Právě je so listopad 09, 2024 5:19
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ANTOS Michal
|
Předmět: Urcite zaplatit |
|
|
Ja osobne jsem ani nepocital, ze nova sezona se nebude platit. Myslim si, ze minimalne kazdy, kdo je z nejakeho tymu chce jezdit dal. Takze, nespolihat se na sponzora, zaplatit a jedem...Jelikoz nebydlim v CR, tak bych uvital placeni kartou, nebo PayPal. |
|
Zaslal: út únor 20, 2007 2:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYNCL Jan st.
|
Předmět: |
|
|
tak jsem si to zas pročetl a chtěl bych jen říct čim dřív začnem střádat prachy, tak dřív budem jezdit. Samozřejmě jsem i pro sponzora, ale platbu pro každýho bych zaved jako nezbytnou povinost. |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRYGA Roman
Založen: 17. 08. 2006 Příspěvky: 103 Bydliště: Uhřice, okr. Hodonín
|
|
|
Rozhodně jsem za zpoplatnění členství. Zároveň souhlasím s názorem, že by se měly sjednotit fyziky a mohlo by se začít od nuly, rekordy bych smazal... Měl by se i nějakým způsobem zlepšit plugin, nějaké kontroly navíc by neškodili... A byl bych pro to, aby se nejezdilo tolik turnajů, tak bych zrušil Arkády a Lehké turnaje, zavedl bych vytváření turnajů jen manažery týmů a to v omezeném počtu na měsíc. Zavedl bych minimální počet RZ, např. 3 a poškození alespoň střední. Sám nejezdím většinou takové lehké turnaje maximálně tak na rozehřátí... Admini by měli rozhodnout rychle, jak vyřeší tento problém, co by mohlo pomoci, protože:
'MY CHCEME DAL JEZDIT RBR PO NETU'
to snad je jasne z tohoto fora, na tom se vsichni shodneme... |
Naposledy upravil GRYGA Roman dne út únor 20, 2007 8:42, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: út únor 20, 2007 8:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HERCKA Miro
|
|
|
Co sa tyka poplatkov za prevod penazi, mozno by sa to dalo riesit aj takym sposobom, ze si tu na Slovensku vyzbierame peniaze sami a posleme na ucet admina jednu velku ciastku a prilozime zoznam mien. |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 8:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Chachin
|
|
|
jj, dem do toho. Admini vyřešte systém a s náma můžete počítat.
P.S. vi někdo o jaké částce tady mluvíme???
http://www.rallyfans.info/forum/index.php
Czech Rally Fans RBR team |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 8:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mojmir LEHOCKY
|
|
|
Miro Hercka napsal: |
Co sa tyka poplatkov za prevod penazi, mozno by sa to dalo riesit aj takym sposobom, ze si tu na Slovensku vyzbierame peniaze sami a posleme na ucet admina jednu velku ciastku a prilozime zoznam mien. |
To je velmi dobry napad |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 9:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Presne,mam pocit ze sance ziskat sponzoje je nulova,a casu je malo ,takze bych prosil admini at udelaji poradek,smazani rekordu uctu atd..
