Právě je ne leden 12, 2025 15:03
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Tak jsme se byli s kamosem podivat na Reporyjskou RZtu, a hlasim, ze v Radotine v retarderu v lomu je spousta, opravdu spousta bordelu A asi 100 metru dal je pomerne zajimava zatacka, dlouha prava ctyrka zase s bordelem. Asi me najdete nekde tam |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: so listopad 25, 2006 23:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Roman Barta: Ja teda nevim jak Ty, ale spis nez WRC ve stylu Karla Trneneho me na rally bavi borci jako Sykora nebo Brynda, kterym na to staci i ctrnactka Felda. Me Ti ty WRC az tolik nechybi, ja mam za to, ze peknych prujezdu je stejne dost, i kdyz vetsina PV jede jako po kolejich... |
No máš zčásti pravdu. jsou i takoví, že jim stačí aby auto řvalo a projelo kolem něj 100 a je z toho paf.
Jenže já, když du na závody, tak chci vidět to nejlepší a nejrychlejí. Na to o čem ty mluvíš můžu jít zadarmo za město na výpadovku.
Vem si jinej sport - třeba atletiku - je super zážitek, že soused umí házet klackem 90m, ale radši bych viděl Železného s oštěpem. Asi tak. |
|
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 10:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Tak to nesouhlasim. Zrovna zpusob, jakym jezdi Ti dva jmenovani ma k tomu, co jde videt na bzne silnici dost daleko... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne listopad 26, 2006 11:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Ok, já tyto dva závodníky nepomlouvám ani nesnižuji jejich kvality. To byl jen všeobecný příklad a ukázka názoru některých lidí na rally, kteří tedy nepotřebují vidět nejsilnější vozy. Myslím, to nejsou "běžní komerční konzumenti" rally, ale fanoušci. Já jsem ten "komerčňák", proto mi to o čem píšeš s nejlepšími úmysly nestačí |
|
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 12:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
Já se jedu podívat na Bryndu,Emila,Valdu už se těšim |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: ne listopad 26, 2006 14:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|