Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Rozpad pluginu? NIKDY!!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VLCEK Richard

Příspěvek Předmět: Zdravim znovu Odpovědět s citátem

Diskuze se mi libi cim dal vice Smile

Ale presne tak, je to dar a tak se to musi brat. Proste kdo chce dat DAR, tak ho da a kdo nechce, tak neda...

Jsem samozrejme take proto, aby si pak lide okolo pluginu ponechali zbytek penez jako odmeny za celou dobu prace...
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 18:27
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PANCOCHA Jaroslav

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

.... ad odměny.... i když to bude asi samozřejmě symbolická cena za roky práce...., ale aspoň něco.

Zkrátka a dobře, všichni kdo chcete, aby plugin co nejdříve jel, okamžitě přispějte a bez dotazů. Very Happy Very Happy
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 18:37
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BRABLEC Jan

Tak tak zaplat a pak se ptej Very Happy Very Happy Very Happy
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 20:17
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
HOLUB Milan

Já už zaplatil ale nevím co se mám zeptat Very Happy Very Happy Very Happy
Příspěvek Zaslal: ne březen 18, 2007 21:10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
BITTNER Martin

Už se perou? Už se perou? Smile Chlapi no tak! Po zastavení pluginu se zvedla vlna solidarity, vypadalo to, že není jednotnější komunita, než kolem RBR a teď tohle. Já vím, že absťák je sviňa, ale mějme se rádi Wink Jinak jezdit nebudem. Berte ten příspěvek jako sbírku na Národní divadlo. Prostě nám to tu z nějakého důvodu vyhořelo a teď je hlavní to naše divadlo zase postavit. Kolik budou stát vstupenky a jaký bude program pořešíme později. Hlavně ať už ten barák co nejdřív stojí.

Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 0:49
DEJMEK Vaclav

Tak tak, sůsedé.

Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 7:04
RAZEK Petr

Myslím že se admini jasně vyjádřili, plugin je ve vašich rukou.
Takže i ti co mají ve svých týmech vybranou slušnou sumu, jak tady někteří píšou. Tak ji prosím za všechny co už poslali také pošlou, ať už se to někam hne, karty se jasně rozdali. Ty dvě kila nikoho nezabijou a za tu práci chlapů kolem pluginu je to pořád málo. Už tak je sobecký to jak jste jezdili turnaje pod heslem a ještě jste si někteří stěžovali jak je možný ,že se vám do těch turnajů někdo naboural ,když jste si hesla uveřejnili na svých webech. Prostě jste se pásli na zahradě kterou vám admini a lidi kolem udržovali a do teď za to nechtěli ani korunu. Pokud chci jezdit plugin tak musím počítat s tím a chci počítat ze když vytvořím turnaj tak bude spousta lidi kteří se budou chtít srovnat nebo vyzkoušet jestli mám na toho či onoho soupeře. Ale nechci se tady o tom rozepisovat. ale uvědomte si že jsme v době kdy se prostě za vše platí. Jo a pokud bych měl v budoucnu akceptovat týmové turnaje pod heslem. Tak ať si za ně tým zaplatí poplatek.
Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 11:33
BARTA Roman

Tak už mi to bylo podezřelé, že tu byl klid. protože jak začne jít o peníze, většinou se to shádá nakonec všechno.
A vida je to tady. Ted se ukáže jak je tato "komunita" silná a odolná vůči takovéto kritice.
Ja za sebe říkám, že plně důvěřuji celému tomuto projektu a nemám sebemenší důvod pochybovat. A nemám ani nějaká nutkáni vědět detaily jednotlivých postupů výstavby serveru atd. ve smyslu: dneska sem šel do prodejny a koupil server za 45 000, platil sem padesát a pět mi vrátili. Ty mám teď doma, ale koupím za ně asi i paměti. Pak musím zase vybrat, ale nevím jestli vyberu 10 nebo 15 tisíc. Možná 15, protože bude potřeba kvalitni disky, ale ty prej stojí jen 14 a půl...
No vyznal by se v tom někdo ? Razz
Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 14:03
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BITTNER Martin

