Právě je so listopad 09, 2024 5:14
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VALA Stanislav
Založen: 07. 02. 2006 Příspěvky: 63 Bydliště: Vysočina-Hrotovice
|
Předmět: ptáčku ptáčku |
|
|
Nechci se Tě dotknout, ale snad zajíždíš tratě +-5 s stejný časy (pokud neuděláš chybu), a je jedno jestli zajedeš rekord v arkádě nebo reálu. Dále nevím co myslíš sebekontrolou? Jestli jezdíš školu za 5 min. ,ale hlavně dojet, tak se mrkni v televizi na rally. Všichni to napálej a dokud je šance na lepší body, tak to drží. |
|
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
Předmět: |
|
|
PTACEK Martin napsal: |
Docela jsem si všiml, že zde dost řešíte...jak platit? Absolutně nejspolehlivější je obyčejný převod peněz....buď pomocí např. SERVIS24 (každá banka to má)....nebo prostě dolezete na přepážku do banky a řeknete, že na ten a ten účet chci poslat 200Kč.....to je hlavně pro ty 15 leté.....hotovo, konec, vyřízeno.
Nebo vy si nepamatujete...jak jsme min. rok platili sraz RBR? Taky převodem.....organizátor přidělí jen variabilní symbol....aby to pak měl přehlednější a jde se na věc.
Dále.....jsem též pro vymazání ranků a rekordů....a aby se zapisovaly jen v obtížnosti velmi těžká......protože, dobrý jezdec se pozná podle toho, že dokáže vyhrát turnaj na více jak 12 rz-tách.....kde musí využít taktiku, předvídavost, sebekontrolu, zvolit dobré obutí, nastavení....atd. než jezdec, kt. bezmyšlenkovitě na turnaji, kde jsou povolené resety jede 20x tu samou rz....na 20 pokus se mu to povede....pak si chrochtá jak je dobrej......a když vleze na velký turnaj......tak již ve druhé max. ve třetí rz.....tahá auto z lesa. Ale v rankách je TOP jezdec.......prostě je to kravina na entou......opět toť můj názor. |
Souhlas stim udelovanim rekordu jen v tezkych turnajich.Jen bych to ztahl z 12 RZ mozna tak na 6 ,8 RZ. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt únor 22, 2007 21:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ptycovy napady sou super musím souhlasit do posledního písmenka Kéž by to tak v budoucím pluginu bylo |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: čt únor 22, 2007 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOPIC Jiri
|
|
|
to: batist
Chtěl bych tě vidět, jak zajíždíš rekord na 12 RZ v turnaji s real poškozením - teda aspoň u mě jsou už nervy na pochodu a davam si pozor - to je ta prava rally... Tady jde hlavně o to, že arkadový turnaje nejsou ani k hovnu... Hrajeme Richard Burns Rally a ne Richard Burns Hotlap.... |
|
_________________ HSF - N4 "Hopkins"
http://www.lucice-motorsport.czechian.net/ |
Zaslal: pá únor 23, 2007 0:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
IZACH Vratislav
|
|
|
mám dost ale někde jsem v těchto stránkách četl že jestli kdo dá dar tak jestli bude muset platit "paušál" ...jasně že bude muset woe páč dar je dar..jinak pánové
Bruder Přikryl Ptáček a jim podobní omlouvám se pokud jsem si více nevšímal souhlasím s vámi..napadlo mě jestli se někde nepřihlásit..myslím závazně né jen tak jako že jsem dobrej..kdo dá třeba pěéťo ale určitě..ať borci co se o to fakt staraj vědí jak na tom jsme my všichni co chcem jezdit rallye..hnn??? |
|
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 1:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ANTOS Michal
|
Předmět: Jak funguje zalozeni uctu PayPal USA/Kanada: |
|
|
Wally napsal: |
Já zase slyšel o hodně málo lidech, kdo s paypal problémy neměl. Ty jsi asi tak třetí. Oni totiž často rádi blokují účty a vyžadují nějaké nesmyslné informace, jako zaslání účtu za elektřinu, kopii svého řidičáku, pasu a kde jaké nesmysly. Nehodlám se s nimi měsíc hádat, aby mi laskavě odblokovali účet. Kartami VISA/Mastercard by mělo jít platit také... |
