Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: Nová RZ Rally Příbram |
|
|
Tak sem piště vše co se týká nové RZ,aby jsme nezahltili editace tratí
Kukuřičné pole super,pěkně jsem tam bloudil, asfalt jako v reálu na našich silnicích, šotolina a výmoly nádhera,pěkná kulišárna s těmi šutry na pravé straně silnice u stohu No a ten zpomalovací retardér (sudy) to nemá chybu |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po duben 02, 2007 14:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
Předmět: |
|
|
tracksettings.ini jsem otevřel, ale track 92 ne. Vo co gou? |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: po duben 02, 2007 14:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETEREK Petr
|
|
|
Tak už to tam mam nechtěl jsem do toho moc sahat abych něco nepos. ale diky. škoda že teď nemam čas každopadně přes velikonoceto otestuju pořadně Jo a taky jsem se chtěl zeptat čím jsou naplněný ty sudy? |
|
|
Zaslal: po duben 02, 2007 15:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
KRYSTYN Miroslav napsal: |
tracksettings.ini jsem otevřel, ale track 92 ne. Vo co gou? |
Oops. Ma to bejt track.ini |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po duben 02, 2007 16:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
sena
|
|
|
Děcka já jsem jako malý klučina co dostal LEGO. Příjdu domů a kouknu se znechuceně na net co je nového. Dívám na mail, na eWRC, rally-mania, rbrczech ale server byl nedostupný a pak na BH kouknu do fóra a tam lidi zmatkují kde mají stáhnout RZ Příbram. Kouknu a vidím edisk, sosám, instaluji, jedu. První auto bylo neutrální EVO 6, hned jsem zařadil zpátečku a koukám kolem sebe. Vyjedu podle hlasu Jendy Tománka a BUM do sudů. TVÉ AUTO JE POŽKOZENO STISKNI... Dám znova... asi po 6. kdy jsem dojel za tu vracečku k cíli a prožíval jsem to.
No chce to úpně odlišný styl jako ve Francu, a také úplně jiný nastavení. Řek bych, že 150% realita
PS: Ten asfalt klouže jako svinně. Zvlášť u 1. sudů tam mě to vždy otočí o 90 stup. |
|
_________________ We as flying jokers - Jolly Motors
Nous comme allant jokers - Jolly Motors
Nosotros cual voladero joker - Jolly Motors
Wir als fliegend Rommee - Jolly Motors |
Zaslal: po duben 02, 2007 16:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
je to krása moc se to povedlo...taky jsem chvilku bloudil,výsledný čas pak byl 6:30...no jo no Peťa Gross do mě sice hučel že jedu chujovo ale co nemohl jsem se vynadívat...a málem jsem měl i večeři...ta srnka mi málem skočila pod kola... |
|
|
Zaslal: po duben 02, 2007 16:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
KONEČNĚ JE TADY TEN VELKEJ DEN!!!!
Vašku, moc děkuju!!!
Práce je to neuvěřitelná! Zatim jsem neměl tu čest si to projet s volantem a tak sem si to jen tak obkroužil na klávesnici jako bezpečnostní komisař . Rychlostní zkouška je zajištěná na výbornou .
Musim opravdu smeknout před propracovaností detailů kolem tratě a celkovou atmosférou, která z toho dejchá!! Navíc se mi moc líbí rozpis a taky to, že je opakovanej záznam ve druhym průjezdu z jinejch kamer!
Myslim, že slova nedokážou dostatečně vystihnout, jak úžasný to je!!! Gratuluju Vaškovi k takovýmu výkonu!!!
P.S. Kdybyste měl někdo slušnej setup, nebojte se o něj tady podělit...Bohužel jsem na to hloupej a sám si s tim neporadim... |
|
|
Zaslal: po duben 02, 2007 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
Všechno už tady bylo řečeno, tak snad jen ještě jednou:
DÍKY |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: po duben 02, 2007 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Tak tak, nemám víc co dodat, HROZNĚ MOC DÍKY
PS Konečně něco, co mě donutí koupit volant, na klávesnici je to solidní harakiri |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po duben 02, 2007 17:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOROTKA Martin
Založen: 15. 08. 2005 Příspěvky: 137 Bydliště: Okres Mladá Boleslav
|
|
|
Taky přidám svůj díl chvály, trať je opravdu maximálně detailní, vlít sem tam s evo 9 a přesně sem to hvízdnul do těch sudů, klouzlo to víc než sem čekal . Co dodat - Zlatý český ručičky... Děkujem Vašku a spol. |
|
_________________ nickname: Dojdis
S.A.D.A.C Motorsport |
Zaslal: po duben 02, 2007 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Vasku jak to zes byl prvni Viva Pribram;) dalsi meznik v RBR |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: po duben 02, 2007 17:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Dotazek, je mozny ze uz tu nekde pad, tka me proim neukamenujte.
Taky se vam ty sudy zobrazuji docela pozde?Jestli to tu nekde je tak dejte vedet ja se vratim o par stranek nebo reknete stranu.Samo ze myslim v tema editace trati. Diky za radu. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: po duben 02, 2007 18:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Je to fakt super trat díky moc všem a už jsem to jel asi 15x a už vpoho dojíždím bez karambolu zatím nejlíp za 4:51 s Lancerem EVO 9 bez nastaveni, protoze jsem tam hodil setup na francii a to vubec nefungovalo Fakt mazec DIKY |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: po duben 02, 2007 18:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Tak zatim jsem dojel tak do pulky. (S dcerou na kline to moc nejde - tahame se o volant a projizdime se po zahradkach ), ale udrzet se na trati je orisek. To neuveritelne skace, udelat setup bude dost klicove. Bez setupu tu cekam dost naloz i kdyz tu trat uz budu trochu znat |
|
|
Zaslal: po duben 02, 2007 18:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Je to dobrý, některý místa jsou pro mě až neuvěřitelně krizový. Například sjezd od sudů do další vsi, tam ta levá přes můstek, tak tam to pěkně kope. Nebo potom ten výjezd z té druhé vsi na pole. Muj dotaz zní, jaká je to RZta z Příbrami? Název by mě zajímal. Díky. |
|
Zaslal: po duben 02, 2007 18:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|