Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CHRASTINA Pavel
|
Předmět: |
|
|
A zdá se vám, přátelé, zlikvidovat restarty úplně jako moc radikální řez Mi ani ne. Kdo by chtěl opakovat rz, tak ať si ju dá do turnaje víckrát za sebou a eventuálně se superally, pokud má strach o zhoršení statistiky . Jezděme rally, prosím......po zrušení restartů a přidáním koeficientů se web zpřehlední |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po listopad 13, 2006 11:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
JJ, koeficienty vydim jako výborné řešení, pak by se mohlo udělat v pluginu to rozdělení podle koeficientu, a když si vyberu třeba koficient XX, tak pak se mi zobrazí turnaje s tímhle koeficientem. To by bylo výborné. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: po listopad 13, 2006 12:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Tak opakovani RZty se uplne rusit nebude, v pripadech jako napriklad shakedown to ma opodstatneni. Co se tyka prehledu turnaju a poharku a statistik, tam se rozhodnu az podle toho kolik tech koeficientu nakonec bude. Minimalni varianta je, ze v prehledu turnaju by byl ten koeficient obtiznosti.
Takze cekam na konkretni napady, jak ty koeficienty postavit.
P.S. Wally mi jeste napsal, ze tenhle koeficient by plugin zobrazoval v seznamu turnaju az v pristi verzi. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
no kdyz jsi nakousl plugin, tak idelani by bylo zobrazovat turnaje s koeficientem vyssim nez... ale to sem nepatri |
|
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 12:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
V seznamu turnajů mít ještě jedno pole setřídit a nebo vybrat podle koeficientu a to samý v pluginu ve hře.Pak bych viděl jen to co potřebuji a chci.(stejný systém jak záložky)
Restarty!!!Ok, rušit se nebudou, ale nešlo by je nějak omezit třeba max 20 turnajů týdně?
Rozdělení koeficientů:jen podle obtížnosti, né počtu rz
0 --> jakékoliv poškození,restarty
1 --> lehké poškození + s i bez superrally
2 --> střední poškození + s i bez superrally
3 --> realistcké poškození + superrally
4 --> realistické poškození |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: po listopad 13, 2006 14:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Omezit restarty je podle mne nesmyslné, už vidim jak někdo nadává, že na jeho turnaj nevyšel restart Restarty nechat, ale v tom nejnižšim koeficientu, kdy se nedostávaj pohárky a časy se nezapisují do rekordů. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: po listopad 13, 2006 15:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Casy se do rekordu budou zapisovat vzdycky. To se omezovat urcite nebude. Pokud ma nekdo potrebu jezdit rekordy, at si to spanembohem uzije. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 15:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
No mě nejde o rekordy at klidně zustanou i restarty. Myslel sem to možna jednodušeji. V menu v online turnaji ve hře by bylo tohle:
POHARY : pouze poharové turnaje a shakedowny ( poharky - ano jiné hezčí )
RALLY : Min 4 rz BEZ RESTARTU!! poškozeni min střední ( poharky - ano )
ZAMČENE TURNAJE : Tady je to jasne ( Poharky - ne )
RYCHLA RALLY : No tady rally s restarty a meně než 4 rz + rally bez poškození( poharky - ne )
a kdyby to tam bylo takhle tak když budu chtít jet rekordy tak si vlezu do rychle rally a je to ale pohar si mužu vyjezdit pouze v RALLY nestalo by se totiž to že někdo založí RALLY AUSTRALIE s real poškozením a oni jsou tam povoleny restarty ( což sem zjistil až když sem to odjel ) to ale pak není rally že. Já se tam plácal jak vůůůl s poškozeným autem a pak koukám na webu že někdo si jel každou rz 4x to mě naštvalo a kvůli tomu sem to sem všechno psal a těší mě Vašku že si se toho ujal a jistě se nam blízka na zkvěle časy a hlavně opět dobre rally. Diky za vaše nápady koeficienty jsou také fajn A jistě kluci vyberou tu nejlepší variantu pro RBR |
|
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 17:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
|
Mě se stalo uplně to samé. Jedu s poškozenou převodovkou pulku etapy a po dojetí zjisím na netu, že někdo restartoval 6x. Jsem plně pro koeficienty. |
|
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 18:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Libi se mi Tomasuv navrh,pocet rz bych nerozlisoval.
Jeste takovy napad/pripominka.
Zavedl bych poharky pro 2. a 3. misto ve tridach v poharovych turnajich.Podle me to jsou celkem vyznamne umisteni a nejsou nijak odlisene.Davali by se jen v Poharovych turnajich tj.tedka Euro a MCR.Co si o tom myslite? |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: pá listopad 17, 2006 16:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Tak zatim vitezi Mikluv navrh, ovsem lehce modifikovany - pokud bude mit turnaj 5 nebo min RZet, muze mit maximalne koeficient 2 (Stredni)
0 --> jakékoliv poškození,restarty
1 --> lehké poškození + s i bez superrally
2 --> střední poškození + s i bez superrally
3 --> realistcké poškození + superrally, alespon 6 RZ
4 --> realistické poškození, alespon 6 RZ
Jo, jmena pro koeficienty:
Arkáda / Lehká / Střední / Těžká / Hardcore
Arcade / Easy /Moderate / Hard / Hardcore
Mate poslednich par hodin kdy se k tomu muzete vyjadrit, zitra se do toho asi pustim... |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 16:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Sorry za OT ale kdyz vidim ze si tady tak zkus udelat i ty poharky k EURU jestli jsou ok. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út listopad 21, 2006 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Nejsou. Psal jsem ti to do mailu, na cernym pozadi vypadaji dost otresne |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 18:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
ok |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út listopad 21, 2006 18:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Vasek: Super, jsem pro. Jen dotazek, bude se menit i stavajici databaze, doufam |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út listopad 21, 2006 19:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|