Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fojtik michal
|
Předmět: |
|
|
ADOLT Lukáš napsal: |
TADY jde hlavně o to,že RBR je nejrealističtější simulátor rally,proto tu většina z nás chce jet na real poškození a bez restartů...Jaký to má pak smyls ten rekord když si tu trať projedu 20x,pokaždé dám restart a pak zajedu rekord,třeba i s opíráním o svodidla?Takový rekord mě vůbec netěší...To si víc vážím času (v mém případě i rekord-jezdícm na klapkách ),co jsem zajel na Cote na real poškození s octávkou (čas 2:40)...O to tady jde... |
ale kolego, tohle prece nikdo nevyvraci, vaz si ceho je Ti libo!! ja se taky snazim jezdit na real a ciste...ale zakazovat nekomu jezdit neco jineho nez jezdim ja je podle me spatna cesta..to je cele o cem se bavim...dobre, restarty jsou neco jineho...ale co se poskozeni tyce...nevidim problem...stejne i bez tech restartu to vsichni zname tam i po zpatku... |
|
|
Zaslal: so únor 24, 2007 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
No pravě proto,že to všichni známe tak to můžem jezdit rekordy jen na real poškození,ne?
Nebo ti jde o něco jiného? |
|
|
Zaslal: so únor 24, 2007 12:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Nechal bych ty kategorie poskozeni jak jseou, jeno na nejtezsi by se ukladaly rekordy. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so únor 24, 2007 12:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Kluci, prosim, prestante resit obtiznosti, at tady Wally taky neco najde, az se sem podiva. Jsou tu nejake dobre pripominky. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: so únor 24, 2007 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
fojtik michal
|
|
|
ADOLT Lukáš napsal: |
No pravě proto,že to všichni známe tak to můžem jezdit rekordy jen na real poškození,ne?
Nebo ti jde o něco jiného? |
no nekdo tady psal o zakazani akrkad a nezapisovat rekordy pokud nejsou real...jen mi to proste neprijde fer...rozdil ve fyzice neni a opirat se o svodidla muzes jak na real tak na arcade...nebo se pletu?v tom pripade je to jedno ne???protoze kdyz uz udelam chybu na jakoukoli obtiznost rekord nedam... |
|
|
Zaslal: so únor 24, 2007 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
fojtik michal
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Kluci, prosim, prestante resit obtiznosti, at tady Wally taky neco najde, az se sem podiva. Jsou tu nejake dobre pripominky. |
uz mlcim mlcim, jen si myslim, ze diskuze na tohle tema je pro budoucnost docela podstatna...ale mlcinm:P |
|
|
Zaslal: so únor 24, 2007 12:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
No co se týká toho banneru, tak to tam klidně někam hodím. ( www.rallyefoto.ic.cz ) Návštěvnost stoupá, vždycky když tam dám nové fotky a hodím odkaz na nějaké stránky. Nové fotky by měli být po příští neděli, takže mi přihrajte banner. Sice to asi nebude tolik přístupů co by mohlo být z eWRC aj. , ale třeba to pomůže.
OT: Co je to ten pagerank a kde ho zjistím? Kdyžtak napište PM, ať se to tu neplete. Díky |
|
|
Zaslal: so únor 24, 2007 12:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
To fojtik: všechny tvé příspěvky se točí kolem toho, proč se časy z hotlapů nebudou (možná) zapisovat do rekordů......jestli z RBR chceš mít okruhy, což se právě k vůli těmto restartovacím turnajům o 1-2 rz již stalo...tak proč ne....ale podle mě bude asi hlasování, v jaké obtížnosti, počtu rz....atd. se budou ty rekordy zapisovat.....takže tam se rozhodne, co vlastně zde komunita chce. Ok? |
|
|
Zaslal: so únor 24, 2007 12:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
fojtik michal
|
|
|
PTACEK Martin napsal: |
To fojtik: všechny tvé příspěvky se točí kolem toho, proč se časy z hotlapů nebudou (možná) zapisovat do rekordů......jestli z RBR chceš mít okruhy, což se právě k vůli těmto restartovacím turnajům o 1-2 rz již stalo...tak proč ne....ale podle mě bude asi hlasování, v jaké obtížnosti, počtu rz....atd. se budou ty rekordy zapisovat.....takže tam se rozhodne, co vlastně zde komunita chce. Ok? |
velmi rozumne a demokraticke reseni (smajlika s palcem nahoru jsem nejak nenasel:P)
rad bych mel z rally opet rally, ale to v hernim svete, kde stavajici trate porad dokola, neni mozne...skoda... |
|
|
Zaslal: so únor 24, 2007 13:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
V tom případě bych tě chtěl opravit. PR této stránky je 2!!! Ono totiž kolikrát záleží jak tu adresu napíšeš. Jestli http://něco.cosi nebo http://www.něco.cosi. |
|
|
Zaslal: so únor 24, 2007 17:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Nojo ja ji mam ulozenou s www, tak z toho jsem vycházel. Je pravda,ze to jde na oba způsoby. Dobrá. Pagerank 2 je ale podle mě pořád málo, to mám já na svým webu. Musíme s tim něco udělat. |
|
Zaslal: so únor 24, 2007 18:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALIVODA Jindrich
|
|
|
nema ted cenu s tim nic delat... chce to vlastni domenu prvniho radu, coz pokud to nepletu je i se serverem vlastnim... no proste rbrczech.com a cus... a na tom to pestovat... |
|
_________________ www.kitcarsweb.com
LADA. Vorsprung durch Fahrer.
LADA, Sex and Rock&Roll.
Kizz me!!! (WRT)
Lada 112 TMS 1,6 (Žížala)
NIGHTCLUB MOSKVA |
Zaslal: so únor 24, 2007 21:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tak co admini uz se nasel sponzor nebo uz je vymyslenej zpusob platby? Ja jsem pripraven neco z fleku vysolit. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: so únor 24, 2007 21:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK Michal
|
|
|