Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
Předmět: |
|
|
PTACEK Martin napsal: |
Ta cesta je i tak ve skutečnosti uskákaná??????? Tomu se mi moc nechce věřit...... |
Tak se projed po nejaký venkovský cestě v ČR a pochopis že je jeste uskakana malo. |
|
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 21:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
SKALA Jan napsal: |
Ta cesta je i tak ve skutečnosti uskákaná??????? Tomu se mi moc nechce věřit...... |
Tak se projed po nejaký venkovský cestě v ČR a pochopis že je jeste uskakana malo. |
No, no, no......na Zlínsku takovou uskákanou rz nemáme......možná rz Podhoran, nebo Pindula.....ale jen v určitých místech........tato rz je komplet uskákaná.......to mě jen zaráží.
Ale nechci do toho rýpat.....jsem šťastný, že jsou lidičky, kt. něco takového dokáží vytvořit a já je obdivuji.....takže vlastně, mě to ani nevadí, že je to uskákaná |
|
|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
Už se nemužu na Příbram dočkat |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: po červenec 31, 2006 1:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Jan
|
|
|
slintám |
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 14:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
SKALA Jan napsal: |
No, no, no......na Zlínsku takovou uskákanou rz nemáme......možná rz Podhoran, nebo Pindula.....ale jen v určitých místech........tato rz je komplet uskákaná.......to mě jen zaráží.
Ale nechci do toho rýpat.....jsem šťastný, že jsou lidičky, kt. něco takového dokáží vytvořit a já je obdivuji.....takže vlastně, mě to ani nevadí, že je to uskákaná |
U osobáku ti to podle me nepríde, precejenom, wrc ma jinej podvozek |
|
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 20:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Na známé adrese další fotky z Příbramských RZ - tentokráte průjezdy Pecha s Lancerem v nejvyšším rozlišení.
A také Sosnová - poslední fotky před prvním videem, které (zřejmě) by mohlo být příští týden...
Bohužel možná budu muset přerušit 3 týdenní dovo, protože kolega v práci bude asi nemocný a tak nestihnu, to co jsem si předsevzal... dotáhnout to mimo obzoru do konce...uvidíme |
|
|
Zaslal: po červenec 31, 2006 23:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
|
|
|
Pockej Pyrosi, me tu neco nesedi. Vzdyt Pribram se letos jeste nejela, tak jaktože z ní máte fotky?
|
|
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 9:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Ja se tak těším až se pojede na RZ s různými povrchy. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út srpen 01, 2006 13:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Co se týká "uskákanosti", tak to není tak zlé, nevím, jestli Fabie skáče, ale Lancer se choval klidně a Focus taky. Trať je to pěkná - jedou se dva okruhy...K autu (Lancer Evo) se vyjadřovat nebudu - větší hnus jsem dlouho neviděl textura to naštěstí zachraňuje Krásná práce... Ale eddy3spain by s tím měl opravdu seknout, protože to co tvoří za modely poslední dobou to je opravdu hnus.
Viděl jsem Focus 06 a zvracel...ale to je na jiné téma...možná se na to dívám moc profi Ani můj Focus 2003 se mi moc nelíbí |
|
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MRNUSTIK Radek
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Co se týká "uskákanosti", tak to není tak zlé, nevím, jestli Fabie skáče, ale Lancer se choval klidně a Focus taky. Trať je to pěkná - jedou se dva okruhy...K autu (Lancer Evo) se vyjadřovat nebudu - větší hnus jsem dlouho neviděl textura to naštěstí zachraňuje Krásná práce... Ale eddy3spain by s tím měl opravdu seknout, protože to co tvoří za modely poslední dobou to je opravdu hnus.
Viděl jsem Focus 06 a zvracel...ale to je na jiné téma...možná se na to dívám moc profi Ani můj Focus 2003 se mi moc nelíbí |
Skáče to tak moc protože sem tam měl dané nastaveni normálně na Francii Tak to bude asi tím .. |
|
|
Zaslal: út srpen 01, 2006 18:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
tak jsem se právě podíval na nové fotky ze Sosnové a Příbramy a můžu si jít převlíknout poslintaný tričko . SUPER, SUPER, SUPER. nic míň se na to nedá říct |
|
|
Zaslal: so srpen 05, 2006 14:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
Ty voe Dva tejdny tu nejsem a po návratu dom nestačím ani dýchát, Fakt paráda, všechno vypadá squele! Díky hoši! |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: ne srpen 06, 2006 9:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
|
|
|
Ted me neco napadlo , v roce 2001 se jel jako soucasti pribramsky rally i okruh v sedlcanech
tak kdyz má bohemka na začátku svojí speciálku, nechcete udelat i speciálku pro příbram ? Je kratší než sosnová, tak by snad nemusela bejt taky casove narocna a okruh je to opravdu krásnej a i celkem těžkej (to muzu potvrdit )
diky |
|
|
Zaslal: ne září 03, 2006 23:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBESA Jiri
|
|