Právě je st leden 15, 2025 0:46
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MAUER Tomas Anonymní
|
Předmět: Postup prací |
|
|
Takže jelikož mám momentálně opravdu málo času tak jen něco málo.
Zde je snad vidět, že přece jen něco přibilo, ale samozřejmě ještě přicházím na nějaké ty chybičky narážím a taky dodělávám některé části modelu které jsem nechával až na konec jako zrcátka, výfuk a podobné součástky. No a teď již to na co jistě čekáte a to pár obrázků.
PS: Samozřejmě, že mě Hirvonen nikdy nekontaktoval a jsem plně za co nejreálnější fyziky. Jen ať se ukáže co má kdo v pazourách a jak si dovede nastavit auto. |
|
|
Zaslal: út říjen 17, 2006 21:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
Předmět: |
|
|
Me to pocitac asi neutahne jak je tam tolik detailu, proste bomba. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út říjen 17, 2006 21:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Nadhera |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út říjen 17, 2006 21:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MAUER Tomas Anonymní
|
|
|
NEMEC Michal napsal: |
Me to pocitac asi neutahne jak je tam tolik detailu, proste bomba. |
Neměj obavy model je jednodušší než Fábie WRC takže pokud Ti jde ta
tak KitCár Ti pojede taky. |
|
|
Zaslal: út říjen 17, 2006 21:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Mno prostě mňamka. Vypadá to suprově. Jo a ten vejfuk jak má otvor v nárazníku je super, myslel sem že to bude detajlek u kterýho bych si rejpnul, ale máš to zmáklé fakt dokonale. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út říjen 17, 2006 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Jelikož jezdím Fabku,už se nemohu dočkat, až otestuji tohoto krasavce Nádhera, ještě aby byla i stejně dobrá fyzika |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út říjen 17, 2006 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOMACKA Vaclav
|
Předmět: nádhera |
|
|
Já se tu asi počůrám, prostě bomba, nevim co k tomu říct jinýho než ostatní, to se fakt nedá, to je snad to nej auto na svetě který kdy mohl kdo udelat... |
|
_________________ Jet na plný plyn můžeš až do tý doby, dokud přední nárazník neochutná vůni stromu... |
Zaslal: st říjen 18, 2006 15:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FULKA Jan
Založen: 25. 04. 2006 Příspěvky: 41 Bydliště: Police nad Metují
|
|
|
FAMÓZNÍ, FENOMENÁLNÍ...prostě bez chybyček bezpochybně nejvěrohodnější model do RBR! |
|
_________________ Jenda2CZ |
Zaslal: st říjen 18, 2006 16:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Výborná práce - jinak s detailama bych si hlavu nedělal. Hra tý "atografiky" utáhne hodně. Původní modely jsou příliš odfláklý, než aby to bylo na krev, takže rezervy v autech jsou velké - případný problém s výkonem bude jinde. No když vidím jaký grafický blitky pocházejí od eddyho (Evo 9, Focus06, Subaru 06, poslední update Xsary)) tak to je mi do breku. Snad ta fyzika se tam povede aspoň - EVO 9 je na dobré cestě...
Tady je prostě vidět, jak to má vypadat - ale je to moc práce a to velkovýrobna BHM s.r.o. nepřipouští. Ale nedá se nic dělat, pokud se má s něčím jezdit, je třeba to překousnout. |
|
|
Zaslal: st říjen 18, 2006 18:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Krása krása krása. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st říjen 18, 2006 18:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Výborná práce - jinak s detailama bych si hlavu nedělal. Hra tý "atografiky" utáhne hodně. Původní modely jsou příliš odfláklý, než aby to bylo na krev, takže rezervy v autech jsou velké - případný problém s výkonem bude jinde. No když vidím jaký grafický blitky pocházejí od eddyho (Evo 9, Focus06, Subaru 06, poslední update Xsary)) tak to je mi do breku. Snad ta fyzika se tam povede aspoň - EVO 9 je na dobré cestě...
Tady je prostě vidět, jak to má vypadat - ale je to moc práce a to velkovýrobna BHM s.r.o. nepřipouští. Ale nedá se nic dělat, pokud se má s něčím jezdit, je třeba to překousnout. |
Hmm myslel jsem ze Focuse dela JRodrigues. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: st říjen 18, 2006 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
No to dělá, ale eddy to bude importovat do RBR a nepochybně "upravovat". Do kvalit Fabie to má namíle daleko. Je jasný, že eddy 06 dělat nemohl, protože v žádný pc hře není ), to je fakt. |
|
|
Zaslal: čt říjen 19, 2006 9:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Blitky? |
|
|
No ja teda Romane nevim, ale ja jsem vzdycky nadsenej, kdyz vyjde novy auto, i kdyz nemusi byt uplne tip top, tak jsem vdecnej tomu, kdo ho vydal. At to kdo chce importuje kam chce cim chce, nazyvat neco blitkama me prijde hrozne uhozeny a zbytecne primitivni . Jasne, ze treba kit Fabky a Octavky jsou nadherny auta a ja gratuluju jejich tvurcum, ale kdyby se ti, co vydavaji nove Xsary a Focusy, meli takto piplat se vsema autama, tak bychom jeste porad jezdili v originalnich RBR autech. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: čt říjen 19, 2006 18:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MAUER Tomas Anonymní
|
|
|
Jestli můžu k tomu něco říct tak je samozřejmé, že eddy a jeho parta chrlí jeden model za druhým jelikož překonvertování modelu je otázkou pár dní.
Sám jsem si to vyzkoušel na Fiestě . Předělávka trvala asi tři týdny práce po večerech asi tak 1 až 2 hodiny denně. Pokud děláš model od začátku tak jen než seženeš podklady pro tvorbu modelu tak to trvá dost dlouho a pak následuje mnoho hodin práce a předělávek a dolaďování tvaru a tam je ten čas a ne piplačky spojeno s tím, že taky člověk musí vydělávat nějaké peníze na živobytí. Nejsem ani školák a ani bohatej takže musím chodit do práce tak se na modelech taky třeba měsíc nedělá. A pokud nevěříš tak si to zkus sám. |
|
|
Zaslal: čt říjen 19, 2006 18:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|