Právě je so listopad 09, 2024 22:43
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KNESL Pavel
|
Předmět: Prosím pomoc!!! |
|
|
Mam jeden obrovský problem s přihlášením do offline. Vím že mám mít soubor *tor, ale kde ho najdu nebo stáhnu? Prosí poraďte mi. Dík |
|
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
Předmět: |
|
|
V prvni rade musis narazit na turnaj, kterej je vytvorenej i pro offline(moc jich neni, ted jsem chvili hledal a nenasel zadnej). Na uvodni strance turnaje dole je odkaz prihlasit se offline, na ten kliknes a zacne se stahovat ten kyzenej ***.tor a dal uz asi vis. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: po červenec 24, 2006 17:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
|
Tak moc díky za radu. Máš pravdu dál už vím. Teď jen vždycky dojet do cíle. |
|
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LEHECKA Honza
|
Předmět: auta |
|
|
prosim poradte mi nekdo ! kdyz parim turnaje jdeou mi tam jen auta ktery sem si tam nechal original ale ty co jsem si tam dal ja ty mi nejdou zjistil sem ze to muze bejt fyzikou ! stahnul sem di programa vlozil do slozky plugin z.dll ale stejne mi ty auta nejdou prosim poradte jak ty auta rozbehnout ! budu vam moc vdecnej dik |
|
|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LEHECKA Honza
|
|
|
prosim uz mam dalsi problem rbr sem preinstaloval a nainstaloval znova plugin a rbr_v102 a nemuzu jezdit turnaje kdyz zapnu hru a najedu do pluginu tak tam mam jen plugin test a nemam tam turnaj ! prosim moc o radu |
|
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 22:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|