Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: |
|
|
KRYSTYN Miroslav napsal: |
Spíš jen poznatek. Když si dám svoji statistiku, tak se mi v zobrazení posledních pěti turnajů zobrazují nějaké z února a je u nich datum 24.4.2007 9:16. Je ale fakt, že jsem ještě nic od pádu pluginu nejel. |
Opraveno |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 9:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
Mám tady drobný problém: Zprávy o novém příspěvku (mailem) v anglickém fóru mně hodí někde do českého fóra.
Nešlo by s tím něco dělat (momentálně furt odpovídám tak nějak různě ohledně fyzik na obě fóra a trošku to zdržuje).
Díky moc. |
Obavam se ze asi moc neslo
Tohle bude chyba v phpbb a do neho my sahame pomerne dost neradi. Nekdy se do toho muzu zahrabat, ale teda netesim se na to, ten kod je obcas mirne receno neprehlednej |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 9:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Ok, je to blbina, jestli je to složité, tak se tím nezabývej |
|
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 9:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Chachin
|
|
|
hoj, Wallyho turnaj "Příbram" . Vyletěl jsem v levé jedna před "Olším" pomníčkem někam a vypadalo to jako do vody, ale zůstal jsem vyset ve vzduch a točil jsem se pořád dál a dál na místě. Nešlo použít pomoc, protože auto nebylo v klidu a musel jsem turnaj resetovat.
super, že už to jede, diky |
|
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 14:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEDLACEK Josef
Založen: 12. 05. 2006 Příspěvky: 91 Bydliště: Ostrožská Lhota
|
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Nedaří se mi odeslat výsledky, píše mi to, že už byly jednou odeslány a nelze je odselat vícekrát. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá duben 27, 2007 8:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
UTRATA Lukas napsal: |
Nedaří se mi odeslat výsledky, píše mi to, že už byly jednou odeslány a nelze je odselat vícekrát. |
Prosil bych o blizsi detaily, jako treba turnaj nebo datum/cas, abych si to vubec mohl najit. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: chyba |
|
|
Tohle neni chyba, autor turnaje nastavil SupeRally penalizaci jen na jednu minutu, coz pri "kvalite" dosazenych casu muze znamenat, ze SRally casy muzou byt dokonce lepsi nez ty odjete. To tak proste je. Predelat pravidla na SRally mam v planu, ale zatim je k tomu dost daleko. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 10:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Mno jo, jenze on uz ti mezitim Mike schvalil zadost o reset turnaje... tim padem uz asi nezjistim, co tam bylo. Do logu jsem koukal, tam nic podezrelyho neni. Bohuzel, asi pro tebe nic nedokazu udelat.
Vyzva: Pokud narazite priste na problem, prosim NEDAVEJTE si zadost o reset - kdyz vam to mezitim nekdo schvali, prijdu o moznost podivat se do DB. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 12:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Vašku, já to nejdříve jel online, ale spadlo mi to, tak jsem dal žádost o reset a po jejím vyřízení jsem stáhl si *.tor, abych mohl jet offline, pač mi blbne NET. Stáhl jsem si to 27. dubna 2007, 7:55:50, pak jsem turnaj normálně odjel a chtěl to poslat, ale nešlo to mno. Možná jsem udělal chybu, že jsem ten turnaj jel nejprve online, nevím. |
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 12:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Tomas
|
|
|
Zdravím adminy a chci jim poděkovat za výbornou práci při realizaci tohoto new projektu. K věci : Včera jsem jel
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntsview&torid=33abff84b981979ad647dae9c1f44ce2
celkem 7 RZ, kdy při načítání 6 RZ Příbram, těsně před startem se mi žebříček (vlevo dole) v polovině zasekl a nešlo to dál. Toto se mi stalo již po druhé. Možná to s tím nemá co dělat, ale jenom dávám na vědomí, bo mi to předtím nedělalo!!! |
|
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 12:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
UTRATA Lukas napsal: |
Vašku, já to nejdříve jel online, ale spadlo mi to, tak jsem dal žádost o reset a po jejím vyřízení jsem stáhl si *.tor, abych mohl jet offline, pač mi blbne NET. Stáhl jsem si to 27. dubna 2007, 7:55:50, pak jsem turnaj normálně odjel a chtěl to poslat, ale nešlo to mno. Možná jsem udělal chybu, že jsem ten turnaj jel nejprve online, nevím. |
Aaaha, no tohle jsi mel napsat rovnou!
Tak takhle to opravdu nejde, nemuzes to jet jednou online a podruhy offline. To fakt nelze. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 12:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Áha, tak je to jasné Mno, měl jsem to říct rovnou, sry |
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 12:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
Chci se zeptat: jak je to s těma rekordama? Mně se normálně zapisujou, i když jestli to dobře chápu, tak by asi neměly. |
|
|
Zaslal: pá duben 27, 2007 20:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|