Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Fabia RS KITCAR
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAUER Tomas
Anonymní

Příspěvek Předmět: Postup prací Odpovědět s citátem

Takže jelikož mám momentálně opravdu málo času tak jen něco málo.
Zde je snad vidět, že přece jen něco přibilo, ale samozřejmě ještě přicházím na nějaké ty chybičky narážím a taky dodělávám některé části modelu které jsem nechával až na konec jako zrcátka, výfuk a podobné součástky. No a teď již to na co jistě čekáte a to pár obrázků.
ImageImageImageImage

PS: Samozřejmě, že mě Hirvonen nikdy nekontaktoval a jsem plně za co nejreálnější fyziky. Jen ať se ukáže co má kdo v pazourách a jak si dovede nastavit auto.
Příspěvek Zaslal: út říjen 17, 2006 21:19
NEMEC Michal

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Me to pocitac asi neutahne jak je tam tolik detailu, proste bomba.

Příspěvek Zaslal: út říjen 17, 2006 21:32
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
VITA Tomas

Shocked NICE! Díky Wink

Příspěvek Zaslal: út říjen 17, 2006 21:34
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
FRIC Miroslav

Nadhera Very Happy

Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks
Příspěvek Zaslal: út říjen 17, 2006 21:36
MAUER Tomas
Anonymní

NEMEC Michal napsal:
Me to pocitac asi neutahne jak je tam tolik detailu, proste bomba.

Neměj obavy model je jednodušší než Fábie WRC takže pokud Ti jde ta
tak KitCár Ti pojede taky.
Příspěvek Zaslal: út říjen 17, 2006 21:38
DEJMEK Vaclav

Mno prostě mňamka. Vypadá to suprově. Jo a ten vejfuk jak má otvor v nárazníku je super, myslel sem že to bude detajlek u kterýho bych si rejpnul, ale máš to zmáklé fakt dokonale.

Příspěvek Zaslal: út říjen 17, 2006 22:25
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HAZE Jiri

Jelikož jezdím Fabku,už se nemohu dočkat, až otestuji tohoto krasavce Laughing Shocked Nádhera, ještě aby byla i stejně dobrá fyzika Wink

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: út říjen 17, 2006 22:38
VOMACKA Vaclav

Příspěvek Předmět: nádhera Odpovědět s citátem

Já se tu asi počůrám, prostě bomba, nevim co k tomu říct jinýho než ostatní, to se fakt nedá, to je snad to nej auto na svetě který kdy mohl kdo udelat...

Příspěvek Zaslal: st říjen 18, 2006 15:38
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
FULKA Jan

Shocked FAMÓZNÍ, FENOMENÁLNÍ...prostě bez chybyček bezpochybně nejvěrohodnější model do RBR! Cool

Příspěvek Zaslal: st říjen 18, 2006 16:05
BARTA Roman

Výborná práce - jinak s detailama bych si hlavu nedělal. Hra tý "atografiky" utáhne hodně. Původní modely jsou příliš odfláklý, než aby to bylo na krev, takže rezervy v autech jsou velké - případný problém s výkonem bude jinde. No když vidím jaký grafický blitky pocházejí od eddyho (Evo 9, Focus06, Subaru 06, poslední update Xsary)) tak to je mi do breku. Snad ta fyzika se tam povede aspoň - EVO 9 je na dobré cestě...
Tady je prostě vidět, jak to má vypadat - ale je to moc práce a to velkovýrobna BHM s.r.o. nepřipouští. Ale nedá se nic dělat, pokud se má s něčím jezdit, je třeba to překousnout.
Příspěvek Zaslal: st říjen 18, 2006 18:08
PRIKRYL Roman

Krása krása krása.

Příspěvek Zaslal: st říjen 18, 2006 18:37
NEMEC Michal

BARTA Roman napsal:
Výborná práce - jinak s detailama bych si hlavu nedělal. Hra tý "atografiky" utáhne hodně. Původní modely jsou příliš odfláklý, než aby to bylo na krev, takže rezervy v autech jsou velké - případný problém s výkonem bude jinde. No když vidím jaký grafický blitky pocházejí od eddyho (Evo 9, Focus06, Subaru 06, poslední update Xsary)) tak to je mi do breku. Snad ta fyzika se tam povede aspoň - EVO 9 je na dobré cestě...
Tady je prostě vidět, jak to má vypadat - ale je to moc práce a to velkovýrobna BHM s.r.o. nepřipouští. Ale nedá se nic dělat, pokud se má s něčím jezdit, je třeba to překousnout.

Hmm myslel jsem ze Focuse dela JRodrigues.

Příspěvek Zaslal: st říjen 18, 2006 19:30
BARTA Roman

No to dělá, ale eddy to bude importovat do RBR a nepochybně "upravovat". Do kvalit Fabie to má namíle daleko. Je jasný, že eddy 06 dělat nemohl, protože v žádný pc hře není Smile), to je fakt.
Příspěvek Zaslal: čt říjen 19, 2006 9:56
STEJSKAL Petr

Příspěvek Předmět: Blitky? Odpovědět s citátem

No ja teda Romane nevim, ale ja jsem vzdycky nadsenej, kdyz vyjde novy auto, i kdyz nemusi byt uplne tip top, tak jsem vdecnej tomu, kdo ho vydal. At to kdo chce importuje kam chce cim chce, nazyvat neco blitkama me prijde hrozne uhozeny a zbytecne primitivni Confused . Jasne, ze treba kit Fabky a Octavky jsou nadherny auta a ja gratuluju jejich tvurcum, ale kdyby se ti, co vydavaji nove Xsary a Focusy, meli takto piplat se vsema autama, tak bychom jeste porad jezdili v originalnich RBR autech.

Příspěvek Zaslal: čt říjen 19, 2006 18:11
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAUER Tomas
Anonymní

Jestli můžu k tomu něco říct tak je samozřejmé, že eddy a jeho parta chrlí jeden model za druhým jelikož překonvertování modelu je otázkou pár dní.
Sám jsem si to vyzkoušel na Fiestě . Předělávka trvala asi tři týdny práce po večerech asi tak 1 až 2 hodiny denně. Pokud děláš model od začátku tak jen než seženeš podklady pro tvorbu modelu tak to trvá dost dlouho a pak následuje mnoho hodin práce a předělávek a dolaďování tvaru a tam je ten čas a ne piplačky spojeno s tím, že taky člověk musí vydělávat nějaké peníze na živobytí. Nejsem ani školák a ani bohatej takže musím chodit do práce tak se na modelech taky třeba měsíc nedělá. A pokud nevěříš tak si to zkus sám.
Příspěvek Zaslal: čt říjen 19, 2006 18:42
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další
Strana 6 z 13

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme