Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NESVADBA Ales
|
Předmět: |
|
|
KRYSTYN Miroslav napsal: |
Naprostý souhlas s Karlem, nahlédl jsem lehce pod pokličku tvorby "opravdové" nové tratě a s názory pana Srajera se vůbec neztotožňuji a viděl bych ho tak na freeuser a dvě originál erzety s originál auty týdně a víc ani prd. Nebo ještě lépe u CMR 368.
PS: Romane klid, máš v pravém RBR závodnickém klubu velké uznání a to ne jen od obyčejných zarytých hráčů RBR, ale i od závodníků profesionálů z branže.
PS2: Kde blb, tam nebezpečno..... |
naprosto souhlasim s Mirkem a mate muj obdiv,ale velky |
|
|
Zaslal: so březen 31, 2007 22:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Až přijde onen den a my budeme moci v němém úžasu sledovat fascinující podívanou,
jenž jste pro nás hoši dlouhé měsíce vytvářeli a kvůli které ani nejspíš nebudeme chtít závodit,
nýbrž se jen projíždet, kochat nádhernými detaily, jimiž jste hru obdařili;
nasávat atmosféru něčeho nového, neznámého, neprobádaného, ale zároveň i tak blízkého
a po jejímž skončení budeme vzpínat ruce k nebesům; až přijde ten čas,
pak zavládne mír a pokora mezi lidem Pluginu; pohasne zloba i lhostejnost,
jenž pouhým zdáním jsou a všichni jak jsme tu, budeme navždy tento den v paměti uctívat;
pak nová epocha započne
Pyrosi, Venco, Vráťo ....... jste prostě Bozi, jen prosím zůstaňte na Olympu a sesílejte pro nás smrtelníky dál zázračná zjevení |
|
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 9:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRYGA Roman
Založen: 17. 08. 2006 Příspěvky: 103 Bydliště: Uhřice, okr. Hodonín
|
|
|
Taky uz se tesim na vase do detailu udelany trate, nevzdavejte to, taky si rad pockam nejaky ten mesic na perfektni trat, nez abych si stahl rychlokvasku... |
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 10:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin SRAJER
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Jak kreténi děláme každý detailek, každý pomalu metr je zdokumentován a ty napíšeš, že tě to nezajímá? Buď rád, že nestojíš vedle mě, protože bych ti jí hned vytankoval.
|
Ale, ale pane Barta... Pesti resi spor pouze primitiv nemyslite?
Neveril bych, kolik reakci plnych hnevu, snahy utvrdit se v tom, ze nazor jako mam ja muze mit jen blb (), tu naleznu. To nedokazete unest, ze ma nekdo jiny nazor nez vy?
Ale ne, jste BOHOVÉ! Jste naprosto jedineční a nedostižní!! Vsichni se vam klaní. Opravdu!
A o tom to tady celý je....
PS: Rbr mam original od zacatku, online jsem jezdil davno pred vznikem tohoto pluginu (www.rbr-online.it). Mimo RBR jezdim GT-Legends a dříve GTR - tedy vylozene arkady Na rozdil od mnohych z vas jsem i skutecnou svetovou rally nekolikrat (4x) videl |
|
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 11:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin SRAJER
|
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
|
|
Jo, to vypada uz celkem pekne. Pripomina mi to trochu vysocinu v okoli Noveho Mesta na Morave. |
|
_________________ RETROMEDIA RALLY TEAM manager |
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Martin SRAJER napsal: |
http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=16434 |
Klaním se ti, že si byl na 4 rally světových. Takže určitě jako pravý fanoušek RBR poskytneš lidem v zahraničí, kteří se snaží tvořit tratě všechny podklady, co budou potřebovat, že. Tak to sem rád.
RBR potřebuje reálné tratě. A ne se vrátit o 5 až 10 let zpátky díky tomu, že budeme souhlasit s tím, co vytváří v zahraničí a pod názvem 35% dema zaplevelují RBR.
Rád si počkám na super trať, která bude 100x lepší než naše a rád jí budu jezdit. To mi věř.
Nicméně za chvíli je tu CMR Dirt a myslím, že hodně věcí se změní. Potom se můžeme bavit třeba o tom, co dál.
