Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marekfelt
|
Předmět: |
|
|
CERVENKA Filip: To je blbost, co rikas. Spousta lidi tady jezdi i male sampionaty mezi sebou. Chteji si zazavodit mezi sebou, enbot jsou mezi sebou vyrovnani a nesedi u rbr od rana do vecera. Nemaji na to proste cas a tak nejezdi takove kule, jako nekteri dalsi z ofi. turnaju.
Jinak take jsem schopen kldine si za licenci nejakou tu korunu zaplatit. Myslim si, ze 200-300,-nebude jiste zadny problem pro nikoho. Vïce si vsak myslim jiz neni mozne. Bylo by to prilis, ne pro vsechny, ale pro dost lidi urcite. |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 15:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Taky jsem ochotnej neco zacvakat. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po únor 19, 2007 15:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
Mno, ja si myslim, ze jestli už bude vlastni server, tak je škoda ho pořádně nezaject a jezdit jen tzv. velký turnaje.. to je kravina |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Souhlasím s Markem. Restrikce počtu turnajů by pravděpodobně znamenala snížení počtu účastníků. Navíc mi vyhovuje systém malých nevýznamných turnajů a proti tomu pravidelné CUPy. Líbí se mi však návrh smazání databáze a rozjetí pluginu, než bude vyřešeno placení. Klidně bych databázi mazal každý měsíc, případně to udělat tak, aby databáze byla pouze pro platící |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Taky se mi to zda jako kravina ,nekteri jezdi kazdy den,a pro ne by to bylo malo,ale nejen to..Ja si taky zajedu uplne obycejny turnaje |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: po únor 19, 2007 16:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NESVADBA Ales
|
|
|
Ja jsem taky pro placeni a kluci z meho teamu urcite taky,aspon nekteri,takze jak budete potrebovat ozvete se!! |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NESVADBA Ales
|
|
|
|
Naposledy upravil NESVADBA Ales dne po únor 19, 2007 16:16, celkově upraveno 1 krát
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
JANDAK Jakub napsal: |
...(pro jistotu se nezminuju o pravni strance veci )
RBR zdar, Kuba... |
Planovat, ze bezny jezdec nebude moct zakladat turnaje, to muze jen manager tymu o vic jak peti clenech atd, je mozna predcasne, ale jak pise mimo jine Jakub, kdyby se nas naslo dostatek, nebude v tom nejaky hacek? Nekomu se musi ty penize poslat, ten vsechno zaridi a zaplati, ale samozrejme neco zbyde. Nenapadne to nekdo? Nebude financak chtit dane. Nejsem v tom zbehly, tak nevim |
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Miro Hercka napsal: |
Admin, co keby si vsetkym zrusil ucty, vymazal aj databazy, nech sa kazdy znova zaregistruje, pricom by bola podmienka poplatok. Tymto by si mohol zatial nechat bezat tento server tam kde je a ked sa vyzbiera dostatok peniazi, zakupis novy HW a SW a zaplatis ludi ktory sa budu o to starat. |
Velice dobrej návrh. Líbí se mi to.
Přispěju taky trochou do mlýna. Byl bych pro založení transparentního účtu například u ebanky, kam by každý posílal registrační poplatky a každý by se mohl podívat od koho kdy přišli peníze a kolik peněz a na co admini vybrali. Příklad takovéhoto transparentního účtu uvedu jedno občanské sdružení které poskytuje připojení tady u nás v Českých Budějovicích.
http://www.ebanka.cz/tran_uct/1934319001.html
Co si o tom myslíte? |
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Hrouda napsal: |
JANDAK Jakub napsal: |
...(pro jistotu se nezminuju o pravni strance veci )
RBR zdar, Kuba... |
Planovat, ze bezny jezdec nebude moct zakladat turnaje, to muze jen manager tymu o vic jak peti clenech atd, je mozna predcasne, ale jak pise mimo jine Jakub, kdyby se nas naslo dostatek, nebude v tom nejaky hacek? Nekomu se musi ty penize poslat, ten vsechno zaridi a zaplati, ale samozrejme neco zbyde. Nenapadne to nekdo? Nebude financak chtit dane. Nejsem v tom zbehly, tak nevim |
Myslim, že tenhle problém právě řeší založení toho Občanského sdružení, ale nevím jak na to a co to obnáší. |
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
add finančák. Záleží komplet na povaze věci a na dani kterou bys za to chtěl (měl) platit. Napadá mě jedině darovací. Ale jak říkám, všechno závisí na způsobu celého fungování. V případě nutnosti jsem k dispozici o těchto věcech určitě něco vím |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HERCKA Miro
|
|
|
ak ma admin nejake navrhy, mal by ich cim skor zverejnit aby sa veci pohli. Preco tu teraz nie je a nereaguje??? Je v zaujme kazdeho aby si mohol opät sadnut za volant a zacat sa potit pri vlozkach. |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Ja jsem ochoten platit treba 200Kc/rok, ale melo by to byt tak, ze bud zaplati kazdy, kdo tu bude jezdit (-> i cizinci), a nebo nehodlam platit. Jasne dve kilca rozhodne neni moc, za takovou super zabavu, ale me nadseni a predevsim cas na RBR se zmensuje a nehodlam platit zabavu nejakym Madarum nebo Finum, kteri nemam poneti, jak by to tam od nich platili a jak by to bylo.
Proste bud by mel zaplatit kazdy - treba 200Kc/rok s tim, ze muzu zakladat turnaje a nebo 100Kc/rok muzu "jen" jezdit, ale kazdy by mel zaplatit, ne, ze to zaplati Cesi (Slovaci) a zbytek sveta si tu bude jezdit na NAS ucet.... |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
Ja jsem ochoten platit treba 200Kc/rok, ale melo by to byt tak, ze bud zaplati kazdy, kdo tu bude jezdit (-> i cizinci), a nebo nehodlam platit. Jasne dve kilca rozhodne neni moc, za takovou super zabavu, ale me nadseni a predevsim cas na RBR se zmensuje a nehodlam platit zabavu nejakym Madarum nebo Finum, kteri nemam poneti, jak by to tam od nich platili a jak by to bylo.
Proste bud by mel zaplatit kazdy - treba 200Kc/rok s tim, ze muzu zakladat turnaje a nebo 100Kc/rok muzu "jen" jezdit, ale kazdy by mel zaplatit, ne, ze to zaplati Cesi (Slovaci) a zbytek sveta si tu bude jezdit na NAS ucet.... |
dobrý názor |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Souhlasím s Lukášem,nechcu aby za moje peníze jezdil nějakej španěl...
a jinak se shoduju s názorem Mary Felta... |
|
|
Zaslal: po únor 19, 2007 16:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|