Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BRUDER Martin
|
Předmět: Restarty RZ |
|
|
No pánove kam se nam ty rally ubírají to je děs je tu mraky turnajku , ale je velice těžké v nich najít NORMALNI rally bez restartu dost mě to mrzí protože se musím pracně probírat harmonogramy všech rally a hledat ty co nemají opakovaní rz. Připadá mi to tu jako turnaje pro honiče rekordů a opravdové rally je tu opravdu pramálo. To už neumíme poskladat hezkou rally bez restartu?!!!!!!! |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne so listopad 11, 2006 16:50, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: so listopad 11, 2006 16:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
Předmět: |
|
|
Jestli by nestalo za to, zkrouhnout nejak pravomoce, aby nezakladal turnaje, kdo ma do prdele diru. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: so listopad 11, 2006 16:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Metrik
|
|
|
Možná by stačilo rozdělit zahraniční a československé zakladatele turnajů |
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: so listopad 11, 2006 17:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
http://rbrczech.rbrmcr.com/forum/viewtopic.php?t=24&start=225 tady je jeden návrh od Jardy a s tím souhlasim, tohle rozdělení by bylo dobrý, protože takhle je v seznamu hafáč turnajů, půlka zamčená a druhá půlka divná myslim, že by nějaký roztřídění vůbec neškodilo |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so listopad 11, 2006 18:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
Předmět: Re: Restarty RZ |
|
|
BRUDER Martin napsal: |
No pánove kam se nam ty rally ubírají to je děs je tu mraky turnajku , ale je velice těžké v nich najít NORMALNI rally bez restartu dost mě to mrzí protože se musím pracně probírat harmonogramy všech rally a hledat ty co nemají opakovaní rz. Připadá mi to tu jako turnaje pro honiče rekordů a opravdové rally je tu opravdu pramálo. To už neumíme poskladat hezkou rally bez restartu?!!!!!!! |
Musím se připojit. Najít totiž poslední dobou "normální" rally je prakticky nemožné. Tím "normální" myslím: zakázané resety, že nemá jen 1 nebo 2 RZty, má zapnuté poškození (alespoň střední) a není zaheslovaná. A když už se najde, tak ji dokončí tak 5 lidí. A honit se s 5 lidma, kteří jezdí stejně úplně jiné časy, není žádná zábava.
Já už jsem normální turnaje skoro přestal jezdit. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: so listopad 11, 2006 19:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ja bych taky privital rozdeleni... Sice jsem tech 1RZ dost jezdil, ale proto, ze jsem chtel nacvicit snowmod a jinde nebyl... Takhle se v tom vazne neda prohrabavat... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so listopad 11, 2006 20:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
taky se pripojuju. jako starsina pamatuju casy, kdy jsem netrpelive cekal, az se objevi nejaky turnaj, ale od urcite doby se tam uz skoro nedivam. A pak bohuzel treba i prosvihnu registraci do nejakeho zavodu |
|
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 16:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
tak tohle téma je přesně na místě.... Mě ty turnaje s restartam strašně ser*u Možná by bylo řešením udělat to, že by se z turnjů s restarty nezapočítávaly časy do rekordů... Tyhle turnaje jsou uplně o hovně a přijde mi to strašně dementní - ja si chci zahrát simulator rally online a ne střelbu na jednu RZ... bez volby opakovni RZ bych se klidně obešel, ale chápu že to je dobra věc na trening) - rozdělit - restarty trening a bez restartu normalni turnaj, kde se započítávají časy a udělují se poháry do statistiky |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 17:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
jj připojuju se, opravdu je tu čím dál víc "rally". kde není žádné poškození a každou RZ lze opakovat donekonečna (nebo spíš dokud není čas se kterým je ten kdo jede spokojenej) Osobně na jedné RZ testuju nastavení, ale pro to používám šejk. Těžko se hledá něco, co by stálo za opravdové závodění... Tedy mimo velké turnaje a Cupy. Ty se ale v tom množství balastu ztrácí |
|
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Zajimave ale taky je, ze kdyz pak jedu nejaky turnaj, ktery je 1/ tezky, 2/ dlouhy, 3/ ma malo servisu, 4/ je na real damage, tak ho jede 5 lidi...
Takove zvlastni mi to pripada, ze se sice place po tezkych turnajich, ale ty pak nikdo nejezdi... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 18:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
|
Máš pradu já osbně nejaději jezdím ty těšké a dlouhé turnaje,ale těch je málo a jezdí jich pár lidí. RBR je sice simulace,ale díky restartům se zněho stává pomalu spíš arkáda Já bych ty restarty zakázal. |
|
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 22:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
to: Knesl
Já bych ty restarty taky klidně zakázal, vůbec by mi nechyběly. Nebo aspoň takové turnaje znehodnotit, tj. nezapočítávat do statistik - pak by takový turnaj neměl význam, když by v něm nešel ulovit rekord a tudíž by pak nemělo význam jej zakládat... Funkce opakování RZ by byla pak dobrá akorát na týmový trening a na šejk... Tak si myslim, by to mohlo být správně... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 22:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOVAD Lukas
|
Předmět: restarty |
|
|
naprosto s vama souhlasim.... restarty sou o nicem
ale taky bych zaved ze by bylo poviny do popisku RALLY psat o co GOU;) jako restarty, poskozeni, skupiny, atd.... aby stacilo vlitnout do pluginu a vybrat si rally a ne pred tim jeste projizdet stranky a pelive vybirat a zapisovat simena turnaju |
|
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 22:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No nevím jestli je to technicky možné , ale řešení by bylo kdyby plugin dokazal rozdělit turnaje ve hře na dvě časti. Pokud bych chtěl jezdit rally s real poškozením a min 5rz bez restartu a tady by se udělovali pohary ve druhem případě třeba treninky a honba za rekordy tam bych pohary nepřiděloval !!! Nema to s rally nic společného!! Ale to by muselo byt asi na vyběr už v zadávání turnaje jestli bych ho poslal do RALLY nebo do TRENINKU. prostě by se ve hře oběvilo: Online přihlasím se a pak bych se rozhodl jestli vstoupím do rally nebo do leteckýho dne ale to je spíše otázka pro adminy Co vy na to? Šlo by to? Jestli mi teda rozumíte jak to myslím. začína v těch turnajích byt opravdu chaos. A pohár za to že jedu 1 rz 20x to tedy opravdu nee!!! |
|
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 23:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
ja bych restarty taky zrusil, na testovani si muzes dat "plugin offline shake".
taky pomalu jezdim jenom poharovy rally, i kdyz ted jsem celkem testoval na Euro EVOIX na snehu |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|