Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PAVLICEK Petr
Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Tvorovice, CZ
|
Předmět: |
|
|
O tom volantu to bylo v popisu patche na stránce downloadu: "Patch na verzi 1.01. Opraveno mimo jiné bylo:
- problémy kompatibility s ovladači Thrustmaster" |
|
_________________ Phantom
1972 |
Zaslal: út listopad 01, 2005 13:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BlackBlade
|
Předmět: hm |
|
|
zkusim to ale ted nemam to RBR pucil jsem ho kamosovy na par dni do konce tydne by mi ho mel vratit (ale neni divne ze mi driv sel a po prteinstalovani hry to nejde? a to mozna v zadne hre) (jinak do te hry jsem si dal no CD creck a ta hra se nejak ******** a tak jsem to musel odstranit a zase nainstalovat) |
|
|
Zaslal: út listopad 01, 2005 14:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLICEK Petr
Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 123 Bydliště: Tvorovice, CZ
|
Předmět: Re: hm |
|
|
BlackBlade napsal: |
zkusim to ale ted nemam to RBR pucil jsem ho kamosovy na par dni do konce tydne by mi ho mel vratit (ale neni divne ze mi driv sel a po prteinstalovani hry to nejde? a to mozna v zadne hre) (jinak do te hry jsem si dal no CD creck a ta hra se nejak ******** a tak jsem to musel odstranit a zase nainstalovat) |
Mám pocit že ty patche , tu ochranu vypínají, a tak žádný crack nepotřebuješ. Ty problémy s volantem.... Vyzkoušej volant na jiném PC. (když odinstaluješ hru a nebo ovladače volantu, vymazáváš i zbytky které zůstanou po odinstalaci? (mimo složky saved games)) |
Naposledy upravil PAVLICEK Petr dne út listopad 01, 2005 15:28, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Phantom
1972 |
Zaslal: út listopad 01, 2005 15:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BlackBlade
|
Předmět: bla |
|
|
no ja ten krek stahuji temer na vsechny hry abych jsem nemusel stale tam vkladat ty ceda tak jsem to zkusil i tady a tim se mi to nejak zneprovoznilo no doufam ze bude fungovat az se mi ta hra vrati (jinej comp nemam ) a i tenhle je v obejvaku coz ME KUR******************************************************************************************* SEE*******************R********************E************************* S**T |
|
|
Zaslal: út listopad 01, 2005 15:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Crui5er Anonymní
|
|
|
I kdyz je to uz asi mesic stary tema, tak se pokusim popsat reseni tohoto problemu. Problem neni ve hre, ale v nastaveni ovladace pro Logitech MOMO.
V nastaveni ovladace (ovladaci panely->herni zarizeni->vlastnosti... settings) se da totiz funkce obou pedalu soucasne bud povolit nebo zakazat a defaultne je tato volba nezaskrnuta, takze se seslapnuti obou pedalu soucasne vylucuje. Tak snad to nekomu pomuze |
|
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2005 21:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Martin
|
|
|
Mám Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel a oddělené pedály mi taky nejedou. Nejde najednou přidávat plyn a zároveň brzdit. Vzájemně se to ruší. V ovládacích panelech žádná volba na zaškrtnutí není. Zkoušel jsem pátrat po ovladačích pro XP, které by tuhle volbu zpřístupnily, ale neúspěšně. Poradíte? |
|
|
Zaslal: so prosinec 30, 2006 18:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
To Martin:
Mám na to ovladač, nech mi tu, nebo pošli přes pm svýho maila a já ti to pošlu. Pak už osy půjdou rozdělit. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: ne prosinec 31, 2006 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Martin
|
|
|
Od kolegy z týmu jsem už jeden tip dostal, ale rád vyzkouším i ovladače od tebe, třeba to bude něco jiného. Díky! Můj mail je m-box@atlas.cz. |
|
|
Zaslal: po leden 01, 2007 22:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PACKA Jan
|
|
|
čau Honza prosimte mohl by si mi poslat taky ten ovladač na rozdeleni pedalu v rbr diky muj email je o.packa@tiscali |
|
|
Zaslal: út leden 23, 2007 22:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Petr
Založen: 11. 05. 2006 Příspěvky: 42 Bydliště: Dlouha Trebova
|
|
|
Chlapy myslim ze na MOMO to ani nepujde.On ty 2 ruzne osy nepodporuje. Me to taky nefunguje.Ale muzu se mylit a nejakym zahadnym zpusobem to jde udelat.Tak az se to nekomu podari rozdelit tak sem pisnete a dejte vedet jak to jde. Zatim. Napisu sem i svuj Mail kdyby jste mi to chteli poslat mirvsem@seznam.cz |
|
_________________ Jezdim az se ze me kouri:-) |
Zaslal: pá únor 09, 2007 13:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
Mno, nevim jak vy, ale ja s tim nic nevymejslel, proste tam neco odskrtnul a funguje to . Bohuzel sem uz vylital ten moturek ve volantu tak jezdim starej microsoft. Kdyby mel nekdo na momu rozbitý pedály a chtel ho vyhodit tak dejte vědět, pudu k vam přebrat popelnice |
|
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 13:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
|
|
MOMOdve oddelene osi urcite podporuje. Treba nechat prazdne policko combined axis(kombinovane osy) v nastaveniach ovladaca a priamo v RBR treba nastavit plyn a brzdu osobitne a je tam jedno policko, ktore treba nechat prazdne(tlacitkom del), ale neviem presne ako sa to policko vola(mam rbr odinstalovane). |
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: pá únor 09, 2007 16:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
No ja to v rbr nenastavoval vubec, nechal sem to tak jak to je.. |
|
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 17:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
U MOMO volantů osy jsou oddělený, v ovladacím softu, přiložený u volantu, je třeba odškrtat combined pedals a ve hře v nastavení ovládání mít zrychlení prázdné. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: pá únor 09, 2007 17:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|