Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Venym
|
Předmět: Vůle u volantu DFP -Logitech |
|
|
Před měsícem jsem si koupil DFP a od začátku mám vůli v řízení asi 1až 2 mm a při zatáčení se ozývá cvakavý zvuk. Je tato vůle normální? Zvažuji reklamaci.Máte s tím někdo zkušenosti? jinak jsem s volantem naprosto spokojen.
Díky za všechny odpovědi.
Venym |
|
|
Zaslal: so leden 20, 2007 15:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
Předmět: |
|
|
Volant mam asi 3 tydny a žadnou vuli nemám ani cvakaní se neozývá. Troufl bych si říci že je lepší nežli momo které sem měl možnost též vyzkoušet ,ale je to jen muj nazor. Ty co kroutí s momem tak mě nekamenujte |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: so leden 20, 2007 16:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEDLACEK Josef
Založen: 12. 05. 2006 Příspěvky: 91 Bydliště: Ostrožská Lhota
|
|
|
jj hod reklamaci. A měl jsem možnost taky vyzkoušet i momo i DFP a DFP se mi zdá lepší |
|
|
Zaslal: so leden 20, 2007 18:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYDL Tomas
Založen: 26. 10. 2005 Příspěvky: 37 Bydliště: dolní kralovice
|
|
|
..clovece pokud je to ta vule, co myslim ze je(kterou mam ja, i muj kamarad), tak to je normalni.. ..je to vule na ozubeni, ktere zapada do sebe.. ..asi bych to dale neresil.. |
|
_________________ ..sycz4k
..HSF rally team |
Zaslal: so leden 20, 2007 19:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Venym
|
|
|
Jasně je to vůle v ozubení, na šotolině se to vytratí, ale na asfaltu už je to trochu znát. Zajímalo by mě, jestli existuje víc DFP s vůlí nebo bez.
Jestliže nekdo tuto vůli zkoušel reklamovat, at napíše jak pochodil |
|
_________________ Venym |
Zaslal: so leden 20, 2007 21:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Jako jestli je to ta vůle co myslim(a asi pravděpodobně i Tomáš), tak nemá cenu nic reklamovat...ta vůle neni absolutně znát ani na asfaltu (alespoň z mýho pohledu)...já mam DFP asi 9-10 měsíců a tady je už za tu dobu znát vůle v tom"krčku" volantu, ale i tak neni nijak velká a při jízdě tě neomezuje, takže já bych to moc neřešil...ale možná si kápnul na nějakej vadnej kus, nevim no.. |
|
Zaslal: so leden 20, 2007 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
RYDL Tomas napsal: |
..clovece pokud je to ta vule, co myslim ze je(kterou mam ja, i muj kamarad), tak to je normalni.. ..je to vule na ozubeni, ktere zapada do sebe.. ..asi bych to dale neresil.. |
Pod tento prispevek se muzu jen podepsat, mam DFP uz nejaky ten mesic a jiz od zacatku jsem mel tu vuli a cvakani taky, myslim ze je to normalni... |
|
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 14:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já tam žádnou vůli nemám a ani cvakání a TO je podle mě normální. |
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
|
|
|
Tu "vůli" tam, Martine, asi taky máš... to je normální.. |
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 17:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Je tam vůle v Feedbacku. Ten kolem toho středu nezabírá, ale určitě nemám vůli ve volantu, jako že zatočím a nic to nedělá. To myslíte možná deadzone, která se nastavuje u každý hry zvlášť, ale u RBR to pokud vim stejně nejde. Ten volant mám tři dny. Cvakání neni, vůle neni. Vůli mám v řízení u škodovky, ale u DFP ne. |
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 17:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Venym
|
|
|
Kolem středu je ten záběr Feedbacku slabší, ale to dělá i u ostatních her. Já mám na mysli tu vůli v ozubeném převodu 1až 2 mm.Když dochází k vymezování této vůle při zatáčení ozývá se cvákání. Naštěstí to nemá vliv na optický snímač, který reaguje přesně. Moji dva kamarádi mají DFP bez vůle. Je vidět že Logitech si z toho hlavu při výrobě asi moc nedělá a záleží na koho který volant padne. Jinak je ten volant super a težko by se za ty prachy sháněl lepší. |
|
_________________ Venym |
Zaslal: ne leden 21, 2007 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
|
|
|
Kluci, tak já jsem z toho celej zmatenej každej nazýváme něco vůlí a nakonec myslíme každej něco jinýho |
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 20:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
No sic nemám DFP ,ale MOMO Force a problém cvakání se mě tam objevil také . Výsledkem bylo kompletně rozebrat a utáhnout šroubky na motorkách a je klid. Ty vibrace to pěkně uvolní a problém je na světě. |
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 20:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Ja jsem si dnes obednal jiz svuj 3. volant Po thrustmaster a MOMO je to ted DFP takze jsem zvedavej jak to snim pojede a priste uz asi koupim G25 nebo neco tomu podobne zjednodusene receno highend:) |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po leden 29, 2007 19:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Zdenek
|
|
|
cus hosi dneska sem skoukl par videí o DFP a ten zvuk kdyz se s tim vic rychlejc zatoci to je normoš??? prtože mám trust FF380 a u toho to je taky drobet slyšet a přemejšlim o DFP. koukal jsem na ceny a stojí asi tak 2 200,- je to dobrá cena nebo je to moc???
dík |
|
|
Zaslal: ne leden 20, 2008 14:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|