Zůstanou už jen praví fanoušci a ti, co "se nudí" utečou k CMR. Už aby to bylo |
|
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
for SRAJER
Nevím, ale pokud jsi opravdu jezdil RBR od začátku, jak tvrdíš, tak tenhle způsob "obměny" tratě (protože nic jiného to není), který tady velebíš, jsme mohli obdivovat již před více než rokem v podání Mika Olsona v MČR. Nebyla to jen jedna trať, ale tratí několik. Jenže tvorba Romana a několika dalších je o něčem úplně jiném. Také si, spolu s Romanem a mnoha dalšími, rád počkám na okamžik, kdy se budu moci prohnat Sosnovou, nebo nějakou jinou NOVOU tratí. Ty si můžeš jezdit dema, nebo okruhy. Nikdo ti nebere skutečnost že ti to stačí, nám ale ne. |
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Myslím také, že to je přetexturovaná stará trať. Jak už sem psal výše v zahraničí tomu věnovali a věnují dost času a kdoví, jestli něco neupravují pomocí 3dsmax. Ty kontakty s nimi už nemám. Takže můj názor = lepší kvalitně a chytře předělané staré tratě než nic. |
|
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Já bych se těch různých patratí tolik nebál. Ať si je kdo má chuť jezdí. Věřim totiž, že kluci by nikdy nějakou amateřinu do pluginu nepustili. Ve světle realistických téměř "dokonalých" tratí stejně tyhle pokusy upadnou v zapomnění. Buďme optimisté |
|
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Romane máš pravdu, je to lepší než nic, ale těch opravdu kvalitních předělávek jsem moc neviděl. Pravda je, že tohle Mexico patří k těm lepším, ale v žádném případě to není nová trať. Je to Mineshaft - mimochodem moje oblíbená RZ |
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin SRAJER
|
|
|
for NOVY
Evidentne mluvis o necem uplne jinem nez ja... To je parada, kdyz se snazis ze me delat blba a vyvracis neco, co ja neřek
citace: |
Ty si můžeš jezdit dema, nebo okruhy. Nikdo ti nebere skutečnost že ti to stačí, nám ale ne. |
Pak ovsem nechapu, proc muj puvodni prispevek vyvolal takovou vlnu nevole? Trosku si protirecis, nemyslis?
Hoši, rad uvidim (kdyz bude treba za projeti zaplatim) vase trate, nicmene naprosto nesouhlasim s nazorem, ze cizi (mene kvalitni, imaginarni) trate budou "vasi" hru plevelit. Rad si projedu jakoukoli novou trat. Nemam duvod neco hned odsoudit, jen proto, ze vy uz dobu makate na necem daleko lepsim (co ale pro prosty lid zatim nema jakykoli vysledek).
Ps: Vsimli jste si, ze na BHM koukaji na Cechy vesmes "skrz prsty" (velmi mírně řečeno...) |
|
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Už dávno |
|
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Koukat si můžou jak chtěji, to jim je stejnak houby platný. Jinak ty textury dokážou příjemně inovovat RBR sám využívam texturpaku z RBR Champu 1 a jsem spokojen a samozřejmně textury od Mika jsou taky velice povedené, zvláště pak finsko. Myslim, že proti tomu nikdo nic mít nemůže. Další věcí je ta tvorba tratí. Rád si počkam na příbram, sosnovou atd., který budou plnohodnotnými tratěmi. RBR se snažíme dostat někam k realitě, tak se moc těšim, až si budu moc projet něco co má i svoji reálnou podobu. Nebráním se tratím ostatních tvůrců, pokud budou kvalitní, tak proč ne, ale nějaký blafy, nato je rbr škoda. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne duben 01, 2007 12:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
4 Srajer
Když jsem použil na konci svého příspěvku werichova slova o blbu a nebezpečnu, trochu jsem to asi přehnal a chápu že se můžeš cítit nasrán, zpětně se Ti omlouvám. Každopádně Tě osobně neznám, takže to ber s rezervou. Ty si ale prosím uvědom, že diskuze na téma tratě do RBR je dnes hodně citlivá vzhledem k průseru s pluginem a absťákem mnohých jezdců a pochop lehkou přecitlivělost tvůrců opravdových tratí do RBR a jejich příznivců na dotazy typu toho se stejně nedočkáme.
Hawk. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: ne duben 01, 2007 13:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|