Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BITTNER Jan
|
Předmět: |
|
|
Pak je to o tom kolik se nás tam je ochoto sejít ,navrhoval bych aby to organizoval Brůďáček ,jelikož sraz u Liberce zvládnul na jedna |
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 19:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Jednoznačně zde musím prohlásit, že se této akce nezúčastním. Ale potkat e spolu můžeme na sprintu - což bude světe div se moje první návštěva rally za tento rok |
|
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 20:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Na sprintu by se neco udelat dalo, to bych treba i trefil zpet na kolej
...bydlim na Strahove... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 21:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat, jestli ten sraz je pro všechny co jezdí RBR nebo jen pro zvané? Nic ve zlé patřím spíš mezi nováčky takže nevím jak to vlastně tady stěmito srazy funguje. |
|
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Tak určitě to neni jen pro zvané, to se nemusíš obávat. Přijít může každej, kdo jezdí rbr. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne listopad 12, 2006 22:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
|
No já bych docela rád přijel.Sice to mám z druhého konce republiky troch dál, ale jsem pro každou srandu. |
|
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 22:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Sraz je pro všechny kteří mají radi RBR a je jedno jestli jezdíš tyden nebo rok. Hanzi nechtějte abych zařizoval sraz v Praze o tom nemuže byt ani řeč vůbec to tam neznam. Tak že to musí dělat někdo z místních který ví co jak a kam. Jinak mile rád uspořadám sraz opět v létě na Kristýně. Pokud bude zájem není nic jednoduššího udělali sme si tam dobré jméno tak že budou jedině rádi kdyby sme opět zavítali. Tak že když bude zájem léto na Kritýně může byt opět naše. Tentokrat by to nebylo jako vyhlašení mcr ( to se do leta nestihne ) Tak by se nic nevybíralo. Jak říkam stačí řict a tady to zařídím ale Prahu ne. To je jak kdyby si měl zařizovat ty sraz v Brně |
|
|
Zaslal: ne listopad 12, 2006 22:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Ok to jsem jen tak střelil ,ale malé posezení na sprintu by nebylo špatný. Kdo mě vezme sebou do kufru ?? |
|
Zaslal: po listopad 13, 2006 6:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAK David
|
|
|
Zdar děcka (to je z jedné reklam ). Pokud by jsme se tady na nečem domluvili, tak by to bylo docela v poho a na motokátách bych vám do docela nandal . Já osobně bych to nechal na jaro až spadne sníh na tu nekrytou dráhu na Žebráku. Jestli by pak někdo chtěl vzít autem z okolí Zlína, tak stačí dát vědět. |
|
|
Zaslal: út listopad 14, 2006 20:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DUFKA Petr
|
|
Návrat nahoru |
|