Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZITEK Dalibor
|
Předmět: tymy? kolik jich je |
|
|
jde se nekde podivat kolik tymu je a jake jsou jejich nazvy a kdo za ne jezdi? je nekde nejaky odkaz? ja to nikde nenasel |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: pá červen 03, 2005 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
Předmět: |
|
|
No nejde... zatim |
|
|
Zaslal: pá červen 03, 2005 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: tabulka týmů |
|
|
já se přidávám k tomu aby byla vytvořena tabulka registrovaných týmů a k nim patřících pilotů , to je snad jedinná věc která mě zde chybí (bohužel tuto informaci nenajdu ani v seznamu uživatelů) |
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 9:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Taky bych přivítal seznam týmů. Ještě by mě zajímalo, jaké jsou předpoklady pro přijetí do již fungujícího týmu. Už několikrát jsem to zkoušel na Carlsbad WRC Team, ale zatím žádná odezva. Ani odpověď proč mě nepřijali. Asi nejlepší by bylo si vytvořit svůj tým, ale jak? |
|
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Budu si vybírat kdo půjde do týmu |
|
|
Ferry napsal: |
Taky bych přivítal seznam týmů. Ještě by mě zajímalo, jaké jsou předpoklady pro přijetí do již fungujícího týmu. Už několikrát jsem to zkoušel na Carlsbad WRC Team, ale zatím žádná odezva. Ani odpověď proč mě nepřijali. Asi nejlepší by bylo si vytvořit svůj tým, ale jak? |
Reaguji na tvoje nařčení že tě odmítám ,ale ty se chceš k nám přidat a ne já k tobě, tak by si měl aspoň dát vědět a říct mě to ,nebudu do týmu brát každýho kdo oto zažádá ,je nás 6 a o nominace bojujem a další zatím nepotřebujem a jestli ano tak si budeme vybírat kdo k nám půjde a kdo ne.
(na icq jsem pravidelně skoro každý večer a soukromé zprávy si kontroluju každý den) |
|
Zaslal: po červenec 04, 2005 12:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
VALENTA Frantisek napsal: |
V seznamu tymu, muzes si tam podat zadost |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st říjen 05, 2005 14:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
no ke mne do tymu se uz hlasilo nekolik lidi ale nikdy se osobne neozvali tak jsem je nikdy nevzal. prece nebudu brat nekoho koho neznam. Jestli jezdis JWRC a mas nejake slusne vysledky a chces jit k nam tak se prihlas a ja te vezmu. rt--wrc-- |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: st říjen 05, 2005 15:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
ZITEK Dalibor napsal: |
no ke mne do tymu se uz hlasilo nekolik lidi ale nikdy se osobne neozvali tak jsem je nikdy nevzal. prece nebudu brat nekoho koho neznam. Jestli jezdis JWRC a mas nejake slusne vysledky a chces jit k nam tak se prihlas a ja te vezmu. rt--wrc-- |
JWRC jezdim malokdy, vysledky nemam, ale uz me jeden tym vzal. Az dostanu padaka, napisu ti |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st říjen 05, 2005 15:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Takovej dotaz,jen tak projizdim tymy a nejednou koukam na zajimavou vec.Jak je mozny ze tam jsou 2 tymy s uplne stejnym nazvem??! A zrovna je to nas tym -SUBARU WRT a jeste nekdo.Ale pokud vim tak jsme prvni zalozeny tym.To se jen Wally prehlidl pri schvalovani? |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: út duben 25, 2006 14:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
HONZALEK Vratislav napsal: |
Takovej dotaz,jen tak projizdim tymy a nejednou koukam na zajimavou vec.Jak je mozny ze tam jsou 2 tymy s uplne stejnym nazvem??! A zrovna je to nas tym -SUBARU WRT a jeste nekdo.Ale pokud vim tak jsme prvni zalozeny tym.To se jen Wally prehlidl pri schvalovani? |
Tohodle už jsem si taky všiml. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: út duben 25, 2006 17:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|