Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

NOVÉ FYZIKY a předpisy PRO SEZÓNU 2006/2007
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VITA Tomas

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

...mno to říct hned tak je klid Smile

Příspěvek Zaslal: čt říjen 19, 2006 22:22
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BITTNER Jan

Příspěvek Předmět: Re: INFORMAČNÍ EMBARGO Odpovědět s citátem

Ty Miku ,je úžasný jak sereš na lidi. Vzhledem k tomu, že to budeš chtít ještě platit tak seš docela odvaha. Shocked

Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 9:12
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DEJMEK Vaclav

Mno, taky sem si všiml, že se o tom placení píše na rbrmčr, ale ofiko o tom ještě nikdo nic neřekl, tak bych to zatim ani neřešil. Je to věc vedení poháru, co kdy a jak pustí ven, podle toho to tak taky potom bude vypadat Wink Každopádně s blížícím se koncem roku, nebude nouze o pořádnej rozruch Smile Už se těším na první směrodatné informace týkající se MČR2 v RBR. Nechť rozum zvítězí.

Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 9:37
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BARTA Roman

Honzo, tady bych byl v klidu. Nemyslím, že sere na lidi, když to chce dávat jen pomocí offic. informací, budiž. Počkal bych na výsledek a pak teprve hodnotil, jestli se za to vyplatí "platit" nebo ne. I když platit...těch pár stovek by neměla akorát nějaká socka, to není žádné placení a pokud tam bude něco, co jinde není a nebude, tak to je přesně ten důvod za to cvakat. Ale osobně si myslím, že lidí bude méně než minulý rok...uvidíme, rád bych se mýlil, opravdu rád Wink
Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 9:39
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BITTNER Jan

Mě se nejedná až tak o to placení ,ale o přístup k lidem.
Před cca měsícem pustí testovací verzi fyziky na fíka a nikde neni napsáno zda ano či ne .
A v jakym stádiu je příprava dalších fyzik a tratí atd..
Já osobně bych se spokojil s hláškou jednou za týden např. ve formě : fyzika myšák GrN 75 % ,tratě 56 % atd.
Nemusím hned testovat ,ale prostě informace o tom jak pokračuje a zda je třeba reálné stihnout začátek např. v lednu nebo dřív nebo později.
Bohužel u Mika je to asi už normální ,že nám nic neřekne a naopak tě pošle do .... .
Prostě nápad je super ,ale realizace bídná. Rolling Eyes

Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 10:27
BRUDER Martin

Myslel sem že se těchto debat už nebudu učastnit ale už mě to fakt s..... Mik vám jasně napsal že AŽ BUDE VŠE PŘIPRAVENO VYDA TO JAKO CELEK To vám to nestačí??!!!!!!!!!! Přece nechcete slyšet nějaké polopravdy a poloinformace.Připravuje se celá sezona panebože aby se v jejím pruběhu už nemuselo nic měnit a to přece všichni chcem.Mik na tom nedělá sám chtěli ste tym tak ten tým nechte pracovat. Být na jeho místě dělal bych to uplně stejně nechtěl bych se s vámy totiž hádat nejdříve o fyzikach za týden o tratích a za dalších 14 dní o placení Evil or Very Mad Twisted Evil Myslím že když vyjde vše jak si Mirek představuje tak si sednete všichni na prdel a budete zírat s otevřenou ..... Tak ho nechte v klidu makat a jestli to bude za týden nebo za měsíc je přeci jedno. Když nemám něco hotové a nevím jestli to bude fungovat nemůžu přece dát info. A tohle nadávání a napadání člověka který pro nás připravuje nejlepší podnik mě opravdu překvapuje Crying or Very sad Místo nadávání si můžeme zkratit čas třeba nějakým vedlejším šampionatem. Třeba o pohár Carlsbadu Laughing Já bych jel. Kupte pohár vymyslete pravidla a za 14 dní mužem jet. Je to přece tak snadné vymyslet pořadný pohár, aby vše fungovalo a celému webu se to líbylo Budou poháry fungující stránky videa a závěrečné vyhlášení už se těším a chtěl bych info nejdéle za tyden prosííím Laughing Laughing Uf to sem byl zas hustej Twisted Evil Sorry jestli se to někoho dotklo.

