Právě je so listopad 09, 2024 12:17
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BUDKA Vit
|
Předmět: SpeadWhel 3MT od geniusu |
|
|
Zdarec vsichni mel bych prozbu mate nekdo zkusenost s timto volantem http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40935 co se tyce funkcnosti.......je to o hodne horsi volant nez napriklat MOMO nebo DFP?tenhle se mi libi nejvice kvuli cene kdyz by ste mi ho rozmluvili pak uvazuji o DFP take kvuli cene.Tak diky za rady zatim zdarec |
|
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
Předmět: |
|
|
Cau, nevím tenhle volant sem v ruce neměl, ale asi bych spíš doporučoval DFP. Ale to je můj názor. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
No ja mam Genius a jsou tam uplne stejny pedaly.Alespon na pohled z venku.Tipovalbych ze zevnitr to bude stejny a uz k vuli tem pedalum bych to nedoporucoval.Ten to co chces ma 14 tlacitek coz jsem jeste nevidel muj ma 8 a uz to bylo na me dost. To muze byt ale vyhoda.Vsim jsem zi ze ma zpetnou vazbu takze asi urcite bude zevnitr udelanej jinak, ale jedno ale to bude.Je mozny ze stred je stejne chabe uchycenej jak ten muj coz moze znamenat ze do roku castyho hrani ti odejde.To to odhaduju z vlastni skusenosti i kdyz muj nema zpetnou vazbu.A proto by mohl byt lip uchycen.Jediny cemu bych 100% ja uz neveril jsou ty pedaly.Potom bych si dovolil i pochybovat o pološnaku co bude asi ve vnitr.(V tomto ohledu opravdu nevim jak se delaji ostatni volanty)Tak asi tak.Snad se v tom vyznas a nejak ti to pomoze v rozhodovani |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
|
Ma jenom vibration feedback a to znamena jedno: V RBR ani nevrkne. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 22:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUDKA Vit
|
|
|
Ok idky za rady a este se chci sezptat ten DFP se pripojuje k PC jak?Pres USB nebo pres co?Diky |
|
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 23:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Ano DFP přes USB . A do toho geniusu bych nešel ani za zlatý prase -je to hroznej srá. . |
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 6:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|