Právě je so listopad 09, 2024 22:42
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jirkafait
Založen: 06. 12. 2006 Příspěvky: 8 Bydliště: Plzen, Czech republic
|
Předmět: Zamrzání v menu |
|
|
Ahoj závodníci. Už delší dobu mám problém s tím, že po chvíli pohybování se v menu mi hra zamrzne a nejde nic jiného než PC natvrdo restartovat. Zkusil jsem všechny možný triky co jsem tu četl jako třeba zapnutej fastwrite, agp upravit z osmi na 4x, různý nový ovladače a furt nic. Ten problem vypadá asi takhle: zapnu hru v rychlosti musim v menu vybrat RZ i auto a když to stihnu než to zamrzne tak závodim. Hraju to na vysoké detaily 1024x768 32bitů a hra mi jde v pohodě. Když ale dozávodim a jsem zpátky v menu tak tam udělám pár pohybů a sek! Sakra ta hra mě fakt baví ale tohle mě neskutečně sere. Moje konfigurace je taková: mam AMD Athlon XP 1700+, 512 MB RAM, ATI-Radeon 9550, Windows XP profesional SP2, Integrovanou zvukovku...
Nemělo by to snad bejt tim že to PC je pomalejší když hrát to jde v pohodě, jen to zamrzání v menu, nikde jinde. Ve hře nebo v replayi se mi to nikdy neseklo. Snad mi s timhle někdo pomůže, byl bych moc vděčnej. |
|
|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
Předmět: |
|
|
Zkus si půjčit jinou zvukovku (ne integrovanou). V RBR je dost blbý bug, který se projevuje většinou právě v menu (při zvuku aktivace tlačítek) a na různém hardwaru se objevuje různě často... Je to suveréně nejčastější důvod toho, proč RBR padá v menu. Další věc je, že RBR se u někoho moc nekamarádí s ATInama, proto vyzkoušej různý ovladače (možná i starší). |
|
|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 18:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HALADEJ Jan
Založen: 07. 10. 2006 Příspěvky: 133 Bydliště: Považská Bystrica
|
|
|
Ja mam tu istu konfiguraciu ako ty, len graficku mam GeForce FX 5500 a tiez sa mi to raz stalo, ale po restarte to bezalo v pohode. |
|
_________________ Tuning.sk Rallye Team
TEAM WEB
God save rally and its crews. |
Zaslal: st prosinec 06, 2006 19:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
jirkafait
Založen: 06. 12. 2006 Příspěvky: 8 Bydliště: Plzen, Czech republic
|
|
|
Tak už je to KONEČNĚ v pořádku, chtělo to nastavit v direkt X u zvuků basic acceleration a už to šlape bez problémů. Supr! |
|
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2006 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
slamjam
|
|
|
jirkafait napsal: |
Tak už je to KONEČNĚ v pořádku, chtělo to nastavit v direkt X u zvuků basic acceleration a už to šlape bez problémů. Supr! |
A kde spustím ten directX , abych tam mohl menit veci ?? |
|
|
Zaslal: út leden 30, 2007 22:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|