Právě je st leden 15, 2025 20:43
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JILEK Marek
|
Předmět: Včera a dneska výpadek servu nebo moje spatne připojení? |
|
|
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /home/www/onlinegames.cz/rbr/include/db/mysql4.php on line 50
Could not connect to the database
Tohle se mě objevuje a vypadnu takhle s on-line turnaje co s tím?Kazí to statistiku a hlavně výsledek to je pak všechno na prt! |
|
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 21:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JILEK Marek
|
Předmět: |
|
|
To Rbll 1.3 mám,tak nevím.Chci nastoupit na další erztu a spadne to do Win.
Pak jdu na stránky http://rbr.onlinegames.cz a v tu chvíli to napíše jen tu hlášku nahoře zmíněnou.Pak se tam dostanu a na trati tam nikdo není jako by spadlo všem,ale jestli si nikdo jiný nestěžuje tak nevím. |
|
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 5:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
Předmět: Re: Včera a dneska výpadek servu nebo moje spatne připojení? |
|
|
JILEK MAREK napsal: |
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query in /home/www/onlinegames.cz/rbr/include/db/mysql4.php on line 50
Could not connect to the database
Tohle se mě objevuje a vypadnu takhle s on-line turnaje co s tím?Kazí to statistiku a hlavně výsledek to je pak všechno na prt! |
S tím nic, to je oprava na serveru a to neovlivníš, no uznej, když je na trati furt obsazeno, kdy maj dělat údržbu... |
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: st červenec 19, 2006 7:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: Včera a dneska výpadek servu nebo moje spatne připojení? |
|
|
Ze zacatku mi to taky vadilo, vzhledem ke statistice uspesnosti, ale casem rezignujes Vcera jsem odstartoval tri turnaje a vsechny mi spadly, takze mam dalsi tri nedojete a uspesnost opet klesla. Jenom me mrzi, ze se nerozlisuje spadnuti a havarie, ale uz jsem se na to ptal a soucasny stav to temer neumoznuje takze mi vzhledem k castym "havarimi" zvedne pojistovna poplatky. |
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 10:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JILEK Marek
|
|
|
Tak to jo.Dík za info.Asi je to neřešitelný.Nebo by se nedalo dát mezi navigační menu,on line info kdy bude udržba?Ale asi se to tady řešilo,přesto díky aspon vím,že není chyba u mě. |
|
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 19:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
JILEK MAREK napsal: |
Kazí to statistiku a hlavně výsledek to je pak všechno na prt! |
A to mi zacal zlobit computer. Poslednich pet turnaju se mi ctyrikrat resetnul pocitac Moje kdysi pekna statistika uz jde do haje. |
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 10:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|