Právě je po listopad 04, 2024 8:15
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Nevim jak to je, ale kazdopadne jsme si pak dali s dufsem testik klasicky pres internet (bez hamachi) a fungovalo to zcela perfektne. Takze priste asi nechame pokusy stranou a pojedem pres Internet. Tech co nemaji koupeno je mi lito, ale nemam naladu s tim moc viklat
Dalsi seanci planujeme na ctvrtek od 20:00, pravdepodobne Monza. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Nevim jak to je, ale kazdopadne jsme si pak dali s dufsem testik klasicky pres internet (bez hamachi) a fungovalo to zcela perfektne. Takze priste asi nechame pokusy stranou a pojedem pres Internet. Tech co nemaji koupeno je mi lito, ale nemam naladu s tim moc viklat
Takze uz ste dojazdili?ja mam originalku,ale akosi som nemohl najst server, kde ste hrali.. |
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: út červenec 25, 2006 23:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Bohuzel se musim taky pripojit z problemem... Server se mi notmalne zobrazil, ale kdyz jsem skocil do hry tak pampadada a bum do widli. Druhy pokus vse v pohode, ale jaksi mi vubec nefungovaly zvuky a nevidel jsem budiky. Pohled zmenit nesel. No nez se to vse vyresilo, tak uz se jela kvalifikace a ja se neprihlasil. Tak jsem zalozil vlsatni Hamachi a ejhle vse fungovalo jak ma... Tak snad v ten ctvrtek uz to bude bez problemu.
GTR zdar |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: út červenec 25, 2006 23:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Za zkoušku to přes to hamachi stálo a zjistilo se, že to nepude. takže příště offic přes net a jedině s originálkou.
Nikdy mně okruhy nebraly, ale včera jak jsem asi tak 2 kola jel 50 - 100m za Vaškem a naháněl ho, to bylo suprový, fakt adrenalin, pak jsem ho ale udolal předjel a skončil v kolotoči dýmu a zas byl za ním fakt dost dobrý závody a ve více lidech to bude mazec |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: st červenec 26, 2006 8:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Za zkoušku to přes to hamachi stálo a zjistilo se, že to nepude. takže příště offic přes net a jedině s originálkou.
Nikdy mně okruhy nebraly, ale včera jak jsem asi tak 2 kola jel 50 - 100m za Vaškem a naháněl ho, to bylo suprový, fakt adrenalin, pak jsem ho ale udolal předjel a skončil v kolotoči dýmu a zas byl za ním fakt dost dobrý závody a ve více lidech to bude mazec |
Inu, to je tak kdyz nekdo jede ciste defenzivni stopu a ten druhej to zkusi z vnejsku a dostane se mimo idealni stopu do bordelu |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 9:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MRNUSTIK Radek
|
|
|
Kdy zase pojedeme ? |
|
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 9:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Takze, ponauceni ze vcerejsi jizdy:
1. Do hry se da prihlasit, jen dokud bezi trenink. Jak zacne kvalifikace, prihlasit se uz nemuzete.
2. Kdyz neco zakladam, bude se to jmenovat RBRGTR. Pokud tam bude heslo, bude rbr. Muj nick je Trouba_CZ.
3. Ve vic lidech mi to dela bordel, a mam cerne podezreni na Hamachi. Je to smutne, ale je to tak. Takze od tedka silne preferuju hrat normalne pres Internet. Sice tim jsou ze hry ti co nemaji originalku, no ale kdo bude chtit hrat, tech 300 korun snad neni neprekonatelny problem. Vecer jsem pak jezdil s dufsem a bylo to zcela v pohode.
4. Jezdi se MultiLanguage verze (tj ceska nebo anglicka, NIKOLI nemecka), s patchem 1.5.00. Pokud se zkusite prihlasit do moji hry s jinou verzi, vyhodi vas to.
