Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CERVENKA Filip
|
Předmět: |
|
|
Tak sice jsem byl proti jakémukoliv placení, ale teď když u mě sílí nouze, tak přemýšlím, že taky něco přihodím po konzultaci s rodiči. Předběžně, tak 200-300... Víc asi nee. |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 14:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Tak tady jen tak neuvažujte,napište kde máme ty peníze posílat a já fičím na poštu... 2 kila se mi už hřejou v šuplíku...Těch dalších 5 seženu |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 14:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Chce to chvilku cas,od oficialniho prohlaseni adminu se dozvime jak to teda bude |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: po únor 19, 2007 14:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
A teď když nad tím tak špekuluju... Sice netuším v čem je problém, ale co kdyby se změnil systém zakládání turnajů? Že by se jezdily jen nějaké větší jako třeba EURA, MČR, IRC apod. prostě jen šampionáty... A nebylo to jak teď, že je tu 100 na rekordy a dalších 200 tréninků + ostatní turnaje, které si založí každý Emil a jede tam kolikrát málo lidí. Klidně bych ty předchozí turnaje vynuloval, a třeba měsíc po dojetí turnaje mazal. To je dost dlouhá doba na přepsání výsledků. Statistiku kolik jsem toho dojel myslím přežiju (alespoň mě to nebude deptat ). Trénovat můžeme každý sám doma offline a jeden turnaj na víkend by stačil... |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 14:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYKLICEK Ondrej
|
|
|
O tom se nemá cenu bavit , kam to mam poslat ? |
|
_________________ KRYTON |
Zaslal: po únor 19, 2007 15:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Taky jsem 15 roční "děcko" navíc nejezdím na kdo ví jaké urovni ale baví mě to,tak sem před časem omezil cigára a hle,jak se ty penízky hodí Myslím že nás bude dost a 200-300 by bylo optimál pro všechny |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VLCEK Richard
|
|
|
Rozhodne by se mely udelat registrace a platit na rok. Dal bych to treba na 300 na rok a bylo by. Aspon by si to zaplatili jen ti, co to opravdu radi jezdi a chteji. Troufam si tvrdit, ze to bude hrube pres 2000 uzivatelu. Nikdo se nesmiri s tim, ze by uz nemohl jezdit RBR on-line. Sam to rad okamzite poslu.... Treba i 500, pokud bude treba... |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
GRYGA Roman
Založen: 17. 08. 2006 Příspěvky: 103 Bydliště: Uhřice, okr. Hodonín
|
|
|
Pokud to bude jedine mozne reseni problemu, jsem ochotny urcite prispet nejakou tu stovku. Prece je to super si takhle pekne zazavodit a doma si pekne zanadavat, kdyz to naperete do stromu a musite skoncit... Nebo naopak kdyz se podari porazit par dobrejch jezdcu... Za nejakou tu stovku to stoji... Muzete se mnou pocitat pri skladani nejake sbirky!!! |
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEKERA Rostislav
|
Předmět: r |
|
|
s prispevkem bych take problem nemel, ale take souhlasim s vyse uvedenym nazorem- od nuly, jednotne fyziky a hlavne neukladat casy z arkad ale jedine z realneho poskozeni |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
|
|
V prvni rade: Ja sem taky rozhodne pro, 200 ci 300 opravdu nikoho nezabije a pri poctu lidi ktery tu aktivne jezdi (i kdyz je fakt ze jich timpadem bude zrejme min) to hodi urcite castku ktera pokreje naklady...
v druhy rade: Snad vsichni tu o tom pisete jako o veci ktera se rozhodne a jedem... Zkuste trochu pribrzdit (klidne levou, at ste na vyjezdu rychlejsi) a zamyslet se nad vecma s tim spojenyma... Pokud vezmu jen technickou cast veci, tak se musi vymyslet/udelat nejaky system pro platby (kolik to bude plateb? Kdo z vas to bude rucne kontrolovat? )) ), jak poresit lidi ze zahranici? Prevodem z uctu? (uz ste nekdo posilal penize do zahranici? ja jo... ) ) Nebo radeji platebni kartou? Tech veci je jiste vic... (pro jistotu se nezminuju o pravni strance veci )
Optimismus je dobra vec, jen si uvedomte ze krome penez je za tim i prace
Vim ze to vite, jen na to nezapominejte )
RBR zdar, Kuba... |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
Tak sorry kubo, ale ja včera brzdu vymontoval (stejne sem ji nepouzival ),
Jen mi reknete cislo a ja uz tam tlačim kapříky
ČVACHT už plavou |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
|
|
cece ja sem naopak onehda zacal brzdu pouzivat o neco vic... a casy se mi zlepsili (az sem se sam divil) a omlouvat se nemusis, nemas za co... Muj prispevek nemela byt narazka, jen pripomenuti reality
OT: Jednou sem jel bez brzd Ridge II a dolu tim lesem nic moc |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HERCKA Miro
|
|
|
Admin, co keby si vsetkym zrusil ucty, vymazal aj databazy, nech sa kazdy znova zaregistruje, pricom by bola podmienka poplatok. Tymto by si mohol zatial nechat bezat tento server tam kde je a ked sa vyzbiera dostatok peniazi, zakupis novy HW a SW a zaplatis ludi ktory sa budu o to starat. |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JEDLICKA Patrik
Založen: 08. 06. 2006 Příspěvky: 3 Bydliště: Praha 6 Břevnov
|
|
|
Já určitě taky určitě dám 500 a jsem i pro roční poplatek. Reálné by bylo 200 až 300, ale jsem ochotný dávat 500 na rok |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|