Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jak často chcete jezdi EURO RALLY II |
Každý týden? |
|
15% |
[ 11 ] |
Každých 14 dní? |
|
84% |
[ 58 ] |
|
Celkem hlasů : 69 |
|
Autor |
Zpráva |
MIKL Tomas
|
Předmět: |
|
|
Mirek odpověděl za mně, nevím co bych k tomu více řekl... |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: po prosinec 11, 2006 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Nebudem to řešit ,chyba sice nevím kde byla ,ale už je stejně pozdě.
Holt to příště musím sledovat důsledněji.
Vlastnímu teamu se omlouvám |
|
Zaslal: po prosinec 11, 2006 20:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Mám dotaz
Má někdo na mně a nebo na vedení Eura nějaké dotaz, připomínku a nebo tak jak to funguje teď je vše v pořádku a už nemusíme nic zlepšovat? |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út prosinec 12, 2006 15:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Myslim, ze to funguje bez problemu, gratulace. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: út prosinec 12, 2006 17:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
taky myslím, že vše funguje...tedy až na mě výkony zatím hluboko pod očekáváním |
|
Zaslal: út prosinec 12, 2006 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Takhle by to mělo vypadat vždy. Jednou daný pravidla a těch se držet, žádné zásadní změny během poháru a je klid. Myslim, že za všechno promlouvá samotná účast na podnicích. To je asi ta nejlepší pochvala. Jen tak dál kluci. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út prosinec 12, 2006 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Vašek: Zrovna pravidla bych nevyzdvihoval. Ty jsme kapku předělali - namátkové kontroly replayů + penalizace za neodeslání replayů...
Za to, že jsme to zavedli až během Eura se omlouváme, ale myslím, že to je pro dobro věci. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út prosinec 12, 2006 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: Rajd Polski |
|
|
Tak jsem dneska odjel Euro Rajd Polski a super výsledek. Celému vedení díky za super výběr tratí jelo se mi opradu výborně a je to můj nejlepší výsledek v Euru doposud (aspoň to tak prozatím vypadá )
Děkuju Petru Stejskalovi za skvělý souboj ke konci.
Mám tady skromný dotaz na vedení a ostatní na špičce. Uvidíme, jak pojede naše špička N4, nicméně jezdec Renars Ostrovskis jede jaksi opravdu nad limity (anebo - uznávám, možná je tak dobrý), ale chtěl bych teda vidět jeho replaye.
V cíli je prozatím třetí se ztrátou na vedoucí WRC celkově 16s!!!! a předjel celkově Skorpiona i Brudera s WRC. Tak to se mi zdá teda opravdu hoodně divné. |
|
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 22:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jarda: Neboj, Renarse si proklepnu ... pokud ho jeste nekdo nepredjede, coz se stat muze.
Presto, to co zajel, se zajet da. I kdyz teeeeeezko. On jel vsude o chlup rychleji nez treba Vrata Honzalek nebo Robert Stagl a neudelal zadnou chybu a nikde neubral. Zadny totalne vycnivajici cas tam neni. Jinak on mel asi reset, protoze po prvnich dvou RZ zmizel a dnes je najednou prvni... (zeptam se Dufse). Mluvil jsem s Vratou Honzalkem a prave si ztezoval, ze kdyz najednou vcera nebylo s kym se honit (po vypadnuti Ostrovskise a Stagla), tak hodne zvolnil a ted jen zira, o kolik je pomalejsi... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st prosinec 13, 2006 23:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Hmm, no sem si to říkal že je to hlavně jezdcem a jeho uměním, přesto mi jeho výsledek přišel opravdu hoodně podezřelý.
To je mimochodem pěkný důkaz o tom, jak jsou fyziky N4 nyní nereálné, když vidíme ty výsledky N4 x WRC. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 8:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
|
Chtěl jsem se jenom zeptet jestli je možno nechat si zkontrolovat setup ještě pred startem turnaje, jestli je podle pravidel Eura. Mam ho z replaye a chci jet fér. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 12:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Tak muzes Ale treba ve WRC nebo v S1600 je povoleno vse. Podle pravidel Eura je povoleno vsechno, co se da nastavit ve hre. Takze kontroluju maximalne Nka, tam je omezeni ve fyzice a nesmi to nikdo mit mimo ty nastavitelne meze...
Jinak me napis na icq, ale pokud jsi to nastavoval ve hre, tak to je zbytecne |
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 13:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNESL Pavel
|
|
|
icq nemam.Jezdím právě s Nka.Ten replay skterého mam ten setup jsem stáhnul s těchto stránek.Neco jsem si ve hře doladil.Když, ale vstoupím do rally školy se setupem na asfalt mam extrémní zbíhavost.Právě proto si chci nechat zkontrolovat replay. |
|
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 13:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jarda: Podle me jsou Nka taky moc rychla, ale mozna to neni ani tak temi Nky jako tim, jak se v RBR jezdi. To uz totiz ani neni rally a proste takovym stylem trat nazpamet se da jet s pomalejsim autem treba na 99% a s WRC uz treba jen na 95%... ale to je jen moje domnenka... |
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 13:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Pavel: Tak vis co, posli ho na mirekfric@centrum.cz Staci setup. |
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2006 13:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|