Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Kdyz odchazi volant |
|
|
Rad bych se poradil o problemech s volantem, Logitech Wingman GP. Mam ho skoro dva roky a poslednich cca 10 dni nejak blbne a ja nevim jestli to neznamena jeho pomalej konec. Projevuje se to na delsich rychlych usecich (asfalt i sotolina), kde jsem jezdil driv hodne i na rezervu, tak, ze volant najednou ziskava hroznou vuli, rizeni neklade zadny odpor a auto nereaguje na drobne zmeny smeru, pripadne reaguje pozde. Nastaveni auta jezdim porad stejne.
Samozrejme, ze se jezdit da i s timto, ale clovek pak uz moc bojuje a neuziva si to.
Nemate nekdo s necim podobnym nejakou zkusenost??
Diky |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne červen 18, 2006 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
Předmět: |
|
|
tak me se deje neco podobneho a taky si s tim lamu hlavu.Mam Logitech Momo racing asi pul roku.Pricitam to hlavne vznikle vuli v rizeni,ktera je asi tak 2mm z leva do prava.Hodlam si o prazdninach nechat vyrobit kovove lozisko jak jsem nekde cet.A nebo jestli to reklamovat.Opravdu nevim. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: ne červen 18, 2006 17:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
Tak to nemate ale furt na můj, mám Trust FF380 a vůle jako prase, skřípe celý, a když točím tak z toho vycházej divný zvuky. Ale auto furt na něj reaguje dobře, tak to nevím co máte za problém. Reklamaci sem uz nestih, tak cekám kdy vypoví a kupuju asi Logitech DFP. (už aby to bylo) |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: ne červen 18, 2006 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
Předmět: Re: Kdyz odchazi volant |
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Rad bych se poradil o problemech s volantem, Logitech Wingman GP. Mam ho skoro dva roky a poslednich cca 10 dni nejak blbne a ja nevim jestli to neznamena jeho pomalej konec. Projevuje se to na delsich rychlych usecich (asfalt i sotolina), kde jsem jezdil driv hodne i na rezervu, tak, ze volant najednou ziskava hroznou vuli, rizeni neklade zadny odpor a auto nereaguje na drobne zmeny smeru, pripadne reaguje pozde. Nastaveni auta jezdim porad stejne.
Samozrejme, ze se jezdit da i s timto, ale clovek pak uz moc bojuje a neuziva si to.
Nemate nekdo s necim podobnym nejakou zkusenost??
Diky |
mě zase před časem zlobilo řazení. Začalo to tím, že při každém zařazení nahoru skákal o dva stupně a dolů se mu nechtělo. Stálo mě to spoustu nervů, krizovek a nakonec i bodů protože jsem většinou auto rozštípal. Pomohlo přeletování stykačů na řazení (asi došlo k vymačkání). Jinak co se týče odporu řízení, zkus nové ovladače. Mám ten volant už víc jak dva roky a musím zaklepat, zatím až na to řazení nic. A to mám vibrace na 80 procent. |
|
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 18:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
Hmmm... Tak to budete mit jeste husty.... Logitech tu totiz nema jedinej servis.... Me se posralo razeni na logitech momo, a musl sem si ho nakonec spravit doma sam.... Pac v zaruce vam ho vymenej, a po zaruce si ho muzete akorat strcit do... Protoze to vam nabidnou ze ho poslou do zahranici na servis a tam je to drazsi nez si koupit novej a trva to cca 2 mesice.... Takze kdo ma logitech musi ukazat svoji zrucnost . |
|
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
SKALA Jan napsal: |
Hmmm... Tak to budete mit jeste husty.... Logitech tu totiz nema jedinej servis.... Me se posralo razeni na logitech momo, a musl sem si ho nakonec spravit doma sam.... Pac v zaruce vam ho vymenej, a po zaruce si ho muzete akorat strcit do... Protoze to vam nabidnou ze ho poslou do zahranici na servis a tam je to drazsi nez si koupit novej a trva to cca 2 mesice.... Takze kdo ma logitech musi ukazat svoji zrucnost . |
JJ ,svatá pravda ,nejbližší servis je v polsku a dále v němacku ,mě to vždy začne blbnot po cca půl roce a tak přeletuju spínače za nové a je na chvíli klid .Pokud bude někdo vyrábět kovový uložení tak bych taky jedno snes ,vůle na volantu už je značná ,zatím bez vlivu na reakci volantu.
