Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DAVID Marek
|
Předmět: tým |
|
|
Ahoj všem,
chtěl jsem se jenom zeptat, jestli z Vás někdo nemá zájem jezdit za nový tým, který se právě zakládá, jednalo by se o angažmá v týmu Mara Motorsport, chci jakékoliv jezdce ze tříd : WRC, N i S1600 .Pokud by se někdo našel, kdo by měl zájem, ozvěte se mi na icq 267-670-061 nebo na mail: Daivy@seznam.cz ... Byla by škoda, kdyby se týmy nerozrůstaly a v RBR by bylo tak málo konkurenceschopných týmů. |
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 19:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: tým |
|
|
DAVID Marek napsal: |
Ahoj všem,
chtěl jsem se jenom zeptat, jestli z Vás někdo nemá zájem jezdit za nový tým, který se právě zakládá, jednalo by se o angažmá v týmu Mara Motorsport, chci jakékoliv jezdce ze tříd : WRC, N i S1600 .Pokud by se někdo našel, kdo by měl zájem, ozvěte se mi na icq 267-670-061 nebo na mail: Daivy@seznam.cz ... Byla by škoda, kdyby se týmy nerozrůstaly a v RBR by bylo tak málo konkurenceschopných týmů. |
Nevím jestli je štěstí dělat další teamy ,když spousta jich odpadá ,jelikož lidiček ochotných jezdit za někoho moc neni a ty co jsou už většinou někde fungují .
Moje rada tedy zní ,raději se přidat k někomu něž vytvořit něco co nemá šanci na přežití ,a mimochodem je plánováno ,že team ,který pojede MČR by měl mít minimálně 6 lidiček.
Takže rozmyslet a pak zakládat (zeptat se případně Mika jak to bude). |
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 21:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
To snad ne? Kurňa, podařilo se nemožné, ale jako šest lidí v týmu, to je jako aby každej tým měl nasazené dva jezdce v každé skupině, protičemuž sem velice vysazen. Omezovat velikost týmu, tak to je fakt už zoufalost, bude taky nějaká hranice maxima? nebo budou jezdit jen tři týmy o dvaceti lidech a rvát se mezi sebou? Jako pokud přijde na to, aby byla stanovena hranice minimálního počtu členů, tak by mne docela zajímalo co to bude řešit a jaké to má výhody. Chtělo by to teda dát nějaký info co se vlastně bude na příští sezónně měnit, abych nescháněl jezdce jako ko... a ono to bylo naprosto zbytečný. Jako na srazu my bylo řečeno, když sem měl námitky ohledně omezení nominací do rally, že chceme realitu, hmm, pak by mně zajímalo jestli v reálu maji týmy taky alespoň těch 6 posádek Hmm, spíš mi to přijde, že velký a silný týmy se jen snaží získat zbytek kvalitních jezdců ze slabších týmů (nic osobního) je věc každýho, kde bude jezdit. Mno sem zvědav, jaké budou odpovědi, sem momentálně silně vyveden z míry, du si načít vínko a dneska už nic nedělam |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út červenec 11, 2006 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYSELA Lubo
Založen: 02. 11. 2005 Příspěvky: 27 Bydliště: Pov.Bystrica (SVK)
|
|
|
suhlasim z nazorom Vaclava je to dost divne.Strasne sa snazime byt co najrealnejsi a najrealistickejsi a taketo divne pravidla.
Ale inu vec som chcel zhaname jazdca do kategorie 1600.Tak sa ozvite
najlepsie na ICQ: 276-193-636 alebo mail: elkej@szm.sk |
|
_________________ ´´eLKey´´
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 11:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
DEJMEK Vaclav napsal: |
To snad ne? Kurňa, podařilo se nemožné, ale jako šest lidí v týmu, to je jako aby každej tým měl nasazené dva jezdce v každé skupině, protičemuž sem velice vysazen. Omezovat velikost týmu, tak to je fakt už zoufalost, bude taky nějaká hranice maxima? nebo budou jezdit jen tři týmy o dvaceti lidech a rvát se mezi sebou? Jako pokud přijde na to, aby byla stanovena hranice minimálního počtu členů, tak by mne docela zajímalo co to bude řešit a jaké to má výhody. Chtělo by to teda dát nějaký info co se vlastně bude na příští sezónně měnit, abych nescháněl jezdce jako ko... a ono to bylo naprosto zbytečný. Jako na srazu my bylo řečeno, když sem měl námitky ohledně omezení nominací do rally, že chceme realitu, hmm, pak by mně zajímalo jestli v reálu maji týmy taky alespoň těch 6 posádek Hmm, spíš mi to přijde, že velký a silný týmy se jen snaží získat zbytek kvalitních jezdců ze slabších týmů (nic osobního) je věc každýho, kde bude jezdit. Mno sem zvědav, jaké budou odpovědi, sem momentálně silně vyveden z míry, du si načít vínko a dneska už nic nedělam |
Souhlasím s tebou. Taky se mi zdá nesmyslné, aby minimální počet jezdců v teamu byl limitován. Spíš bych to viděl omezením počtu startujících osádek za team. Jinak opravdu bude jen několik "mocných" teamů a většina lidí pojede, pokud vůbec, sami za sebe. To ale není smyslem mistrovství, nebo jo?!? |
|
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|