Právě je út listopad 19, 2024 23:27
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Martin Sulan: Občas se to stane, mne už taky jednou, ale ne u Evo9, ale známému se to taky stalo na Evo9. Nevim čím to je, myslim, že jsem dal uložit jako kopii a šlo to, ale už je to dávno, je to chyba někde v tom profilu. Mrkni když to ukládáš, jestli tam máš správně údaje.
EDIT: Otevři si čistej templejt a dej ho uložit, uvidíš jestli ti to půjde nebo ne. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne únor 25, 2007 21:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
2Dejmek V.: jake posadky ze "zlate ery" mas jeste v planu?
ja mam rozdelaneho gargulaka, ale vazne to na fotkach strechy(zadne nejsou)
edit:hotovo, viz nize |
Naposledy upravil VYSKA Tomas dne čt březen 01, 2007 13:02, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: ne únor 25, 2007 23:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
I když to dám hned po otevření uložit tak to nejde. Zkoušel jsem to i na jiném počítači a taky to nejde. Když ten template otevřu, tak to píše:
"Některé textové vrstvy obsahují chybějící písma. V těchto vrstvách je třeba před výstupem do vektorového formátu tato písma nahradit".
Myslim si, že by to mohlo být někde v nastavení photoshopu nebo tak, já s grafikou nepracuju, tak nevim. |
|
|
Zaslal: po únor 26, 2007 0:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Týhle hlášky se všímat nemusíš, alespoň ne u té evo 9, dej neaktualizovat. Je to tím, že nemáš nainstalovanej font písma, kterým je tam něco nasekáno, ale to by nemělo vadit. Problém je to, když se svojí grafikou, kde máš nějaké textové vrstvy přecházíš na jinou verzy PS nebo na jiné PC, to se ti tam totiž hodí nějakej default a také nastavení té vrstvy se hodí do normálu.
EDIT: Jinak plánuju Pavla Siberu s některým z jeho vozů, protože to je česká legenda a zatím v rbr asi ani neni, Liška - Polák Evo6, Knajzl - Černohorský, Poulík - Možný Evo6, Fiala - Novák Octavia Kit a možná Kopejdu s tímtéž autem. Pak mam rozdělanýho Běhálka s loňskym Subem, ale tam sem se zasekl na blatníkách, nějak se tam nevejde to co by tam mělo všechno být. |
|
RT--WRC-- |
Zaslal: po únor 26, 2007 8:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
to VD:
Vyzkoušel jsem asi 10 templates a kromě EVO9 nešla EVO8, p307. Pokud to při otevření hodilo onu hlášku o fontech (mimochodem jde jí pouze odklepnout OK), tak se pokaždé jedná o soubor, který pak následně nelze uložit. Když to nevyhodí na začátku nic, tak vše funguje jak má.
Ve vrstvě credits je vykřičník oznamující nepodporované písmo, ale když vrstvu smažu a dám uložit nic se tim nevyřeší. Když kliknu na onen text v template, napíše to které písma chybí (HelveticaNeue-HeavyItalic, Roman, MyriadPro-Cond) a jestli je chci nahradit jinými, ale pokud to provedu hodí to právě chybu programu.
Normálně bych se stim nezabýval a udělal bych jiný auto, ale lancer je prostě miláček |
|
|
Zaslal: po únor 26, 2007 12:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
HOFBAUER Jakub: diky moc za fotky, nejak sem to z toho zplacal:)
neni to uplne presna kopie, je to spise takovy mix z ruznych rally.
btw mam pocit, ze s tim autem stejne nikdo nejezdi, ale kdyby preci jen nekdo chtel ten skin, tak mi napiste skrz pm(sz) nebo icq:) |
Naposledy upravil VYSKA Tomas dne ne září 09, 2007 14:12, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: čt březen 01, 2007 0:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
tak toho fíka 99 posádky Trajbold/Zelinka si můžete stáhnout na www.rtwrc.ddaja.net . Jen chci upozornit, že to je na model od KTD. |
|
RT--WRC-- |
Zaslal: pá březen 02, 2007 18:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BURSA Jiří
Založen: 04. 03. 2007 Příspěvky: 135 Bydliště: Jablonec nad Nisou
|
|
|
Čaute lidi, mam takovej dotaz- chci si udělat svuj skin, nainstaloval Photoshop CS3+ plugin, ale tak se vám v něm nějak nevyznám, koukám na něj jak vrána a prostě mu nerozumim ( možná je to tim, že je to anglicky )-nenašel by se nějakej dobrodinec a nevysvětlil alespoň v kostce základy? Nepochybuju, že to bude asi fajn program- ale bez češtiny a návodu jsem v ...... - jo, přesně tam, řekl bych.
Dík Jirka |
|
|
Zaslal: ne březen 04, 2007 17:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Jsem neměl včera co dělat, tak jsem se pustil do dalšího skinu. Tentokrát slovenská posádka Béreš/Starý s jejich novou zbraní Cliem s1600.
|
|
RT--WRC-- |
Zaslal: pá březen 23, 2007 11:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Kdo umí,umí a my ostatní jen čumíme Dost vydařený skin |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá březen 23, 2007 13:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Holt Lucifer je trochu jiná kategorie než my ostatní...Takovej ufoun Loeb mezi skinařema... |
|
|
Zaslal: pá březen 23, 2007 16:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
qanco
|
|
|
Ten Dodiho skin je nadherny....da se nekde stahnout??? |
|
|
Zaslal: so březen 24, 2007 7:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
To je trošku přehnaný, ta pochvala.
Toho Béreše mam hotového. Dneska sem si udělal Kneifela s fábií kit, čekám jen na fotky z vysočiny, abych dodělal reklamy. Trošku jsem si změnil rozvrh . Ještě chci udělat znova Petáka, protože ten stávající skin nepovažuji za zrovna extra zdařilej a taky jsem se už od jeho vydání naučil několik novejch věcí |
|
RT--WRC-- |
Zaslal: so březen 24, 2007 12:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|