Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Předmět: |
|
|
si mě nepochopil.... ne na každou rz ale na každou rally!!!!!!! |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2005 22:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
no možná si to špatně pochopil ale ne na každou rz ale rally!
předpokládám že se v pohárových soutěžích pojede v jednom podniku pouze jedna země..... |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2005 8:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
OLSON Mike napsal: |
no možná si to špatně pochopil ale ne na každou rz ale rally!
předpokládám že se v pohárových soutěžích pojede v jednom podniku pouze jedna země..... |
mohlo by klidne vic me by se to libilo ale hlavne nemichat sotolinu s asvaltem!! |
|
_________________ Jezdim na klavesnici :-/ RT--WRC--
http://rtwrc.ddaja.net
http://ddaja.net |
Zaslal: út srpen 30, 2005 9:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
Já se kluci omlouvám,já budu zase rebel co nesouhlasí,ale já nevidím důvod proč by jezdili A šampík s novýmy jmény RZ a B šampík s původnímy,protože podle mě v tom rozdíl není,prostě bych dal všem nový jména!!!! a to neříkám kvůli tomu že nejedu B šampík,ale protože je to férovější.Jinak plně souhlasím stím udělat nastavení od servisu do servisu,at je to o špetku těžší!!!! |
|
|
Zaslal: st srpen 31, 2005 16:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
nijanek napsal: |
Já se kluci omlouvám,já budu zase rebel co nesouhlasí,ale já nevidím důvod proč by jezdili A šampík s novýmy jmény RZ a B šampík s původnímy,protože podle mě v tom rozdíl není,prostě bych dal všem nový jména!!!! a to neříkám kvůli tomu že nejedu B šampík,ale protože je to férovější.Jinak plně souhlasím stím udělat nastavení od servisu do servisu,at je to o špetku těžší!!!! |
Hlavně aby nějaký inteligent nezaložit turnaj kde v 1RZ jsi dáš nastavení a asfalt a další RZ bude šotolina a servis až potom. To by se mělo nějak pohlídat.Ale jinak to beru. |
|
|
Zaslal: st srpen 31, 2005 16:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Wally napsal: |
Popravdě řečeno se mi moc nelíbí, že každý používá speciální nastavení na každou rz )daleko od reality, ale to už se tu probíralo). Ale to jde taky ošetřit ja možná asi nevíš - nastavení jde zamknout přes několik rz (od servisu do servisu) a to chci taky použít. Víš co - já udělam hlasování a to to rozhodne. Přestavuju si to takhle:
A licence - jména rz budou smyšlená
B licence - jména rz budou originální
MČR - rozhodne hlasování tady |
To už jsem taky přece řikal, že by to chtělo ponechat nastavení a pneumatiky od servisu do servisu, a klidně at je po sobe asfalt sníh a šotolina bez sevisu at je to realny.
BTW ja můžu bejt klidne Moderator to by snad slo ne? |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: st srpen 31, 2005 20:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
A co pořadatel B poháru? A já bych si nechal jenom A |
|
|
Zaslal: čt září 01, 2005 8:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
A co pořadatel B poháru? A já bych si nechal jenom A |
Ok. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: čt září 01, 2005 9:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
mikeee napsal: |
Popravdě řečeno se mi moc nelíbí, že každý používá speciální nastavení na každou rz )daleko od reality, ale to už se tu probíralo). Ale to jde taky ošetřit ja možná asi nevíš - nastavení jde zamknout přes několik rz (od servisu do servisu) a to chci taky použít. Víš co - já udělam hlasování a to to rozhodne. Přestavuju si to takhle:
A licence - jména rz budou smyšlená
B licence - jména rz budou originální
MČR - rozhodne hlasování tady |
To už jsem taky přece řikal, že by to chtělo ponechat nastavení a pneumatiky od servisu do servisu, a klidně at je po sobe asfalt sníh a šotolina bez sevisu at je to realny.
BTW ja můžu bejt klidne Moderator to by snad slo ne? |
No me se to moc realny nezda, krome monte nemas nikde dva povrchy a na monte mas specialni pneumatky, ktere v rbr nejsou a jet na snehu s asfaltovym nastavenim a pneumatikama je picovina!! Na monte je povrch asfalt, na kterem je snih a to je jine nez svedsko, kde je taky snih, ale na mekkem povrchu. Nastavei se klidne muze zamknout k dalsi RZ, v tom problem neni, ale aby se stridal asfalt a sotolina, tak to je fakt p... |
|
|
Zaslal: čt září 01, 2005 10:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Když se bude náhodou střídat asfalt a šotolina, tak budeš moct si vyměnit pneu i nastavení na celou sérii RZ na tomto povrchu. Nejsme padlý na hlavu |
|
|
Zaslal: čt září 01, 2005 10:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
No me se to moc realny nezda, krome monte nemas nikde dva povrchy a na monte mas specialni pneumatky, ktere v rbr nejsou a jet na snehu s asfaltovym nastavenim a pneumatikama je picovina!! Na monte je povrch asfalt, na kterem je snih a to je jine nez svedsko, kde je taky snih, ale na mekkem povrchu. Nastavei se klidne muze zamknout k dalsi RZ, v tom problem neni, ale aby se stridal asfalt a sotolina, tak to je fakt p...[/quote]
Zdarec ,já se taky přidám ať se zamykají nastavení a pneumatiky od servisu do servisu ,ale musí to mít trochu logiky abych nejel šoto a následně asfalt (nebo naopak) - to má pak k realitě hodně daleko. |
|
Zaslal: čt září 01, 2005 10:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Já bych pomohl , ale nemam tušení z čím. ( jestli chcete z něčim píchnout tam mam docela času fůru , icq 309405549 ) |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 17:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Taky muzu pomoct, i kdyz nevim jak |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 17:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SANTAVY Jan
|
|
|
Zdravim, mam problem viz muj dotaz ve foru http://rbr.onlinegames.cz/forum/viewtopic.php?t=662 a mam reseni. Ja to naprogramuju. Ale ma to jeden hacek, mam tak trochu cas jen do pristi nedele 11.6, pak se budu muset zapojit opet do pracovniho procesu Takze jestli by jste meli zajem o mou pomoc, tak napiste. |
|
|
Zaslal: so červen 03, 2006 21:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
WACHTARCZYK Tom
|
Předmět: PHP kodér |
|
|
Pokud nadále platí, že hledáte PHP a MySQL kodéra na výpomoc, tak se hlásím.
Zkušenosti Shell, Oracle, PL/SQL a vlastní eShop v PHP a MySQL.
Nápad.
Udělat žebříček ranků a rekordů uvnitř týmu.
Přidat ztrátu na km v RZ a celkem. |
|
Zaslal: út leden 16, 2007 11:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|