Právě je st listopad 13, 2024 0:49
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Jsem zde nový a nevím, zda to již zde nepadlo,nešlo by nějak do hry zabudovat opotřebení pneumatik Něco podobného jsem zažil ve hře Xpand Rally. Možná by to mohlo hru více oživit a přiblížit realitě ,vyměnit gumy,či to ještě jednu RZ-tu vydrží Jak moc by to bylo náročné na provedení |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt říjen 19, 2006 14:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Jo já vím, tu ukázku jsem již viděl a bude to opravdu bomba |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt říjen 19, 2006 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
tak jsem dneska nahraval replaye na champ a napadlo me,zda-li by nebylo lepsi,kdyz vyberu replay a odeslu,tak se objevi "ok".A musim znovu kliknout vlevo na "odeslat replay" a opakovat cely postup.Kdyz je tech replayu vic,tak hlavne uz nevim,ktery jsem posilal a ktery ne (no zjistim to az kdyz ho poslu podruhe).Takze jestli by nebyla vhodna takova mensi uprava,ze by byli v pravo tlacitno treba na pridani dalsiho replaye(neco jako ma seznam na prilohy),nebo aby se po odeslani objevilo nahore"ok,bylo uspesne odeslano" a pod tim znovu polozka na vyber replaye. Je to samozrejme jen takova drobnost,ktera me trochu otravuje hlavne jednou za 14 dni pri champu |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: po říjen 23, 2006 11:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Já se omlouvám, že to sem píšu už potřetí ... jenže mně na tyto náměty nikdy nikdo neodpověděl a já si myslím, že by to všeci určitě uvítali:
Nabízím k úvaze ten můj návrh k zpřehlednění turnajů. A to především:
Týmové turnaje a testy
1. týmový tréning - bez hesla, přístupný automaticky jen členům týmu, reset provádí tvůrce turnaje. Výsledky se nikam neukládají.
2. týmový turnaj - reset pouze admin, výsledky se ukládají podle běžných zvyklostí
Veřejné turnaje a tréningy
1. tréning - výsledky se neukládají a tvůrce je komplet adminem
2. klasický turnaj
Poháry
klasika, tak jako doposud.
Při tvoření turnaje by se zvolil typ a zbytek by se už podle toho řídil. Seznam turnajů by se takto rozdělil (jako složky). No a já bych třeba neviděl co za tréningy má jiný tým a podobně. Byl by v tom lepší pořádek.
Zkuste k tomu prosím něco napsat. Je mi jasné, že není čas na každou blbinu - což snad ale toto není
(a nepište sem prosím všeci, že s tím souhlasíte a napíšete k tomu ještě něco jiného - takovým způsobem to tady vždycky zapadne) |
|
|
Zaslal: st říjen 25, 2006 12:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
nebylo by vhodne dat odkaz na seznam podporovanych aut a modelu(odkaz na nej je nekde na druhe strance novinek) nekam vic na oci?nebo aspon do downloadu.Kdyz jdu tedka do dowloadu,tak tam je to takove zprehazene a neprehledne,kdezto ten seznam povolenych modelu a fyzik je vyveden uplne krasne prehledne. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: čt listopad 02, 2006 14:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Stala se mi takova vec... Nevim, jestli je to jen chyba v Matrixu nebo chybka stranek. Jel jsem turnaj a odeslal tam nejake replaye, abych dolozil, ze jsem nehavaroval (spadlo mi pripojeni). Po resetu jsem ale musel jet cely turnaj znovu, pricemz tam replaye zustaly. Coz je takove divne, protoze nemaji nic spolecneho s tim druhym pokusem... Chapu, ze je to trochu i moje blbost, ale myslim, ze by se to poresit dalo, aby se v pripade resetu od zacatku ty replaye smazaly. Diky za odpoved. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st listopad 15, 2006 15:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAUSKNOTZ Viktor
|
Předmět: pár nápadů |
|
|
Taky bych mel nejake napady na zamysleni. Prvni se tyka pluginu. Myslim, ze by bylo vhodne, aby se pri turnaji zobrazovala i delka jednotlivych RZ. Kvuli tomu, abych mohl v servisu zvolit spravne gumy, potrebuju vedet, jestli se pojede 10km na suchu a 3 na mokru nebo naopak. To v pripade, ze jsou uplne zmenena jmena RZ nevim. Myslim, ze to je podstatna informace.
