Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VANEK Jakub
|
Předmět: |
|
|
mno jo, ale i kdyz mam upravenou verzi s fyzikou MCR tak mne to v pluginu pise ze nemam nainstalovany vhodne auto |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: út leden 09, 2007 19:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Kuba: Pokud to mas z BH, tak to jelo jen vcera. Ted to musis stahnout z rbrmcr.com, ten jede. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: út leden 09, 2007 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
diky Miro, hned si ho sosnu do compu |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: út leden 09, 2007 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Rychlost toho auta |
|
|
Nevím jak ostatní, ale já bych se přimlouval, aby tohle auto, minimálně tak jak je teď nebylo povolený v pluginu. Vždyť je to absolutní výsměch. Rozdíl mezi ním a ostatníma WRCama je jako rozdíl mezi Ačkovým Lancerem a zbytkem pole (Celica, Delta). To všichni začneme jezdit s Focusem 06??????????? |
|
|
Zaslal: po leden 15, 2007 0:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Milos
|
Předmět: To je co jsem hledal... |
|
|
Chvála... (nevím komu...) ale to je to co jsem hledal (myslím tím http://www.rbrmcr.com/?p=download) sekce Auta ke stažení a použití i pro pluginy ! Zatím je tam minimum použitených aut, ale jsem rád že to někdo dává dohromady. Velká pochval. Ona v tom byla tak trochu džungle... Jen mě trochu mrzí, že tam ještě není ke stažení ŠKODA Fabia WRC 2005 (2006)...ale kdo si počká ten se dočká...ať Vám to jezdí ! |
|
|
Zaslal: po leden 15, 2007 8:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Mam za to, že to co je na webu MČR momentálně na pluginu nepojede, tam sou tvořený fyziky pro MČR, takže ne pro normální použití přes plugin, alespoň zatím. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: po leden 15, 2007 9:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Milos
|
Předmět: ??? |
|
|
DEJMEK Vaclav napsal: |
Mam za to, že to co je na webu MČR momentálně na pluginu nepojede, tam sou tvořený fyziky pro MČR, takže ne pro normální použití přes plugin, alespoň zatím. |
...a kde tedy mám hledat vozy použitelné pro on-line turnaje ? Potřeboval bych model ŠKODA Fabie WRC 2005 (2006). Může mi někdo poradit ? |
|
|
Zaslal: po leden 15, 2007 9:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
Předmět: Re: ??? |
|
|
NOVOTNY Milos napsal: |
DEJMEK Vaclav napsal: |
...a kde tedy mám hledat vozy použitelné pro on-line turnaje ? Potřeboval bych model ŠKODA Fabie WRC 2005 (2006). Může mi někdo poradit ? |
jena stránkach www.skodamotorsport.tym.cz,funkční model Fabie WRC 2006 a fyzika k tomu |
|
|
Zaslal: po leden 15, 2007 13:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
To Kuncl: Neboj......fyziky ostatních aut se taky předělávají..... |
|
|
Zaslal: po leden 15, 2007 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
PTACEK Martin napsal: |
To Kuncl: Neboj......fyziky ostatních aut se taky předělávají..... |
Tak to je fakt super, škoda, že za týden startuje RBRChamp. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: po leden 15, 2007 22:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
No teda nevim, ale Champ bych nebral vubec vazne, tam se podvadi neskutecnym zpusobem. To nestoji za to jezdit. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po leden 15, 2007 23:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
Ale no tak....myslim, že zase neni nutný nadávat bezdůvodně na všechno, co neni český! Jestli máš něco konkretního tak mi to napiš...... |
|
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: po leden 15, 2007 23:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ano mam. Pri nahodne kontrole replayu z Champu (proste jsem si nejake vytipoval) byla priblizne tretina N4 zcela neregulernich (setupy z WRC - takove auto neni Nko a ma svym chovanim k nemu hodne daleko). Nagy na to byl upozornen (ne mnou), ale nijak na to nereagoval a ani na to neodpovedel. Replaye se posilaji, ale nikdo je nekontroluje. O tom, jak se ridi ferova soutez mam jine predstavy.
EDIT: A rozhodne to nema nic spolecneho s tim, ze Champ neni cesky, to mi uplne jedno. |
|
Zaslal: po leden 15, 2007 23:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
|
|
Kontrolujou se jen bodujicí.....a navíc já jezdím karegorii WRC. |
|
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: út leden 16, 2007 16:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Martin: Vsichni, co jsem vybral jsou bodujici, nezridka vitez. Nekontroloval to nikdo. |
|
Zaslal: út leden 16, 2007 16:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|