Mám Logitech Wingman. |
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 22:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
|
|
Myslite ze muze odchazejici volant zpusobovat pady hry nebo jeji sekani. Muze napriklad posilat spatna data a procesor nevi co s tim. Stava se mi to hlavne na nerovnostech, nebo ted v Aus kdyz najedu trosku na breh svahu.. |
|
Zaslal: st červen 21, 2006 15:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
|
Myslite ze muze odchazejici volant zpusobovat pady hry nebo jeji sekani. Muze napriklad posilat spatna data a procesor nevi co s tim. Stava se mi to hlavne na nerovnostech, nebo ted v Aus kdyz najedu trosku na breh svahu.. |
Mi se strasne sekala australie hned od startu až do poloviny tratě a pak sem si na to zvyk ale dnes sem defragmentoval HDD a skusil ultilitu GameXP (krapec to poladi wokna, ale ja sem s tim spokojeny, nic mi nechybi) a najednou je po sekání. Jestli bys chtěl tak ti to možu poslat. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: st červen 21, 2006 17:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Muzes to poslat i me? Trochu se mi nekdy cuka Francie bez ohledu na nastavenou grafiku... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st červen 21, 2006 18:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Nejsem odborník na to co winunm dělá problém a co ne ,ale strýko měl starýho geniue volant a ten shazoval Burnse pravidelně ,hlavně v momentě kdy měl brnět force feedback. |
|
Zaslal: st červen 21, 2006 19:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
Nejsem odborník na to co winunm dělá problém a co ne ,ale strýko měl starýho geniue volant a ten shazoval Burnse pravidelně ,hlavně v momentě kdy měl brnět force feedback. |
hm to je podobny, dik. |
|
Zaslal: st červen 21, 2006 22:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
|
|
|
HONZALEK Vratislav napsal: |
tak me se deje neco podobneho a taky si s tim lamu hlavu.Mam Logitech Momo racing asi pul roku.Pricitam to hlavne vznikle vuli v rizeni,ktera je asi tak 2mm z leva do prava.Hodlam si o prazdninach nechat vyrobit kovove lozisko jak jsem nekde cet.A nebo jestli to reklamovat.Opravdu nevim. |
tak jsem uz treti den bez volantu, nejdriv jsem ho testoval programkem DXTweak2 a ukazala se vule na kazdem smeru cca 12 stupnu. nyni je u kolegy, ktery ho take zkousi, rikal ze ve LFS nemohl udrzet auto v rovnem smeru. Mimo jine je to samozrejme diky umelohmotnymu lozisku (pokud se to tak da nazvat), ktery se casem proste musi vychodit. Jednoznacne kupuju novy volant, tentokrat s kovem uvnitr. |
|
Zaslal: pá červen 23, 2006 20:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Zdravím
mám volant Thrustmaster Force Feedback GT.
Volant funguje dobře i zatáčení, ale FF začal blbnout.
Když jdu jemně doleva a hned do prava vždy okolo středu tak mi to dá větší FF a utáhne víc v pravo, myslím si že je to špatným potenciometrem, dá větší sílu a ustřelí to, ale nechci do toho zasohavot a něco pos.....protože na šotolině to jde a na asfaltu jakš takš, ale jestli tohle už někdo opravoval a ví co je přesně za tímhle problémem radu uvítám dík Tom |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: st listopad 01, 2006 8:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Tak u logitechu nachvíli pomohlo potenciometr jen prosříknout olejíčkem .Mám pocit ,že samomozný materiál přestane fungovat a poťák jednoduše drhne a proto to blbne. Po promazání se dá o něco prodloužit doba než poletí volant do koše ,jelikož se náhradní díly nedají sehnat -dělají je někde ve Vietnamu s nepoužitelnými rozsahi pro cokoli jiného. |
|
Zaslal: st listopad 01, 2006 9:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Potak nema nic spolecnyho s FF, si myslim, ale je mozny, ze se zadira osa potaku, jestli je kovovej a pak povoli, takze to vypada jako FF. Staci namaznout a protocit. Jestli je to vazne FF, tak to bude horsi. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: st listopad 01, 2006 22:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|