Naposledy upravil BRUDER Martin dne pá říjen 20, 2006 12:45, celkově upraveno 1 krát
Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 12:27
STEJSKAL Petr

Příspěvek Předmět: Souhlas Odpovědět s citátem

Presne tak!! Budme sakra radi, ze to vubec nekdo dela Wink !!!

Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 12:37
KUBESA Jiri

To já jsem velice rád, že se tomu někdo věnuje, ale jak již zaznělo výše nezaškodilo by čas od času vydat informaci.
Testy fyzik dopadly tak a tak
Na sezonu si budeme muset počkat do ..........
Termíny etap budu vždy ....
Nová sezona bude placena

Takhle bych si já představoval komunikaci.
Vydání jako celý balík, by mohl být na jednoho trochu silé kafe. Moc informací najednou by taky mohlo způsobit chaos.

Nikdy bych to co jsem napsal na předchozí stránce nepublikoval, kdybych neměl dojem, že vše je řašeno s naprostou arogancí a nezájmem o diskuzi. Možná se pletu.
Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 14:19
OLSA Mirek
Site Admin

Diskutovat můžeme až bude o čem ... do té doby se tady jen spekuluje a spekuluje. Pokud se vám líbí spekulovat ...prosím, ale je to zbytečné.

Poskytovat neúplné info je naprosto zcestné, neboť řešit posléze "proč je to tak, když to předtím bylo jinak" se mi opravdu, ale opravdu nechce, a to, že mne zde napadáte o aroganci mě taky netěší Sad ... neboť jsem se zařekl že si práci nebudu brát domů ale za poslední měsíc chodím spát ve tři ráno a usínám u počítače Sad ...hezká odměna ..... zamyslete se nad sebou než něco napíšete a někoho obviníte Idea
Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 16:33
BITTNER Jan

Napadání tebe není v mém zájmu ,jen jsem prostě zvědavej a nejsem sám. To že řekneš pracuji na tom a tom a bude to asi za ... (nemusíš hlásit každý pohyb klávesnice ,třeba jednou za týden) ,tak to snad můžeš. Nechci aby jsi zabíhal do podrobností .
Diskutovat o tom nemusíš a ani to od tebe nečekám - nikdy nepřipouštíš diskuzi,jen prostě dej kusé informace jako kluci s tratěma.

to Martin - ty jsi byl na srazu tak ses asi nějaké věci dozvěděl ,tak teď nedělej Dášu Laughing

Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 17:43
BRUDER Martin

Honzo za prve to nebyl sraz ale třídenní přátelské posezení a žádné info sem se nedozvěděl měli jsme totiž tolik jídla, píva a slivovyce že nějaké MCR nikoho nezajímalo. A vidíš někoho obviníš a ani si tam nebyl!Jak to můžeš tvrdit !!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Ty Dášo

Naposledy upravil BRUDER Martin dne pá říjen 20, 2006 18:11, celkově upraveno 1 krát
Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 18:08
BRUDER Martin

A co bude stím Carlsbad pohárem chtěl bych nějaké info pls. píšu to už po 2 Wink
Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 18:11
VITA Tomas

...není problém Very Happy Zejtra mužeš vyrazit na trať. Very Happy Ceny: ...nic.

Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 18:17
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BRUDER Martin

Tomu říkam rychlost děkuji už se těším a pojedem s WRC nebo jen N4 ??
Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 18:18
VITA Tomas

Všechna auta.... ...turnaj vytvořen, Od 00:00 21.10.2006 mužete jezdit Smile Very Happy Twisted Evil

Příspěvek Zaslal: pá říjen 20, 2006 18:23
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 14, 15, 16  Další
Strana 8 z 16

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme