Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZITEK Dalibor
|
Předmět: řazeni turnaju |
|
|
Chci se zeptat jak se radi turnaje? Nemohly by se radit podle data vytvoreni turnaje? ono by to bylo lepsi kvuli tomu ze vzdycky musim hledat ktere jsem jel a ktere ne a tak by byly nove nahore. dik |
|
|
Zaslal: út březen 22, 2005 14:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
Předmět: |
|
|
Řadí se podle data vytvoření (nové jsou nahoře), ale chystam se to trochu upravit, aby byly otevřené a dokončené zvlášť. Bude to přehlednější. |
|
|
Zaslal: út březen 22, 2005 15:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
Wally napsal: |
Řadí se podle data vytvoření (nové jsou nahoře), ale chystam se to trochu upravit, aby byly otevřené a dokončené zvlášť. Bude to přehlednější. |
nemohlo by se to radit taky podle casu vlozeni? kdyz se za 1 den vytvori nekolik turnaju neni to casove serazene ale nejak prehazene |
|
|
Zaslal: út březen 22, 2005 20:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Vlastně ono se to neřadí podle času vytvoření, ale podle času, od kdy daný turnaj platí, takže se může stát, že nový turnaj skočí na druhé místo. Stejně se to chystam předělat, tak vydrž... |
|
|
Zaslal: st březen 23, 2005 15:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Jeste bych se primlouval za rozliseni otevreneho a jiz ukonceneho turnaje treba jina barva. |
|
|
Zaslal: pá březen 25, 2005 14:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Zakladat novy subjekt se mi zda zbytecne, tak to zkusim tady kdy konci turnaj treba 1.4. 0:00? ktera pulnoc, na konci prvniho a nebo v nula hodin, takze prvniho uz ne ? |
|
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 21:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
0:00 1.4. znamená 1 minutu po 23:59 31.3. Kdyby to bylo 24:00, tak by to bylo o den pozdějš... |
|
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Sem to napsal jinam, ale to je jedno.. Ja bych se primloval za to, aby sla nastavit minimalni doba trvani turnaje, treba tri dny, myslim ze je jedno jestli to trva o dva dny dele, za den si toho ani nevsimnu a zda se mi to dost kratka doba.. Diky |
|
|
Zaslal: po březen 28, 2005 19:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZITEK Dalibor
|
|
|
Skorpion napsal: |
Sem to napsal jinam, ale to je jedno.. Ja bych se primloval za to, aby sla nastavit minimalni doba trvani turnaje, treba tri dny, myslim ze je jedno jestli to trva o dva dny dele, za den si toho ani nevsimnu a zda se mi to dost kratka doba.. Diky |
no ono nektere turnaje ktere jsou na 1 den se jely ze se domluvilo nekolik lidi ze pojedou v urcitou hodinu a tak se to udelalo jen na den aby to bylo jen pro nas domluvene. Napis nam icq cislo a nebo skype jmeno a muzem se domluvit na jezdeni ted jak bude online tak je to supr kdyz jede nekolik lidi najednou. Jo a taky by bylo supr kdyby mohlo byt u nekterych turnaju heslo ktere by zadal tvurce turnaje aby se tam prihlasili jen ti kteri ho vi ale vubec to neni nutnost i tak je to supr! |
|
|
Zaslal: po březen 28, 2005 19:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Zaheslovaný turnaje určitě brzo budou. Omezení delky turbaje je na půl hodiny - asi to zvětšim na 2 hodiny, ale 3 dny se mi už zdá moc z důvodu, jaký tu popsal ddaja... |
|
|
Zaslal: po březen 28, 2005 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BISAHA Ondrej
|
Předmět: POZOR PROSIM |
|
|
Caute hosi. Mam takovej problem, kterej me fakt SERE!!!! Nemohl jsem odjet mou nejoblíbenější zem Francii z důvodů, sorry ale nesmyslné doby, v které musím odstartovat. Jezdím přes víkend pryč a vracím se většinou až pozdě v neděli večer. Už jednou jsem tady někde žádal, jestli by turnaje nemohli být otevřeny dýl. Třeba do půlnoci nebo ještě líp do pondělí třeba do 3. Ze stejného důvodu jsem se dneska nemohl účastnit Austrálie. Přišel jsem k počítači až o půl desáté a to bylo pozdě, přitom je to má velice oblíbená zem na kterou jsem trenoval 14 dnů snad každej den (kua). Žádám o prodloužení doby otevření turnaje a o to, abych se mohl účastnit v této zemi, Australii dodatečně a to v jakékoliv nejbližší době mimo víkend. Opravdu to nedělám naschvál. Děkuju za zvážení a budu čekat na výsledek. napiš prosím wally sem a nebo na tyto kontakty jak ses rozhod. bisond@tiscali.cz bisond@seznam.cz nebo ICQ - 288344859 , skype nickname - Bishopi . Děkuji |
|
|
Zaslal: ne květen 15, 2005 21:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
No ja si tedy myslim, ze jsi to mel zajet driv, Wally by ti to umoznil, ja jsem to jednou dojizdel taky pozde i kdyz to byla bych .tor souboru. Jinak budu samozrejme rad, kdyz to odejedes! Ale jestli se zaradis mezi me a steelyho, tak Ti tedy nepodekuju. Ale odjed to, sem pro.
Petr |
|
|
Zaslal: ne květen 15, 2005 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Dělam vyjímku, protože jsem ztratil dřívější Bishopův příspěvek a neodepsal mu, ale příště a to platí pro všechny
Turnaje mimo termín se odjíždí před začátkem turnaje, nikoliv PO!!!! |
|
|
Zaslal: ne květen 15, 2005 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: POZOR PROSIM |
|
|
Citroen SPORT - Bishop.CZ napsal: |
Caute hosi. Mam takovej problem, kterej me fakt SERE!!!! Nemohl jsem odjet mou nejoblíbenější zem Francii ......
Ze stejného důvodu jsem se dneska nemohl účastnit Austrálie. |
Nebud smutny. Do Francie jsem neodstartoval - stal jsem na startu a jenom si radil nehoru a dolu a Australie mi zase padnula. Jo to se tak stava.
Citroen SPORT - Bishop.CZ napsal: |
je to má velice oblíbená zem na kterou jsem trenoval 14 dnů snad každej den (kua). |
No ten vysledek neni spatny. jak dlouho trenoval asi Skorpion |
|
|
Zaslal: ne květen 15, 2005 23:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Trenoval jsem tak dlouho, dokud jsem nezajel casy blizici se rekordum tady na servru, na Finsko budu trenovat tak 2 hodiny a bude to na vitezstvi stacit. Jinak pokud neodstartujes, tak ten runaj posli Wallymu a on Ti posle novy!!! To je blba zavada, kdyz neodstartujes!! |
|
|
Zaslal: ne květen 15, 2005 23:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|