Ja Ti jen chci napsat, jak jednoduche je zalozit PayPal tady. Musis zadat udaje o sobe a o sve adrese a pak, pokud chces pouzivat platbu kreditni kartou, tak jim das udaje o kreditni karte a svoje telefonni cislo, na ktere Ti do 5 minut nekdo z PayPal zavola a overi si, ze opravdu bydlis na teto adrese, kde je registrovana kreditni karta a telefon. Dale pokud chces platit primo ze sveho bankovniho uctu, tak jim das informace o nem a oni Ti poslou na nej do 5 dnu par centu a ty jim musis dat vedet, kolik centu bylo pripsano na tvuj ucet a pak jsi overen a muzes to zacit pouzivat. Jeste vyzaduji pocatecni overeni tve e-mailove adresy - poslou ti e-mail a ty se musis pres nej zalogovat na svuj PayPal ucet a pak uz jsi overen po vsech strankach a muzes platit, jak kreditkou, tak z uctu. Vetsina E-bay prodejcu akceptuje platby pouze pres PayPal, takze tady je skoro kazdy nucen si ho zalozit, pokud kupuje na E-bay, tak jako ja. Dokonce vetsina americkych online prodejcu zacina vyzadovat platby pres PayPal, protoze je to nejbezpecnejsi forma platby pro obe dve strany. Proc? Nemusis davat informace o svoji kreditce milionu lidi, ale pouze to vi PayPal, takze sance na zneuziti tve kreditky by byla pouze ze strany PayPalu. Ale ten byl vytvoren za ucelem techto plateb a ochrany zakaznika. |
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 3:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
Já PayPal zaregistrovaný mám asi 3/4 roku, takže vím co to je za humus. A jestli po tobě chtěli jen to, co jsi psal, tak tos měl asi velké štěstí... Jinak takové problémy s registrací nejsou jen v ČR, ale i v americe - tam buzerujou podobně. Přečti si to na adresách, které jsem sem už dával. |
|
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 7:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Já nevím, jestli to tu už padlo a přehlídl jsem to, ale jestli ne, může mi někdo tedy konkrétně říct, kolik je potřeba vybrat peněz? Jednak na samotný server a jednak na provoz. Děkuji. |
|
_________________ |
Zaslal: pá únor 23, 2007 10:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
SENK Michal napsal: |
Máš to napsaný na úvodní stránce v oznámení o zastavení provozu... |
Dík |
|
_________________ |
Zaslal: pá únor 23, 2007 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEDLACEK Josef
Založen: 12. 05. 2006 Příspěvky: 91 Bydliště: Ostrožská Lhota
|
|
|
jen tak mě napadlo že zaregistrovaných jezdců je asi 6 000 a kdyby alespon polovina tj 3 000 poslala příspěvek tak by každý mohl dát 35 Kč a bylo by to OK, to neni zas tak moc co vy na to? |
|
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 17:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
fojtik michal
|
|
|
s radosti prispeju...jen at vse klape:P |
|
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 18:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
fojtik michal
|
Předmět: Re: r |
|
|
rostislav napsal: |
s prispevkem bych take problem nemel, ale take souhlasim s vyse uvedenym nazorem- od nuly, jednotne fyziky a hlavne neukladat casy z arkad ale jedine z realneho poskozeni |
tak tohle trsoku nechapu proc jen realne poskozeni???pokud jedes na cas, chyba te tak ci tak stoji osobak, tak proc to takhle resit???nechapu...a co se treninku tyce, arkada je prijemnejsi, clovek muze natrenovat dlouhe rz klidne po sekcich, kdyz zkazi prvni... |
|
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAK Jindrich
|
|
|
Samozrejme ze prispeju, jen doufam ze se to brzy rozjede a nebude to trvat vecnost , jinak peju hodne stesti pri hledani sponzora. cus |
|
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 18:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
fojtik michal
|
|
|
KOPIC Jiri napsal: |
to: batist
Chtěl bych tě vidět, jak zajíždíš rekord na 12 RZ v turnaji s real poškozením - teda aspoň u mě jsou už nervy na pochodu a davam si pozor - to je ta prava rally... Tady jde hlavně o to, že arkadový turnaje nejsou ani k hovnu... Hrajeme Richard Burns Rally a ne Richard Burns Hotlap.... |
nevim, myslim, ze i turnaje, ktere by se hraly jako hotlap by me moc bavily...od toho jsou arcady...tak v cem je jako problem???prirozene chteji vsichni jet co nejlepe a neni zadyn duvod, proc by to nemohlo pokracovat... |
|
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|