5. Za "pohled jedine z kokpitu" se omlouvam, ale nejak jsem si nedokazal predstavit ze by to nekdo mohl hrat odjinud S tim souviseji i budiky - tenhle pohled byl asi taky zakazany: http://www.bhmotorsports.com/sims/GTR/screenshots/123.jpg Priste to povolim, at si uzijou i milovnici arkad
P.S. Dalsi seance je predbezne naplanovana na ctvrtek, kvalifikace od 20:00 do 20:30, hru udelam tak o pul hodiny driv. Pojede se Monza, 20 minut. A pozor - bez Hamachi. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 10:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Takze, ponauceni ze vcerejsi jizdy:
1. Do hry se da prihlasit, jen dokud bezi trenink. Jak zacne kvalifikace, prihlasit se uz nemuzete.
2. Kdyz neco zakladam, bude se to jmenovat RBRGTR. Pokud tam bude heslo, bude rbr. Muj nick je Trouba_CZ.
3. Ve vic lidech mi to dela bordel, a mam cerne podezreni na Hamachi. Je to smutne, ale je to tak. Takze od tedka silne preferuju hrat normalne pres Internet. Sice tim jsou ze hry ti co nemaji originalku, no ale kdo bude chtit hrat, tech 300 korun snad neni neprekonatelny problem. Vecer jsem pak jezdil s dufsem a bylo to zcela v pohode.
4. Jezdi se MultiLanguage verze (tj ceska nebo anglicka, NIKOLI nemecka), s patchem 1.5.00. Pokud se zkusite prihlasit do moji hry s jinou verzi, vyhodi vas to.
5. Za "pohled jedine z kokpitu" se omlouvam, ale nejak jsem si nedokazal predstavit ze by to nekdo mohl hrat odjinud S tim souviseji i budiky - tenhle pohled byl asi taky zakazany: http://www.bhmotorsports.com/sims/GTR/screenshots/123.jpg Priste to povolim, at si uzijou i milovnici arkad
P.S. Dalsi seance je predbezne naplanovana na ctvrtek, kvalifikace od 20:00 do 20:30, hru udelam tak o pul hodiny driv. Pojede se Monza, 20 minut. A pozor - bez Hamachi. |
Super ,už se těším ,jen pohled mám s kapoty uprostřed (ono je to těsně před předním oknem ,hodně podobný jako u Burnse). A hlavně aby mě už fungoval ten Bavoráček ,to Ferari je hrozný kopito. Podle hlášky ,kterou to psalo odhaduji ,že to musíš mít nainstalovaný hlavně ty jako server. |
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 12:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Super ,už se těším ,jen pohled mám s kapoty uprostřed (ono je to těsně před předním oknem ,hodně podobný jako u Burnse). A hlavně aby mě už fungoval ten Bavoráček ,to Ferari je hrozný kopito. Podle hlášky ,kterou to psalo odhaduji ,že to musíš mít nainstalovaný hlavně ty jako server. |
No je to malinko jinak, kdyz zakladas server, musis zaskrtnout co je vsecko povoleny a co zakazany. Proste, kdo zaklada hru, ten urcuje pravidla |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 12:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jimik
|
|
|
hmm tak koukam, ze o LFS tu nepadlo nic, jezdim ho uz dva roky a nic lepsiho jsem do ted nenasel |
|
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 14:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Jestli ses pripojil s jinou verzi a ten, kdo zalozil ma nastaveny vykopnuti az pri vyjezdu na trat, tak to chapu, ale nevim, jak je to v GTR. V rFactoru takova moznost je. |
ja mam verzi 1.5.0.0.Anglickou. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st červenec 26, 2006 18:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Vasku jestli jsi to kladl ty, tak mě nejde do hlavy že když jsem se připojil tak to změnilo několik souboru.Posleze jsem si všim i změny v nahravani setupu jak je originalni.Je to cely jiny.Nevim co to ještě změnilo, ale začalo se mě mrdat Brno. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st červenec 26, 2006 18:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Jesti dobře rozumím tak ve hře multiplayer - internet a v seznamu se najdem? Tak jdu do toho. Včera jsem tam čekal a čekal a čekal ...... a nic |
|
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Těžko říct kde je chyba ,ale při pokusu se přihlásit do INTERNET mě to neustále píše špatné jméno nebo heslo. Má s tím někdo taky problém ??? |
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 19:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
dělalo mi to taky. Musíš dávat pozor při registraci. Zápis má dost opožděnou odezvu na klávesy, takže psát p o m a l u a to samý pak při přihlašování. Zaregistruj se znovu a půjde to. Alespoň mě to takhle jede |
|
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 20:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|