Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wally Site Admin
|
Předmět: Hledám pomocníky |
|
|
Jelikož už sám nestíhám, a cítim, že moje nestíhavost ovlivňuje jak kvalitu stránek, tak turnajů atd..., hledám nějaké dobrovolníky, kteří by byli ochotni pomoc s těmito činnostmi:
Administrace turnajů, moderování fóra
- mazání nepotřebných turnajů, vracení lidí do turnajů, dělat pořádek ve fóru, vytváření nových týmů, atd...
Programátor stránek - PHP + mySQL
- už se tu nahromadilo asi milión nápadů na zlepšení, které nemá kdo udělat
Pořadatel pohárů
- dohlížení nad regulérností (časy, repleje,..), vytváření samotných turnajů pro pohár, psaní výsledků o novinek, atd.... Prostě vše okolo pohárů
Já sám bych se dál rád věnoval pokud možno vývoji pluginu a vývoji nových tratí. Preferovat budu ty, kdo jsou zaregistrováni ve fóru delší čas, ale neni to podmínkou - každá ruka vítána... Přihlášky piště do tohoto tématu (je to věc veřejná ): |
|
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 21:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
Předmět: |
|
|
Cau tak ja bych asi vzal toho moderatora a mozna taki poradatele turnaju(ale nevim jestli bych ty turnaje zvladnul) . |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team manager, driver |
Zaslal: po srpen 22, 2005 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
Předmět: Re: Hledám pomocníky |
|
|
Wally napsal: |
Jelikož už sám nestíhám, a cítim, že moje nestíhavost ovlivňuje jak kvalitu stránek, tak turnajů atd..., hledám nějaké dobrovolníky, kteří by byli ochotni pomoc s těmito činnostmi:
Administrace turnajů, moderování fóra
- mazání nepotřebných turnajů, vracení lidí do turnajů, dělat pořádek ve fóru, vytváření nových týmů, atd...
Programátor stránek - PHP + mySQL
- už se tu nahromadilo asi milión nápadů na zlepšení, které nemá kdo udělat
Pořadatel pohárů
- dohlížení nad regulérností (časy, repleje,..), vytváření samotných turnajů pro pohár, psaní výsledků o novinek, atd.... Prostě vše okolo pohárů
Já sám bych se dál rád věnoval pokud možno vývoji pluginu a vývoji nových tratí. Preferovat budu ty, kdo jsou zaregistrováni ve fóru delší čas, ale neni to podmínkou - každá ruka vítána... Přihlášky piště do tohoto tématu (je to věc veřejná ): |
Ja si beru toho pořadatele. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po srpen 22, 2005 20:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Díky kluci. Ještě jsem ale zapomněl na jednu důležitou věc a to, že pořadatel by se neměl účastnit poháru, jelikož by měl výraznou výhodu (znal by skryté tratě) a myslím, že se to ani moc nehodí. Takže si to včas můžete rozmyslet
S black sniperem se pak dohodneme přes ICQ... |
|
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 9:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
BLACK*SNIPER napsal: |
Cau tak ja bych asi vzal toho moderatora a mozna taki poradatele turnaju(ale nevim jestli bych ty turnaje zvladnul) . |
Konecne tu nekdo udela poradek
p.s. Walli nechapej to prosim jako kritiku na tebe, nemuzes delat vsechno a jsem ti moc vdecny za to co delas. Pluginy a turnaje jsou dulezitejsi, nez korigovat neukaznene forkare ale "cerny zaskodnik" je da do late. (doufam ze namas nic spolecneho s panem Schwarzem ) |
|
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 9:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Wally napsal: |
Díky kluci. Ještě jsem ale zapomněl na jednu důležitou věc a to, že pořadatel by se neměl účastnit poháru, jelikož by měl výraznou výhodu (znal by skryté tratě) a myslím, že se to ani moc nehodí. Takže si to včas můžete rozmyslet
S black sniperem se pak dohodneme přes ICQ... |
Aha to je špatný, ja chci jet Pohar. |
|
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út srpen 23, 2005 9:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Gratuluji Wally, moc pěkné stránky |
|
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 9:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
Předmět: já taky |
|
|
Ahoj Wally já už Ti sice psal,ale stejně se připomenu že bych pomohl,ale něco hodně jednoduchýho protože umím jen html |
|
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
No tak bych jeste mohl delat vse okolo turnaju do poharu mimo jejich zakladani, to by musel delat nekdo kdo nepojede, ale to budew asi proble protoze ten kdo je tady zaregistrovanej asi bude chtit jezdit. |
|
Zaslal: so srpen 27, 2005 9:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
kluci ja na cas vubec nemam ja jsem rad ze jsem rad. ale ti poradatele by mohli byt treba 2 nebo 3. kazdy by poradal ten turnaj ,který nepojedou. př: honza jezdi jen "B" tak by poradal "A" mirek jezdi "A"..... no a tak nejak. doufam ze to chapete |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: so srpen 27, 2005 10:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Chápeme a dík za postřeh. Jenže mikeee je ještě manažer týmu, takže by se ho týkaly všechny turnaje. Ale kdyby se někdo zúčastňoval jenom jednoho poháru, tak by to samozřejmě šlo... |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2005 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
no tak to že se pořadatel nemuže učastnit tech poharu je spíš bych řekl nevýhoda ..... ale to je jedno..... a navíc jede se už tak na hraně že je uplne jedno jestli vim co pojedu nebo ne a na víc je dobré vědět co se vlastně pojede... protože třeba mnozí z nás máme odlišné nastavení na usa .. jiné zase na austrálii ...jiné na anglii jestli me chápeš ..... a když nebudu vědět co pojedu tak si nemůžu nachystat to správné nastavení..... i když je to všechno šotolina... tak s nastavením usa se austrálie jet nedá....atd a jestli si myslíš že bude pořadatel trénovat to co se právě pojede ..... je jedno protože tratě skoro všichni důkladně známe tak jaké trénování.
to je můj názor a myslím že nebudu sám.
bral bych to protože mám spoustu času na burnese ale chtěl bych se taky účastnit...... co ty ny to?? WALLY? |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2005 18:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Popravdě řečeno se mi moc nelíbí, že každý používá speciální nastavení na každou rz )daleko od reality, ale to už se tu probíralo). Ale to jde taky ošetřit ja možná asi nevíš - nastavení jde zamknout přes několik rz (od servisu do servisu) a to chci taky použít. Víš co - já udělam hlasování a to to rozhodne. Přestavuju si to takhle:
A licence - jména rz budou smyšlená
B licence - jména rz budou originální
MČR - rozhodne hlasování tady |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2005 19:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|