Právě je so listopad 09, 2024 22:31
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fojtik michal
|
Předmět: problemy s graf ovladaci |
|
|
mam zakladni problem: omegy nebo ati nebo...?
mam radeon 9600pro, p4 3,00ghz , 1gb ram...problem je v tom, ze s ovladacema omega mi jede polovina her, dalsi vubec a s ati (ktere jsou na nic, vim to) mi jede ta druha pulka...sice se sem tam sekne, ale i tak...kartu i procak mam pretaktovanou, ale problemy byly stejne i predtim.. existuji i nejake jine ovladace???
vsechny patche na dane hry jsem uz zkusil ( gtr, gtr2, richard burns rally, live for speed) ale nic nepomohlo...dik za help
klidne i pres icq, mail, pm, cokoli...
upresnim:konkretne lfs mi jelo na omegach bezproblemu, ale gtr a rbr se ani nerozjeli.... u ati jede jakz takz vsechno, ale sem tam se stane, ze mi ati napise neco ve smyslu, ze graphic accelerator nejak vynechal a hra spadne...a to u vsech her... vubec si nevim rady |
|
|
Zaslal: út prosinec 05, 2006 23:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Donedávna sem měl taky ATI 9600pro, a rbr šlapalo bez problémů, ale u gtr se špatně načítaly textury, co špatně, téměř vůbec. No a teď sem pořídil x1600pro a zase naopak mi nejede rbr, ale jede gtr2 . Jinak zkus Catalyst ovladače a zkus stáhnout přímo tenhle soubor wxp-w2k-catalyst-8-121-050322a-022141c.exe na tom sem jezdil rbr bez problému a nedělalo to problémy ani jinde, kde ještě stačí ta karta. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st prosinec 06, 2006 0:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
fojtik michal
|
Předmět: |
|
|
DEJMEK Vaclav napsal: |
Donedávna sem měl taky ATI 9600pro, a rbr šlapalo bez problémů, ale u gtr se špatně načítaly textury, co špatně, téměř vůbec. No a teď sem pořídil x1600pro a zase naopak mi nejede rbr, ale jede gtr2 . Jinak zkus Catalyst ovladače a zkus stáhnout přímo tenhle soubor wxp-w2k-catalyst-8-121-050322a-022141c.exe na tom sem jezdil rbr bez problému a nedělalo to problémy ani jinde, kde ještě stačí ta karta. |
tak vyreseno trochu jsem si pohral s taktovanim karty a uz to jede diky za help |
|
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 11:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|