Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sena
|
Předmět: |
|
|
no ani nevím jak to funguje, ale za 50 dolarů to si radši za ty prachy nechám líbit něco od nějaký holky Ne opravdu nevím jak to funguje, ale radši zůstanu u Maxíka. Dal jsem za něho pouhch 200 kč a to ten program stojí v reálu 100.000,- ale pšt.
Až to bude od někoho vyzkůšané, a potvrzené za O.K. tak teprv asi jo.
Co??? |
|
_________________ We as flying jokers - Jolly Motors
Nous comme allant jokers - Jolly Motors
Nosotros cual voladero joker - Jolly Motors
Wir als fliegend Rommee - Jolly Motors |
Zaslal: út březen 13, 2007 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Otázka zní, proč by to někdo zkoušel, když už máme kvalitni a funkční nástroje. |
|
|
Zaslal: st březen 14, 2007 9:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
sena
|
|
|
hm to je fackt to máš recht |
|
Zaslal: st březen 14, 2007 17:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADLEC Vladimir
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Otázka zní, proč by to někdo zkoušel, když už máme kvalitni a funkční nástroje. |
Jaky, daji se nekde stahnout? Jestli tu to nekde na foru je, moc se omlouvam, ale nemuzu to najit, nasmerujete me nekdo?
Vyhodu tohodle vidim, ze je to opravdu extremne jednoduchy na pouziti a neni treba krast maxe. Neplacena verze se od placene lisi jen v detailech. Slozity trate se v tom samozrejme udelat nedaji, ale na vyblbnuti, proc ne. |
|
|
Zaslal: st březen 14, 2007 18:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin SRAJER
|
|
|
SOUREK Vaclav napsal: |
Doneslo se mi, že prý chystám příbramskou RZ pod stromeček. Bohužel ještě hotová není, přesto vám přeju krásné Vánoce. Myslím, že začátek února bude realističtější |
Muzu se optat, jak to vypada s rally na pribramsku?
Po uzasnem videu pred nekolika mesici nejak podezdrely klid. |
|
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 12:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
sena
|
|
|
nevím zda JÁ to tu můžu psát, a tak jen napíši, že to příjde co nevidět. |
|
Zaslal: ne březen 18, 2007 12:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
KADLEC Vladimir napsal: |
Jaky, daji se nekde stahnout? Jestli tu to nekde na foru je, moc se omlouvam, ale nemuzu to najit, nasmerujete me nekdo?
Vyhodu tohodle vidim, ze je to opravdu extremne jednoduchy na pouziti a neni treba krast maxe. Neplacena verze se od placene lisi jen v detailech. Slozity trate se v tom samozrejme udelat nedaji, ale na vyblbnuti, proc ne. |
Zatím ne a až třeba budou, tak to bude opravdu jen pro tvůrce tratí. |
|
|
Zaslal: po březen 19, 2007 12:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADLEC Vladimir
|
|
|
Zatím ne a až třeba budou, tak to bude opravdu jen pro tvůrce tratí. |
V tom pripade nerozumim argumentu "Otázka zní, proč by to někdo zkoušel, když už máme kvalitni a funkční nástroje.". Z meho pohledu je ten bobsbuilder jediny dostupny nastroj. Ze existuje jiny, je sice dobre, ale kdyz ho nelze pouzivat (byt treba placene), jako by nebyl... |
|
|
Zaslal: út březen 20, 2007 23:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Je přece na Wallym kdy a jestli vůbec bude SVŮJ podpůrný soft k tvorbě tratí dostupný volně, nebo jen těm, kteří o tratích nemluví ale tratě vyrábí. Představuješ si to tak jednoduše, že to ani snad není možné. Doufám, že ode mně to bereš - A potvrdí ti to jak Vašek, Vráťa a i samotný Wally, že mám sakra pravdu. Pokud chceš dělat tratě a ne ...prostě něco jinýho... tak se ptej u lidí co tomu rozumí. nemyslím teď zrovna mě
Ale ano, pokud seženeš "podporu, bez které se dnes neobejdeš, začni dělat tratě v Bobsu. Já jsem pro, protože když beru že průměrná trať ( nijak extra super detailní) se dělá cca 10 měsíců, tak ve třech lidech toho asi moc přibývat nebude.
Někde sem čet, že nejmenový člověk se chystá udělat celou trať za týden v Bobsu. Super - možná, že tím pádem v MČR máme komplet nový tratě. My to budem mastit jak kokoti rok a ostatní to maj za týden.