Jak se ted zmenilo razeni turnaju. Krome neudelovani "poharku" za arkadu bych zavedl i nejake kvorum za ucast. Kdyz skoncim druhy ze dvou (osobne se priznavam, ze vetsinu poharu mam z podobnych turnaju), tak si myslim, ze to neni regulerni oceneni. Proste pokud neni alespon pet ucastniku (at uz ve tride nebo v absolutnim), tak bych pohary nedaval. Take si myslim, ze by mely byt zavedeny male poharky stribrne a bronzove, protoze ve tridach (ted mam na mysli zvlaste PV) byva mnohdy nabitejsi konkurence nez v absolutni klasifikaci a kdyz skoncim mezi PV na bedne, tak me to tedy hreje strasne moc, a presto za to nic nedostanu... |
|
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 21:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Ad delka RZet: Bohuzel. V RBR ma kazda trat svoji specifickou delku, cili neni problem z delky RZty odvodit, o jakou RZtu jde - i kdyz je prejmenovana.
Ad udelovani poharku - probereme s Wallym. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 22:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Ty poharky jsem si myslel ze se prideluji jen pri minimalnim poctu ucastniku.
A k te informaci o delce, to souhlasim s Viktorem. Kdyz muzu volit obuti jen v servisu na celou sekci, tak je dost podstatna pri rozdilnem pocasi delka jednotlivych RZ. Ja to s jistotou neurcim ani podle obrazku a popravde i nektere nazvy nejsem schopen urcit, ale co takhle ty delky treba zaokrouhlovat. A kdyz uz jedu turnaj a cekaji me tri RZ, tak je porad duvod tajit erzety? Krome vetsi zabavy, ze se muzou zkousky jmenovat jinak, jde hlavne o nemoznost trenovat dopredu a to uz v tu chvili neni aktualni. |
|
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 8:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Hm... ne
Ono to pak muze byt zneuzitelne tak, ze si nekdo skoci do turnaje, podiva se na RZty (trate, povrch, pocasi), vyskoci z pluginu, potrenuje, udela si setup...
Neschvaleno, sorry |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 9:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Trate, povrch, pocasi je videt uz v prehledu turnaje, ale OK bohuzel tu jezdi i necestnici a tak to hold postihne vsechny.
Tak ne aby jste davali treba Pirku Menoko a za to school s rozdilnyma povrchama |
|
|
Zaslal: pá listopad 24, 2006 11:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAUSKNOTZ Viktor
|
|
|
Mozna jsme si nerozumeli. Ty delky normalne zjistim i z techhle stranek, je to vzdycky v zahlavi vysledku, pokud se nemylim. Ja osobne to ale pred startem turnaje nesleduju, strategii vymyslim az v prubehu rally. A abych obul gumy v servisu, tak bych preci mel vedet, kolik km me ceka. Jde mi o to, aby byla videt jenom delka RZ v jedne sekci, nic vic. To je prece normalni, zadny soutezni jezdec nejede "naslepo" do nasledujici sekce... |
|
|
Zaslal: ne listopad 26, 2006 14:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
|
Přidělování pohárků je zrušno nebo jen dočasně zastaveno?Protože jsem zjistil,že po umístění v turnaji se neoběvují ve statistice.Není to důležité,ale potěší když tam nějaký přibude.Že se nepřidělují za arkády a zamčené to dobře vím. |
|
|
Zaslal: út listopad 28, 2006 12:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Taky jsem si toho prave vsiml... Tesil jsem se na stribrny poharek se Zastavou v otevrenem tezkem turnaji (skoda mohlo byt zlato) |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út listopad 28, 2006 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|