Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: INFORMAČNÍ EMBARGO |
|
|
Ty Miku ,je úžasný jak sereš na lidi. Vzhledem k tomu, že to budeš chtít ještě platit tak seš docela odvaha. |
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Mno, taky sem si všiml, že se o tom placení píše na rbrmčr, ale ofiko o tom ještě nikdo nic neřekl, tak bych to zatim ani neřešil. Je to věc vedení poháru, co kdy a jak pustí ven, podle toho to tak taky potom bude vypadat Každopádně s blížícím se koncem roku, nebude nouze o pořádnej rozruch Už se těším na první směrodatné informace týkající se MČR2 v RBR. Nechť rozum zvítězí. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: pá říjen 20, 2006 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Honzo, tady bych byl v klidu. Nemyslím, že sere na lidi, když to chce dávat jen pomocí offic. informací, budiž. Počkal bych na výsledek a pak teprve hodnotil, jestli se za to vyplatí "platit" nebo ne. I když platit...těch pár stovek by neměla akorát nějaká socka, to není žádné placení a pokud tam bude něco, co jinde není a nebude, tak to je přesně ten důvod za to cvakat. Ale osobně si myslím, že lidí bude méně než minulý rok...uvidíme, rád bych se mýlil, opravdu rád |
|
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 9:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Mě se nejedná až tak o to placení ,ale o přístup k lidem.
Před cca měsícem pustí testovací verzi fyziky na fíka a nikde neni napsáno zda ano či ne .
A v jakym stádiu je příprava dalších fyzik a tratí atd..
Já osobně bych se spokojil s hláškou jednou za týden např. ve formě : fyzika myšák GrN 75 % ,tratě 56 % atd.
Nemusím hned testovat ,ale prostě informace o tom jak pokračuje a zda je třeba reálné stihnout začátek např. v lednu nebo dřív nebo později.
Bohužel u Mika je to asi už normální ,že nám nic neřekne a naopak tě pošle do .... .
Prostě nápad je super ,ale realizace bídná. |
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 10:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Myslel sem že se těchto debat už nebudu učastnit ale už mě to fakt s..... Mik vám jasně napsal že AŽ BUDE VŠE PŘIPRAVENO VYDA TO JAKO CELEK To vám to nestačí??!!!!!!!!!! Přece nechcete slyšet nějaké polopravdy a poloinformace.Připravuje se celá sezona panebože aby se v jejím pruběhu už nemuselo nic měnit a to přece všichni chcem.Mik na tom nedělá sám chtěli ste tym tak ten tým nechte pracovat. Být na jeho místě dělal bych to uplně stejně nechtěl bych se s vámy totiž hádat nejdříve o fyzikach za týden o tratích a za dalších 14 dní o placení Myslím že když vyjde vše jak si Mirek představuje tak si sednete všichni na prdel a budete zírat s otevřenou ..... Tak ho nechte v klidu makat a jestli to bude za týden nebo za měsíc je přeci jedno. Když nemám něco hotové a nevím jestli to bude fungovat nemůžu přece dát info. A tohle nadávání a napadání člověka který pro nás připravuje nejlepší podnik mě opravdu překvapuje Místo nadávání si můžeme zkratit čas třeba nějakým vedlejším šampionatem. Třeba o pohár Carlsbadu Já bych jel. Kupte pohár vymyslete pravidla a za 14 dní mužem jet. Je to přece tak snadné vymyslet pořadný pohár, aby vše fungovalo a celému webu se to líbylo Budou poháry fungující stránky videa a závěrečné vyhlášení už se těším a chtěl bych info nejdéle za tyden prosííím Uf to sem byl zas hustej Sorry jestli se to někoho dotklo. |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne pá říjen 20, 2006 12:45, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 12:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Souhlas |
|
|
Presne tak!! Budme sakra radi, ze to vubec nekdo dela !!! |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: pá říjen 20, 2006 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBESA Jiri
|
|
|
To já jsem velice rád, že se tomu někdo věnuje, ale jak již zaznělo výše nezaškodilo by čas od času vydat informaci.
Testy fyzik dopadly tak a tak
Na sezonu si budeme muset počkat do ..........
Termíny etap budu vždy ....
Nová sezona bude placena
Takhle bych si já představoval komunikaci.
Vydání jako celý balík, by mohl být na jednoho trochu silé kafe. Moc informací najednou by taky mohlo způsobit chaos.
Nikdy bych to co jsem napsal na předchozí stránce nepublikoval, kdybych neměl dojem, že vše je řašeno s naprostou arogancí a nezájmem o diskuzi. Možná se pletu. |
|
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 14:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
Diskutovat můžeme až bude o čem ... do té doby se tady jen spekuluje a spekuluje. Pokud se vám líbí spekulovat ...prosím, ale je to zbytečné.
Poskytovat neúplné info je naprosto zcestné, neboť řešit posléze "proč je to tak, když to předtím bylo jinak" se mi opravdu, ale opravdu nechce, a to, že mne zde napadáte o aroganci mě taky netěší ... neboť jsem se zařekl že si práci nebudu brát domů ale za poslední měsíc chodím spát ve tři ráno a usínám u počítače ...hezká odměna ..... zamyslete se nad sebou než něco napíšete a někoho obviníte |
|
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 16:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Napadání tebe není v mém zájmu ,jen jsem prostě zvědavej a nejsem sám. To že řekneš pracuji na tom a tom a bude to asi za ... (nemusíš hlásit každý pohyb klávesnice ,třeba jednou za týden) ,tak to snad můžeš. Nechci aby jsi zabíhal do podrobností .
Diskutovat o tom nemusíš a ani to od tebe nečekám - nikdy nepřipouštíš diskuzi,jen prostě dej kusé informace jako kluci s tratěma.
to Martin - ty jsi byl na srazu tak ses asi nějaké věci dozvěděl ,tak teď nedělej Dášu |
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 17:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Honzo za prve to nebyl sraz ale třídenní přátelské posezení a žádné info sem se nedozvěděl měli jsme totiž tolik jídla, píva a slivovyce že nějaké MCR nikoho nezajímalo. A vidíš někoho obviníš a ani si tam nebyl!Jak to můžeš tvrdit !!! Ty Dášo |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne pá říjen 20, 2006 18:11, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 18:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|