Takže konec ironie a pojďme se podívat pravdě do očí... |
|
|
Zaslal: st březen 21, 2007 11:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Nechci mluvit za tvurce, ale praci v Bobsu usetrite tak ctvrtinu casu, a kdovi jestli. To co dela trat trati je bohuzel okoli - tj stromy, baraky a hlavne TEXTURY. Spousta lidi si neuvedomuje, ze trat se vyplzi pomerne rychle, ale dodelat vsechny detaily - to je piplacka jak prase. Ja si to uvedomuju a taky proto jsem se do toho nepustil, pac takovou svatou trpelivost nemam |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st březen 21, 2007 12:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Ano maximálně čtvrtinu a to pouze za předpokladu, že děláte trať SMYŠLENOU. Nebudu se ani rozepisovat o tom, co je třeba za přípravné práce ve Photoshopu, Maxu, GPS programu, konvertnim programu...aby se vůbec mohlo začít. Nejlepší by bylo sehnat soft, co měl Warthog, to by byla bomba. Kdo to dokáže je okamžitě v Síni slávy RBR.
Zkoušel jsem ten Bobs a vim i jak funguje ta "plná" verze pro RFaktor (nebo jak se ta hra jmenuje). Okruhy s 2 texturamy - to je síla tohoto nástroje. Bohužel RBR ma jiné požadavky, takže to co uděláte musíte celé předělat...a zbytek věcí normálně modelovat v maxu.
Současné nástroje Wallyho jsou naštěstí vynikající podporou a možností dostat se ke zdárnému konci a realitě maximalní pro RBR. To je myslím prokázáno.
Nejlepší by byl program, který by fungoval třeba na základě Bobs editoru ale vyplivnul by správné polygony, pomocí kliků na tlačítka a na lokaci by si umísťoval baráčky z nějaké udržované databáze a stromy stejným způsobem. Potom by se automaticky dle daných proporcí třeba podle souřadnic vygenerovalo nejbližší a vzdálené okolí a stejně i obzor...atd atd... |
Naposledy upravil BARTA Roman dne st březen 21, 2007 13:53, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: st březen 21, 2007 13:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Myslim ze Kada (Kadlec) myslel tu otazku v tom smyslu, ze pro cloveka, ktery by si chtel vyzkouset tvorbu trati do RBR neni v soucasne dobe dostupne nic jineho nez ten BOBS. Pokud totiz clovek nepracuje v oboru (animace, modelovani) a je proti kradeni Maxe, tak se asi tezko legalne k softu, ve kterem by mohl modelovat, dostane. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: st březen 21, 2007 13:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
To je pravda Petře, ale v tom si nic nevyzkouší - možná si udělá nějakých třeba 500km silnice a různě si jí natočí, zvýší a to je vše - pak to může smazat a zkoušet znova. nebo to poslat blackF-ovi a ten to třeba překonvertuje metodou pokus omyl. Jenom silnici.
Je prostě třeba zkoušet v tom, co je již ověřeno, že funguje, a co by případný potencionální tvůrce mohl použít pro skutečnou tvorbu.
Navíc k bobsu je max potřeba, protože zbylých 80% tratě musíš udělat v maxu.
Viz co sem doplnil do svýho příspěvku výše. |
|
|
Zaslal: st březen 21, 2007 13:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KADLEC Vladimir
|
|
|
Jak uz jsem psal. Souhlasim s tim, ze ten BOBs neni na slozitejsi trate. Ale je to _jediny_ verejne dostupny nastroj, tedy nejlepsi. Proto pokud "Otázka zní, proč by to někdo zkoušel, když už máme kvalitni a funkční nástroje." Odpoved zni, protoze je to jediny dostupny nastroj. Ja plne akceptuju, ze kdyz jste si vyvinuli vlastni modelovac, ze jej nechcete dat verejne zdarma vsem jen tak. Ale prijde mi zbytecny plivat na byt primitivnejsi (coz nemuzu posoudit) jiny nastroje. |
|
|
Zaslal: st březen 21, 2007 14:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Tak pozor, modelovac nikdo nevyvinul. Jestli si myslis, ze otevres Wallyho editor a zacnes tam kreslit novou trat, tak se dost seredne pletes. To se prave dela(-lo) v Maxu. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st březen 21, 2007 14:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|