Právě je so listopad 09, 2024 13:24
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Metrik
|
Předmět: poplatky |
|
|
Poplatkům se nevyhneme, bylo jen otázkou času, kdy se to protrhne. Simracing platí letos 400, VIP členi 800 (vip je dobrovolné). Loni se neplatilo a chyběo to, majitelé sdružení to táhli ze svého. Předloni (za dob F1.online.cz), kdy se jezdili pouze formule na hře F1 Challenge se platilo 800,- Ačko a 200,- Béčko. Tady bych neviděl problém s placením třeba jen po dvou stovkách od každého jednotlivce při tak široké základně registrovanýh uživatelů. Otázkou adminů je, jak to ošetřit, aby se černý pasažéři nevezli zadarmo a jak se k tomu postaví zahraniční uživatelé. Rozhodně zavřít a pak znovu vzkřísit plugin je mínus pro získání financí, chtělo na toto myslet trochu dříve... |
|
_________________ Metrik (Janda Petr)
Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: po únor 19, 2007 13:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: Re: poplatky |
|
|
Metrik napsal: |
Poplatkům se nevyhneme, bylo jen otázkou času, kdy se to protrhne. Simracing platí letos 400, VIP členi 800 (vip je dobrovolné). Loni se neplatilo a chyběo to, majitelé sdružení to táhli ze svého. Předloni (za dob F1.online.cz), kdy se jezdili pouze formule na hře F1 Challenge se platilo 800,- Ačko a 200,- Béčko. Tady bych neviděl problém s placením třeba jen po dvou stovkách od každého jednotlivce při tak široké základně registrovanýh uživatelů. Otázkou adminů je, jak to ošetřit, aby se černý pasažéři nevezli zadarmo a jak se k tomu postaví zahraniční uživatelé. Rozhodně zavřít a pak znovu vzkřísit plugin je mínus pro získání financí, chtělo na toto myslet trochu dříve... |
plně souhlasím .. proto se budeme snažit provoz obnovit co nejdříve |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 13:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
jj jsem pro, je jedno, jestli peníze dám "za licenci" nebo jako "vstupní poplatek" pro přístup na placený server (tady by se daly regulovat přístupy různých podvádějících) nebo jako - nazvěte to jak chcete |
|
Zaslal: po únor 19, 2007 13:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Rozhodně se placení nebráním. Za RBR jsem dal 1.000,- klidně pošlu to samé, když budu vědět, že si zajezdím. Rovněž s Hroudou souhlasím, čistka by neuškodila. Se zahraničním mohou vznikout problémy, ale co mám zprávy třeba z Ruska, placení by snad i pochopili. |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 13:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Metrik napsal: |
...Otázkou adminů je, jak to ošetřit, aby se černý pasažéři nevezli zadarmo a jak se k tomu postaví zahraniční uživatelé.... |
Placeny WEB. Zalozeni uctu bude muset schvalit ADMIN a udela to az po zaplaceni poplatku. A bez uctu se nikdo nesveze. To se tyka i zahranicniku. A po te cistce taky uz nekteri volali, tak proc nezacit znovu, pekne od nuly (mam na mysli samozrejme casy, ne zase jezdit off-line jak pred dvema lety ) |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 13:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Od nuly a s novejma fyzikama, ať už je v tom konečně pořádek, takhle to nejde. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: po únor 19, 2007 13:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Tak jsem to překopíroval, ať zde není milion vláken o tom stejném
Dhrontal
Koukám na anketu : V případě, že se nenajde sponzor, čím jste ochotni přispět na provoz? ... 100Kč/rok ,200Kč/rok ,100Kč/rok ,dar <500 Kč ,dar <500 Kč ,dar 500-1000 Kč nebo 0 Kč ...
...Jsem kluk,kterýmu je 15 let a nevydělávám,jezdím to pro radost a rodiče mi toto určitě financovat nebudou!
Byl bych rád,kdyby to zůstalo tak,jak je to teď!
Je to jen můj názor a můj pohled na věc!
Dhrontal
Manager S1600 RALLY TEAMU
HAZE Jiri
Neříkej mi, že by jsi z rodičů nevymámil 200,- Kč na roční licenci Trošku omezíš telefonování z mobilu, nekoupíš si pytlík bombónů (krabku cigaret ) a máš na ježdění Nebo jdi na sběr železa či brigádu a našetříš i více. Jen neseď doma a koukej shánět penízky Když máš připojení na net,origo hru,volant.... tak 200 kila jsou NIC.
_________________ |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po únor 19, 2007 13:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
jj |
|
Zaslal: po únor 19, 2007 14:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Hlasoval jsem pro stabilní příjem 200/rok, ale jsem klidně i pro částku vyšší. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po únor 19, 2007 14:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
A kolik si myslis ze je me? Je mi 15,vypadam jak trpaslik,nechodim do prace ,pripravuju se na prijmacky,no a co? Kdyz chces muzes si vydelat,chodim na mensi brigadky,sice nedostavam modne penez,ale staci to,takze nic neni nemozne,kdyz jsem si pres leto dokazal vydelat na volant,tak tento problem nebude nic,a to nejen to za mam neco nasetreny |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: po únor 19, 2007 14:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Moje děcka vydyndají na babičkách nějakou tu kačku za vysvědčení. A to nejsou žádný hvězdy. Z toho plyne ponaučení... " Uč se vole, budeš pánem, budeš jezdit WRCčkem (patří tam Tatraplánem)"
Dvě kila nejsou pro dnešní mládež opravdu žádný peníze... |
|
Zaslal: po únor 19, 2007 14:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCH Leos
|
|
|
Určitě 200Kč nikoho nezabije a jestli to má dát za licenci nebo na tohle tak to je jedno.Vlastně kdo chtěl jezdit MCR tak už musel být připravenej že nějakej peníz musí dát.
No rozumím tomu tak že když se nenajde sponzor tak kdo nezaplatí nebude mít na plugin přístup Aby to pár blbců nezaplatilo(včetně mě) a tisíc lidí nepřiživovalo. |
|
_________________ KCM team
www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: po únor 19, 2007 14:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Hrouda napsal: |
Placeny WEB. Zalozeni uctu bude muset schvalit ADMIN a udela to az po zaplaceni poplatku. A bez uctu se nikdo nesveze. To se tyka i zahranicniku. A po te cistce taky uz nekteri volali, tak proc nezacit znovu, pekne od nuly (mam na mysli samozrejme casy, ne zase jezdit off-line jak pred dvema lety ) |
Plná podpora názoru a 200 - 300,-/ročně a jedem. |
|
Zaslal: po únor 19, 2007 14:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LAUKO Honza
|
|
|
Hoj lidi stim placeni si myslim ze nebude broblem tech 200kč neni zas tak moc i tech 500kč neni tak strasny (jeden vecer v hospone nebo prescas v praci) myslim si ze to za to stoji kde jinde mate takovou moznost si zajezdit |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 14:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Stejne jak Martin Bíca souhlasim s hroudou,od zacatku do konce,tecka |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: po únor 19, 2007 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|