Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
POLAK Tomas
|
Předmět: připojení přes mobila |
|
|
Kluci prosim Vás nemáte někdo připojení přes mobila?má totiž problém,docela často se mi stává že během turnaje mi to nenaváže spojení a musím odstoupit a chtěl bych vědět jestli je chyba někde u mě nebo to je prostě blbým připojením |
|
|
Zaslal: so červen 25, 2005 7:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: připojení přes mobila |
|
|
nijanek napsal: |
Kluci prosim Vás nemáte někdo připojení přes mobila?má totiž problém,docela často se mi stává že během turnaje mi to nenaváže spojení a musím odstoupit a chtěl bych vědět jestli je chyba někde u mě nebo to je prostě blbým připojením |
Zdarec mám pocit že je to připojením. Jelikož známej to taky používá a neni schopnej udržet stálé a kvalitní spojení - na hry to není. (používá eurotel data nonstop) |
|
|
Zaslal: ne červen 26, 2005 19:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Ja pouzivam GPRS u Oskara a bez problemu mi to jede... |
|
|
Zaslal: po červen 27, 2005 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
geofre napsal: |
Ja pouzivam GPRS u Oskara a bez problemu mi to jede... |
Já mám T-mobile,ale napdnulo mě nemůže to být kluci taky že mám jenom 3-4 čárky z 5 možných?jak mám 3 tak to skoro nechodí tak musím chodit s mobilem po místnosti abych chytnul 4čárky |
|
|
Zaslal: po červen 27, 2005 18:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
Předmět: |
|
|
To je divny... Ja i kdyz mam dve carky, tak to funguje celkem bez problemu... Alespon tak ze na RBR to staci... Jedu pres N6230. |
|
|
Zaslal: po červen 27, 2005 18:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
To je divny... Ja i kdyz mam dve carky, tak to funguje celkem bez problemu... Alespon tak ze na RBR to staci... Jedu pres N6230. |
Tak to já když mám 2 čárky tak se vůbec nechytám to ani stránka nenaběhne.Musím mít 4čárky aby to trošku šlo,ale i tak je to někdy dost pomalý,mám Siemens ME45 |
|
|
Zaslal: po červen 27, 2005 19:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Tak to já když mám 2 čárky tak se vůbec nechytám to ani stránka nenaběhne.Musím mít 4čárky aby to trošku šlo,ale i tak je to někdy dost pomalý,mám Siemens ME45 |
Hele zkusim se ti zeptat znamyho co si hodne hraje s mobilama. Uvidime, jestli neco vymyslime. |
|
|
Zaslal: po červen 27, 2005 20:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
jj,díky moc,uvidíme.Dyštak o tom někdy pokecáme na ICQ už jsem poslal autorizaci |
|
|
Zaslal: po červen 27, 2005 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: připojení |
|
|
jj,díky moc,uvidíme.Dyštak o tom někdy pokecáme na ICQ už jsem poslal autorizaci |
Zdar , z vlastní zkušenosti vím ,že T-mobile má nejhůř fungující GPRS jelikož ho mám taky a stává se že se ani nepřihlásí a signálu mám až do aleluja a v momentě kdy už ani nevolám (jedna čárka) tak GPRS funguje naprosto bez problému . Ale stále si myslím že to není ideální způsob připojení pro hry kvůli odezvám. |
|
|
Zaslal: út červen 28, 2005 12:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
Předmět: Re: připojení |
|
|
Bobo napsal: |
Zdar , z vlastní zkušenosti vím ,že T-mobile má nejhůř fungující GPRS jelikož ho mám taky a stává se že se ani nepřihlásí a signálu mám až do aleluja a v momentě kdy už ani nevolám (jedna čárka) tak GPRS funguje naprosto bez problému . Ale stále si myslím že to není ideální způsob připojení pro hry kvůli odezvám. |
Nemyslilm si ze v tehle hte jde o odezvu:) |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út červen 28, 2005 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: připojení |
|
|
mikeee napsal: |
Bobo napsal: |
Nemyslilm si ze v tehle hte jde o odezvu:) |
Většinou dochází k tomu že někdo v blízkém okolí zatěžuje síť a zpomaluje se .Myslím že by stálo za to připojit se přes RBRnet a tam ti to ukazuje i vhodnou rychlost připojení a zda je dostačující - zelené čárky dobré a červené čárky špatné . Nebo se zkus připojit na DSL.cz a zkobtroluj si jak ti lítaj rychlosti. |
|
|
Zaslal: út červen 28, 2005 12:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|