Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MRNUSTIK Radek
|
Předmět: INFORMACE K DOTAZU Pohár 3 |
|
|
Kdy máš v plánu jet další šampioná ? |
|
|
Zaslal: pá srpen 05, 2005 19:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
Předmět: |
|
|
Už by mohl začat ten 3 Pohar. |
|
|
Zaslal: so srpen 20, 2005 22:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Předmět: pohar3 |
|
|
myslim si, že Wally chystá něco velkýho, očekávám účast nad 100 jezdcu, protože přibylo nehorázně moc novejch, ted to bude teprve pořádná RALLY, každopádně se taky nemůžu dočkat, bude to RACHOOOOOT... |
|
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 20:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
Předmět: Re: pohar3 |
|
|
Dojdis napsal: |
myslim si, že Wally chystá něco velkýho, očekávám účast nad 100 jezdcu, protože přibylo nehorázně moc novejch, ted to bude teprve pořádná RALLY, každopádně se taky nemůžu dočkat, bude to RACHOOOOOT... |
No tak to už nebudu ani v první dvacítce, když se bude dařit.Protože těch jezdcu je opravdu čím dál tím víc a dost i kvalitních. |
|
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Romcek napsal: |
No tak to už nebudu ani v první dvacítce, když se bude dařit.Protože těch jezdcu je opravdu čím dál tím víc a dost i kvalitních. |
Mozna by nebylo spatny, mit informativne i tabulku jen z ceskych vlajecek. Minule jsem dojizdel v druhe desitce a kdyz jsem si udelal ze zvedavosti "cesky" bodovani, tak jsem byl dost prekvapenej |
|
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 9:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
Hrouda napsal: |
Mozna by nebylo spatny, mit informativne i tabulku jen z ceskych vlajecek. Minule jsem dojizdel v druhe desitce a kdyz jsem si udelal ze zvedavosti "cesky" bodovani, tak jsem byl dost prekvapenej |
No. ony ty poháry mají byt rozdelené pro čechy a pro cizince. tak uvidiíme. jinač bych udelal vic bodovanych míst protoze do top 8 se dostat je fakt pomalu uz nerealne!!(aspon pro me) |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: út srpen 23, 2005 11:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
ddaja napsal: |
Hrouda napsal: |
No. ony ty poháry mají byt rozdelené pro čechy a pro cizince. tak uvidiíme. jinač bych udelal vic bodovanych míst protoze do top 8 se dostat je fakt pomalu uz nerealne!!(aspon pro me) |
By nebylo ani špatný kdyby byly jen pro čechy, ale taky pro všechny, ať se nemusíme rovnat jen proti sobě. |
|
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 11:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: ODPOVĚD K DOTAZU NA POHÁR 3 |
|
|
PŘÁTELÉ BUDETE MUSET POČKAT JEŠTĚ CHVILIČKU NEBOŤ SE POMALU PŘIPRAVUJE MČR A NOVÝ PLUGIN NA KTERÉM SE POJEDE, TAKY JSOU V PŘÍPRAVĚ NOVÉ STRÁNKY MČR .... TAK BUDTE TRPĚLIVÍ URČITĚ TO BUDE STÁT ZA TO |
|
|
Zaslal: st srpen 31, 2005 16:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
Předmět: Re: ODPOVĚD K DOTAZU NA POHÁR 3 |
|
|
OLSON Mike napsal: |
PŘÁTELÉ BUDETE MUSET POČKAT JEŠTĚ CHVILIČKU NEBOŤ SE POMALU PŘIPRAVUJE MČR A NOVÝ PLUGIN NA KTERÉM SE POJEDE, TAKY JSOU V PŘÍPRAVĚ NOVÉ STRÁNKY MČR .... TAK BUDTE TRPĚLIVÍ URČITĚ TO BUDE STÁT ZA TO |
Mohlbys nám alespoň ríct jak dlouho si musíme ještě počkat?Stačí přibůižně. |
|
|
Zaslal: st srpen 31, 2005 17:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
WALLYHO INFORMACE ZNĚLA CCA 3 TÝDNY .... MEZITÍM MUSÍME ZMÁKNOUT SPOUSTU VĚCÍ...WEB ... PRAVIDLA... TEAMY ...DRIVERS .... JSEM RÁD ŽE JE NA TO JEŠTĚ RELATIVNĚ DOST ČASU .... A HLAVNĚ MUSÍME NAJÍT SPRÁVNÉ A ZODPOVĚDNÉ LIDI DO REALIZAČNÍHO TEAMU. |
|
|
Zaslal: st srpen 31, 2005 18:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
TAKŽE VŠE SE ROZBĚHLO NA PLNÉ OBRÁTKY ....DALŠÍ INFORMACE HLEDEJTE V TÉMATU MČR |
|
|
Zaslal: čt září 01, 2005 13:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
OLSON Mike napsal: |
TAKŽE VŠE SE ROZBĚHLO NA PLNÉ OBRÁTKY ....DALŠÍ INFORMACE HLEDEJTE V TÉMATU MČR |
Další informace zde |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: čt září 01, 2005 15:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|