A da nam cislo uctu,chci upozornit ze je tu vetsina lidi v abstaku,takze fofrem
|
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: út únor 20, 2007 11:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Jednu výhodu to má, že nejede plugin....konečně se dostanu i k jiným hrám....např. Oblivion.....jenže, když jedu na tom koni v lese, tak do těch zatáček si najiždím jak s WRC.... pro mě je cena jakákoliv dobrá, hlavně že budu mocit opět honit kluky a nadávat jim, jaké jsou to kurvy, že jim to tak jede.... |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 11:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MYDLIAR Jozef
Založen: 06. 06. 2006 Příspěvky: 72 Bydliště: Liptovský Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ještě mě napadla jedna věc když je tu možnost začít uplně znovu tak ji využít nejen ke sjednocení fyzik a pořadku v turnajich ( těch Arkad je opravdu příliš raději bych viděl meně turnaju ale vice obsazenych ) Ale i ke sjednoceni jmen. Podmínkou ziskaní licence a registrace pro zavody na pluginu bych dal i přesny format skutečne JMENO Přijmení jako v mcr. A ne RBR champ tak MCR zase obraceně. Bylo by to pro všechny zavody i obyč turnaje takhle sjednocene. Registraci do fora bych pak povolil klidně s nickem třeba ..... Ptýca Prostě kdo by žadal o licenci musel by se zaregistrovat v danem formatu jinak registrace neproběhne Jeeee to bude zase nadavani už to vidííím Navíc když budu posílat penize jako BRUDER Martin nemužu žadat o licenci jako UK 274 |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: út únor 20, 2007 12:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
Sem dneska zjistil že když nejezdím RBR tak začínám blbnout za volantem, se nedá nic dělat adrenalin musí prostě nějak ven
Ktomu zakládání turnajů, šlo by třebas udělat že každý má právo založit např. 2 turnaje za týden, To že by to zakládali jen manažeři je podle mě blbost a dávat za to spec. příplatek mi připadá zbytečně složité, a Maxsportu by tím stejně neubylo. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: út únor 20, 2007 12:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Jen k tem cenam, kolega plati za Warcrafty 400,- mesicne. |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 12:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VLCEK Richard
|
|
|
Uz, aby to bylo. Wally, udelej registrace placene a je to. Kazdy tri sta rocne na sve jmeno. Bude to poresene... To daji vsichni a bude na provoz i na dva roky. Napis ucet a muzeme to zacit posilat pod svymi jmeny...
Nic jineho bych neresil... |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 13:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Souhlasím s Bruďasem o sjednocení jmen při registraci. V reálu taky nikdo nejezdí pod přezdívkou. Co se počtu turnajů týče, myslím že by úplně stačilo, aby se i ve hře, stejně jako na stránkách dal odfiltrovat stupeň obtížnosti. Pro trénink a na rozjetí občas jezdím i arkády. Tam aspoň vidím nějaký časy soupeřů. V shakedownu mě to moc nebaví.
Ještě se dívám že se nikdo nechytl mé připomínky k založení podobného fóra v anglické verzi. Zatím jsem objevil jenom tohle. http://rbrczech.rbrmcr.com/forum/viewtopic.php?p=1538#1538
(ten odkaz je v českém fóru o něčem jiném, přímo to nefunguje)
Nestálo by za to tam něco napsat? Týká se jich to přece taky... |
|
Zaslal: út únor 20, 2007 13:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPURNY Honza
|
|
|
CERVENKA Filip napsal: |
marekfelt napsal: |
CERVENKA Filip: To je blbost, co rikas. Spousta lidi tady jezdi i male sampionaty mezi sebou. Chteji si zazavodit mezi sebou, enbot jsou mezi sebou vyrovnani a nesedi u rbr od rana do vecera. Nemaji na to proste cas a tak nejezdi takove kule, jako nekteri dalsi z ofi. turnaju. |
Já vím, ale se podívej kolik je těch turnajů. By to o dost zlepšilo i orientaci v nich. Se podívej je jich tam přes 300 otevřených!!! To je opravdu číslo až u nebes, nemyslíš? Nebo pokud se nepletu, tak teď se výsledky turnajů uchovávají, takže si zkus vypočítat kolik jich asi už bylo a kolik to zabere paměti...
Prostě mi příjde, že by se dalo najít i jiné řešení. Můžu se i pléts, i proto doufám, že Admini do doby než se začnou vybírat peníze dostatečně osvětlí situaci, aby si každý mohl udělat obrázek, kde je ten problém. |
Ahojte,
Platit ANO:
- rocni poplatek ANO (200 - 500 Kc si myslim je ok)
- registracni poplatek NE
A ted k tomu omezeni zadavani turnaju. Osobne si myslim, ze to neni dobry napad. At si kdo chce vytvari turnaje jake chce, at si je jezdi kdo chce, jak chce. Spise bych se venoval rozsireni pluginu a stranek tak, aby se v turnajich dalo nejak vyhledavat. Na strankach jiz neco funguje. Neco podobneho, nejaka filtrace v seznamu turnaju, by byla skvela i pro samotny plugin (teda filtrace a moznost razeni vysledku filtrace). To je vec, ktera by zprehlednila praci s pluginem asi podle me nejvice. |
|
|
Zaslal: út únor 20, 2007 14:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|