Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
Předmět: |
|
|
Moje trat se krci vzadu a kladni se pred Pribrami Jinak momentalne nemam zas tolik casu,skola nejak ted tlaci,tudiz nemam nic kloudneho co by slo ukazat ,s polotovary ven nepolezu;) |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: čt duben 05, 2007 16:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
A děláš na tom sám nebo si splašil nějaký schopný pomocníky? |
|
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 17:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
|
|
|
Jak jsem psal nekde dole na strane 5, delam praticky sam a modely baracku mi dela Petr Stejskal. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: čt duben 05, 2007 18:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
A to se tady nenašel nikdo, kdo by ti chtěl pomoct? Podle mě je tady dost lidí, který maj slušný znalosti PC a mohli by třeba "jen" texturovat....Každá ruka k dobru se hodí... |
|
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 18:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
|
|
|
Tak ja vcelku zadny konkurz na partaky nevyhlasoval Tedy ted uz je to docela s krizkem po funuse. Ono stejne v te dobe se jeste poradne nevedelo jak to bude,proto jsem na to vypracoval studii v podobe Tutorialu Navic jsem asi moc velky puntickar,pry to delam moc detailne A navic mam jaksi svou predstavu jak by to melo vypadat, takze partak pripada v uvahu tak na ty textury,ktere uz mam taky rozdelane podle sebe.Takze priste,jestli tedy nejake bude;) |
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOHOUT Pavel
|
|
|
To zní jakoby si měl už dost práce za sebou....myslel sem, že si začal teprve nedávno...Jak dlouho na tom děláš? Osobně se na to hrozně moc těšim! Líbí se mi ten tvůj čistej asfaltek! Bude to požitek se tam prohnat! |
|
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 20:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Nechci mluvit za Vráťu, ale někdy od léta... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt duben 05, 2007 20:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
|
|
|
Se muzes podivat kdy bylo zalozeno tema,to tak odpovida Tedy presne je to asi od zacatku srpna, 13.7. tusim byl sraz, za tyden jsme jeli fotit a pak jsem zacal. Ale na objektech je celkem dost prace, baracku bude docela kupa,asi trhnu Vaska |
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Marcel
|
|
|
Hodně se těším až se tento projekt uskuteční moc se těším nejvíc se ale těším vždy na ty český horizontíky jako sou na RZ Rally Příbram! |
|
Zaslal: čt duben 05, 2007 21:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kroupa Ricrd
|
|
|
Ahoj Vrato.To co tady vytvaris by si zaslouzilo Nobelovku.Jelikoz bydlim kousek od Ml.Boleslavi a dobre to tam znam oto vic jsem nadsen z tveho projektu.Jenom doufam ze v realu neopadne z zadneho domu omitka protoze ty jdes tak do hloubky ze jses schopen se k tomu vratit.A proto timto apeluji na majitele domku a prostranstvi aby udrzovali sve nemovitosti a polnosti ve stavu v jakem se nachazeji dosud.Aby vyvoj teto rz mohl nadale uspesne pokracovat.Kurva ja se tesim. |
|
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 0:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNDLAK Jan
|
|
|
jj vizerá to strasne dobre, kdyby to tak uz vyslo, jaaa chci jezdit, prípbram mám uz odjetej a zacína mna nudit ale i tak sklánim se |
|
|
Zaslal: út duben 10, 2007 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
|
|
|
Pro zajemce zde bude i adrenalinova jizda po obili
|
|
Zaslal: so duben 14, 2007 0:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALA Jan
Založen: 07. 05. 2005 Příspěvky: 491 Bydliště: rue Latécoère 68 - 78143 Vélizy, Paris
|
|
|
Wooow! Počkej to musim najit ty tleskajíci ruce!
Eh, zdá se, že sem prvni zájemce, kam se mam dostavit na zkoušku...?
UPDATE:
už je mam |
|
|
Zaslal: so duben 14, 2007 0:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Ty jo to bude hodne dlouha RZ, 18 min:)KDe se to testuje ? |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: so duben 14, 2007 9:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Ježišmarjá, to bude zas maso, já to nechci vidět |
|