Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BARTA Roman

|
Předmět: |
|
|
SKALA Jan napsal: |
Taky mi už dlouho vrtá palici jeden nápad. Je hodne tezky anebo zcestný udělat do replayu nejaky maly menu, kde by se dalo posouvat dopredu, dozadu, popr. zastavit, zpomalit a tak? To mi tam pri nataceni hrozne chybí. Co si pamatuju tak nejlepsi to melo Rally Championship 2000 (takovy to s tou zlutou Ibizou) . |
Tohle umí RBRDll - bez toho vracení ale. |
|
|
Zaslal: po březen 19, 2007 13:13 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SULAN Martin
|
|
|
Záběry z vrtulníku jsou nejlepší. Nemusely by být všude, stačilo by na místech, kde neni tolik tý vegetace, ale rozhodně by tam nějakej měl být. Takovej průlet křížem přes silnici a zpět, to by bylo  |
|
|
Zaslal: po březen 19, 2007 15:09 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FRIC Miroslav
|
|
|
Pyros: Upřímně je mi celkem jedno, jak se rozhodneš, ale určitě to chce kameru v každém místě, kde by nějaký filuta mohl najít cestu k podvádění.
Napadá mě jeden problém s tímto... prokazování neoprávněné penalizace. Ale to by snad spravil onboard  |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po březen 19, 2007 15:36 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NEMEC Michal

|
|
|
No kdyby nekdo podvadel tak se staci projet v replay a mit onboard kameru nebo za autem;)
Pyros: No camhack umi ale vzdy jen na tu aktualni kameru a pak se to prenese na dalsi a to je jaksi k nicemu protoze mas treba detail a pak ti tam skoci priblizenej nejakej bod . |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po březen 19, 2007 17:23 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARTA Roman

|
|
|
Jj, na podvádění to vliv nemá, stačí onboard. Jinak tedy to on-line nastavováni kamer v replay je asi námět na jiné století Teď asi budem rádi, když budou nový tratě, resp, nějaký už sou ale až budou v pluginu nebo MČR |
|
|
Zaslal: po březen 19, 2007 17:45 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SKALA Jan

Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
Ted jsem koukal na replay z Noikeru, a uvedomil sem si, ze i na nem je nekolik zaberu z helikoptery, sice jsou na muj vkus moc utreseny (eurosport to ma lepsi ), ale jinak to je podle me v pohodě . |
|
|
Zaslal: po březen 19, 2007 18:21 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEJMEK Vaclav

|
|
|
Jo, jak jsem psal, na Noikeru jsou dobrý. Třeba to točí z ruky proto se to tak třese, strach z výšek taky udělá svoje  |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: po březen 19, 2007 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|