Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BARTA Roman
|
Předmět: |
|
|
Kamera v 3dsMax
Screen ve hře
Screen ve hře - původní pohled řidiče
Pokud si otevřete poslední dva obr. vedle sebe uvidíte, že výška "očí" je stejná - jen je třeba nastavit FOV a je to. Rychlost enginu (ubíhání krajiny) je daleko rychlejší a pohled odpovídá skutečnosti - jak jsem psal, je třeba si zvyknout na to, že není vidět sklo a konec předku a šířku určuje spodní hrana monitoru a protože mám monitor velký, mám i volant malinko víc vlevo oproti monitoru. |
|
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 10:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No tak nad tím jsem už několikrát přemýšlel, ale nevěděl jsem jak to přesně nastavit. Rozumím tomu dobře tak, že upravuješ nastavení bumper camery tak, že má nastavení výšky a FOV tak jak z pozice řidiče ??
Kdybys tady anebo spíše do patřičného topicu napsal údaje, jaké máš konkrétně, tak bych byl velice rád (popř. pošli na mail - díky) |
|
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 10:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Je to moc hezké, pocit rychlosti z nárazníku je daleko větší, to je pravda, ale najíždět do zatáček s ním jde mnohem jednodušeji než když před sebou vidím i kus interiéru a celý kufr. Prosím Vás neblbněme tady s takovými detaily a neustálémým přibližováním "realitě" na silu. Myslím, že Mira má pro druhý mistrák změn až víc než je zdrávo, tak nevymýšlejme ještě něco navíc!! |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
No tak nad tím jsem už několikrát přemýšlel, ale nevěděl jsem jak to přesně nastavit. Rozumím tomu dobře tak, že upravuješ nastavení bumper camery tak, že má nastavení výšky a FOV tak jak z pozice řidiče ??
Kdybys tady anebo spíše do patřičného topicu napsal údaje, jaké máš konkrétně, tak bych byl velice rád (popř. pošli na mail - díky) |
Přesně tak. Ale u každého auta je to jiné - FOV jsem ale zatím nenastavoval - to si chci doladit - jinak s Pavlem Chrastinou samozřejmě souhlasím - pohledy bych neomezoval, to je už fakt docela hustý, ale zakázal bych jízdu z ptačí perspektivy |
|
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 11:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
CHRASTINA Pavel napsal: |
Je to moc hezké, pocit rychlosti z nárazníku je daleko větší, to je pravda, ale najíždět do zatáček s ním jde mnohem jednodušeji než když před sebou vidím i kus interiéru a celý kufr. Prosím Vás neblbněme tady s takovými detaily a neustálémým přibližováním "realitě" na silu. Myslím, že Mira má pro druhý mistrák změn až víc než je zdrávo, tak nevymýšlejme ještě něco navíc!! |
ne že by to technicky nešlo |
|
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 19:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Mirku Vážne klid, hele, dej si panáka a na tohle zapomeň.
No koneckonců, asi vím, jak bych to "očůral" |
|
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 21:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
A v tom to pravě je!!!! ( vim že to pyros myslel ze srandy )Je nějak zajištěno, aby někdo neočůral ty převodovky? Co když někdo pojede dlouhou skřín a nepřijde se na to neříkejte mi že se budou kontrolovat všechny setupy. Tedy hlavně kdo si na to najde čas? Ja tedy pc vubec nerozumím je to možna hloupa otazka a jestli budu za vola tak se omlouvám |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne po listopad 06, 2006 0:21, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 21:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Ted me to taky napadlo:) |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: ne listopad 05, 2006 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
to víš že ano .. jen sem napsal že by to řešit šlo a kontrolní součet prostě "očůrat" nejde |
|
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 8:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBESA Jiri
|
Předmět: pohledy |
|
|
Ahoj,
myslím, že nastavení pohledu natvrdo z auta není špatná myšlenka pro zachování rovnocenných podmínek, ale určitě by tím trpěla individualita každého jezdce. Domnívám se, že i v běžném životě při řízení auta si každý nastaví sedadlo a pozici volantu dle svých potřeb, aby se každému řídilo co nejlépe. Tímto pravidlem by se potlačila individualita jezdce. |
|
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 9:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
Pohledy omezeny nebudou ! |
|
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 9:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBESA Jiri
|
Předmět: Návrh |
|
|
Když už se tohle ubírá takovým směrem, dle mého názoru správným, nebylo by od věci zrušit všechny traťové rekordy až začnou fungovat nová pravidla. |
|
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 9:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
Bohužel nová pravidla a předpisy se týkají výhradně MČR bohužel .. protože protlačit omezení mezi ufouny je nežřešitelný problém, a ani se o to rozhodně nebudu pokoušet. Proto pracuji na soutěži která má svá pravidla a vymyká se běžnému fun závodění jen tak. |
|
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 9:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Mirek Olsa: Prosim jeste jednou o odpoved na otazku, zda se v realu take pouziva stejny staly prevod pro Kypr a Finsko. Diky |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po listopad 06, 2006 13:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
To opravdu netuším ale myslím že to není směrodatné .. protože v reálu je to možno ovlivnit spoustou dalších věcí, což v RBR možné není .. zas tak do detailu RBR nejde
ale upřímě řečeno si myslím že mají pouze 2 stálé převody a mění převodové poměry jednotlivých rychlostí, ale zase se musí řídit FiA ... |
|
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 14:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|