Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JANASEK Robin
Založen: 21. 07. 2006 Příspěvky: 11 Bydliště: Velké Opatovice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JANASEK Robin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: |
|
|
Tak 2.10.06 začíná pohár Sun Force Cup a hned oblýbeným podnikem Rally Šumava .Tak snad to bude stát zato - střídání povrchů a tak. To bude masakr |
|
Zaslal: čt září 28, 2006 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANASEK Robin
|
|
|
Znovu připomínám, že registrace bude možná i v průběhu poháru, ale sníží se vám tak šance na umístění...a to bude mít možná nějakou cenu |
|
_________________ Vltavín-RBR-team team
My website |
Zaslal: čt září 28, 2006 21:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
HMM ,zajímavé čakal jsem větší zaájem o tento cup ,obvzlášt když se stihne odjet před začátkem MČR. |
|
Zaslal: pá září 29, 2006 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Honzo, já ne - je tady poněkud "přecupováno" |
|
|
Zaslal: pá září 29, 2006 20:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Nevím proč ,ale u tebe jsem to trochu čekal -nemáme Forda ve skupině N4 . Ale každopádně je to škoda. |
|
Zaslal: pá září 29, 2006 20:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Mel bych prozbu ted koukam že už sem prošvihl první rally ale mam dost malo času na to jet rally na 3x po 5 rz. Neuvažuješ o tom jet to na jeden zatah ale nechat rally celí tyden? Určitě si najdu čas na 12 rz najednou nežli 3x za tyden po 5 rz . Moc mě mrzí že sem to prošvihl |
|
|
Zaslal: st říjen 04, 2006 20:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
BRUDER Martin napsal: |
Mel bych prozbu ted koukam že už sem prošvihl první rally ale mam dost malo času na to jet rally na 3x po 5 rz. Neuvažuješ o tom jet to na jeden zatah ale nechat rally celí tyden? Určitě si najdu čas na 12 rz najednou nežli 3x za tyden po 5 rz . Moc mě mrzí že sem to prošvihl |
To je právě kvůli tomu, abys to musel hlídat, alespon nám vítězství nevemeš |
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: čt říjen 05, 2006 7:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Mě se zdá taky nynější způsob lepší...Takže já bych to takhle nechal i do dalších podniků...Dalo by se uvažovat možná jen o dvou etapách, ale jak říkam, tenhle 3-etapovej systém mi nevadí no...
EDIT: když nás jezdí takhle málo, nebylo by lepší změnit bodování?? Tim myslim, že by bodovalo pouze např. nejlepších 10, popřípadě 8 jezdců...Co vy na to?? Je to pouze muj názor, takže nekamenovat pls |
|
Zaslal: čt říjen 05, 2006 8:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
HARAZIM Jan napsal: |
Mě se zdá taky nynější způsob lepší...Takže já bych to takhle nechal i do dalších podniků...Dalo by se uvažovat možná jen o dvou etapách, ale jak říkam, tenhle 3-etapovej systém mi nevadí no...
EDIT: když nás jezdí takhle málo, nebylo by lepší změnit bodování?? Tim myslim, že by bodovalo pouze např. nejlepších 10, popřípadě 8 jezdců...Co vy na to?? Je to pouze muj názor, takže nekamenovat pls |
Můj názor je, čím víc bodů tam dole, tím větší motivace i tam dole, vzpomínám, kdy jsme jezdili na simracingu F1 s bodováním, jako v realu 10,6,4,3,2,1 a byl problém ukořistit alespon bodík, takhle je to atraktivnější, i když pro ruční sčítání asi složitější |
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: čt říjen 05, 2006 13:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
No jako je fakt, že v tom s tebou asi souhlasim..může to být demotivující, to je pravda no, ale... Já tu furt vidim to "ale" momentálně stačí někomu odjet jen pár km z eRZety a přesto mu to bude zajišťovat solidní počet bodů... Nicméně uvidíme... příště třeba bude počet jezdců větší...snad! |
|
Zaslal: čt říjen 05, 2006 16:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|