Petr Razek: No nevím. Poplatek za zaheslovaný turnaj se mi zdá zbytečný. Podle mě je to nepodstatná věc. Vůbec jsem si nevšiml, že by to tu někdo zmiňoval jako problém. Ale samozřejmě ti nechci upírat právo zmínit, co pálí tebe. Asi nejčastěji se probíral příliš vysoký počet turnajů (hlavně arkád), poplatky (roční, registrace, dary) a fyziky a otázka rozdělení uživatelů do skupin s různými právy. To jsou věci, které pro mě mají po zprovoznění pluginu vyšší prioritu.

Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 14:07
NEMEC Michal

BITTNER Martin napsal:
Už se perou? Už se perou? Smile Chlapi no tak! Po zastavení pluginu se zvedla vlna solidarity, vypadalo to, že není jednotnější komunita, než kolem RBR a teď tohle. Já vím, že absťák je sviňa, ale mějme se rádi Wink Jinak jezdit nebudem. Berte ten příspěvek jako sbírku na Národní divadlo. Prostě nám to tu z nějakého důvodu vyhořelo a teď je hlavní to naše divadlo zase postavit. Kolik budou stát vstupenky a jaký bude program pořešíme později. Hlavně ať už ten barák co nejdřív stojí.

Jakmile jde o penize tak nikdy nebude klid ani v te nejpevnejsi komunite.

Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 17:19
MICHAL Martin

Jaký peníze? Tady se něco platí?

Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 17:32
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
NEMEC Michal

Jak kdo:D ale zpet k tematu.

Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 18:22
RAZEK Petr

BITTNER Martin. jo jasně ani jsem o tom nechtěl začínat, jenom jsem to potřeboval ze sebe dostat. Jestli je tady takových týmů víc co mají nasbíranou "celkem slušnou sumu" a čekaj bůh ví na co, tak mne to příjde smutný. Ale je to asi každého věc.
Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 20:08
PANCOCHA Jaroslav

To IRIDIUM team a další:

Osobně si myslím, že byste si měli rozmyslet, co můžete dát darem a co si nechat na případný roční příspěvek.

Já osobně (a myslím zhruba i celý zbytek týmu RT--WRC--) jsem dal 500 kč jako dar, dále počítám s dalšími 200 Kč na roční příspěvek a další peníze na MČR.

Takže pokud máte nastřádané nějaké peníze - proč jejich část nepošlete jako dar bez řečí hned ?? Vždyť jde tady pouze o koupi serveru a jeho rozjetí.
Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 20:22
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
NOVY Karel

Jardo s tím se plně ztotožňuju. Také já, ale i ostatní členové teamu poslali peníze jako dar - jeví se nám to jako jediná možnost jak plugin co nejrychleji rozjet. Zároveň je nám všem ale jasné, že bez ročních poplatků to do budoucna nepůjde. Každý si musí uvědomit, co chce. Jestli čekat, až se promyslí a zorganizuje platba příspěvků a bude se čekat třeba i přes půl roku, než se potřebná částka vybere a dalšího půl roku, než se plugin zprovozní (a o tom bych v takovém případě dost pochyboval), nebo poslat finance hned formou daru a teprve po znovurozjetí pluginu řešit jak pokračovat v udržení jeho provozu. Tentokrát ale už pod "mlsným" dohledem nerozhodných, kteří si budou moci omezeně ověřit co a jak funguje. To jim určitě ulehčí rozhodování k tomu, aby si vstupní, nebo roční poplatek (říkejte mu jak chcete) zaplatili.

Příspěvek Zaslal: po březen 19, 2007 21:01
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 34, 35, 36  Další
Strana 29 z 36

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme