Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
čau Honzo, už jste tam dali tu funkční deltu? Já sem si stáhnul Deltu A8 a fyziku tady z webu pro auta A8 a v turnajích mi jede jen celica, kterou mám sice radši něž deltu, ale zase se mi zdá že je nějak neohrabaná, zkrátka mi to s ní vůbec nejde a zajíždím s ní časy horší než se super švestkou, a věř tomu, že to už je katastrofa. Kdyby někdo věděl, kterej ten model je funkční na pluginu, ať sem dá PLS odkaz, než si to kluci daj do pořádku na stránkách turnaje. Díky |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 12:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
a co takhle rozsirit casovy format treba od ct vecer do nedele? A jestli nebude jednussi to dat vse do jeden etapy? |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 13:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Bude to 24 RZ v náročných podmínkách ,asi spousta lidí by nedokončila bez penále .Chci to přiblížit skutečné rallye .
Ten časový harmonogram opravdu nehodlám měnit ,vím že možná přijdu o nějaké soupeře ,ale i tak je to proti mé představě .
to Dejmek: včera jsem to doplnil a mě to v pluginu jede. |
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 15:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
Předmět: race |
|
|
mužou se přihlásit mimo soutěž i jezdci, kteří nejedou s A8? |
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jaky by to melo smysl? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 17:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
Předmět: re |
|
|
asi žádnej, nevím jak se jezdí s A 8 ani ji nechci stahovat, snad jen pro porovnání výkonnosti, kdyžne, tak ne, nic se neděje, jen jsem se zeptal |
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 17:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ja nevim, ja nejsem zakladatel. Jen my pripada dost divne hlasit se do A8 cupu s necim jinym... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt listopad 09, 2006 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
to Metrik : bohužel toto povoleno nebude ,ale pro srovnání je to pomalejší ,nesedí to tak .
Doporučuji vyzkoušet ,nemusíš jet vše a nebo nyní přes víkend je malá příprava - 9RZ. |
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 18:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No Petře ono to ani nejde jine vozy totiž nejsou povoleny ale mohl by si jet i s A8 chyběli by mi totiž tvé užasné komentaře tak nelen a kopni si tam nějakou A8 |
|
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Koukam, ze jsem prosvihnul jakousi registraci a ani se nedovim, jaky je rozdil mezi RZ2 Jachymov a RZ9 Jachymov Mel jsem na to domluveny i cas v nedeli. Tak priste si dam vetsi pozor a alespon nemusim ted resit jestli s Toyotou nebo Lancii. Chtel jsem Lancii, ale ta Toyota je takova klidnejsi. |
|
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 8:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Tak to mě mrzí ,ale právě proto jsem tam dal registraci ,aby hned od počátku bylo jasno ,že musíš být regnutej. Ale neboj ještě ti připravím jeden testík jen třeba 2 RZ. |
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 9:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Ja nesleduju peclive seznam turnaju, protoze je tam toho moc a na oficialnich strankach je jen "Později zde přihodím další info (hned jak budem vědět co a jak) " a tak mi to uniklo. Ale jsem rad, ze se chces polepsit a psat veci kolem CUPu i na vase stranky. Za to Ti dekuji a urcite to oceni i ostatni
p.s. a pak mi prozrad, jak je to z tou dvojkou a devidkou |
|
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 10:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
S dvojkou a devítkou je to jednoduché ,prostě druhej průjezd. |
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Ja si to myslel, ale matlo me, ze prvni sekce je na slikach a treti na sotolinovych gumach. Snad jsem nerozmazl nejaky gumovy hytak |
|
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 13:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Tak Honzo, takhle komicky vykon uz jsem dlouho nepodal... Bylo to zatracene tezke a ukrutne to klouzalo (cim jsi to namazal? ). Moje crashe nemely moc spolecneho se stavem povrchu, ty byly proste debilni |
|
Zaslal: pá listopad 10, 2006 14:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|