Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
REZNICEK Marcel
|
Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat mě plugin a vše jde bez problému jen když se podívam kolik mam ujeto kilometrů tak mi vůbec nenaskakujou!neni to nějaká chyba pluginu? |
|
Zaslal: so duben 28, 2007 15:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Marcel
|
|
|
No právě já už to tam mam takhle od včerejška a to sem dnes odjel dost kilometrů a nějak to nenabejvá |
|
Zaslal: so duben 28, 2007 19:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Jo, o tomhle jsem chtel napsat povidani a zatim na to nedoslo. Kdyz se podivas na detail turnaje, muzes tam najit hezkou hlasku: "Výsledky turnaje se zatím nezapočítávají do statistik jezdců" - hadej, co to znamena?
Ted to funguje tak, ze statistiky se pocitaji jen z turnaju, ktere jsou v archivu. A do archivu se turnaj dostane az tusim 2 tydny po jeho dokonceni, nebo ho tam muze poslat autor turnaje vicemene ihned po skonceni turnaje.
Mysleny je to tak, ze behem tech 14 dnu bude dost casu na protety a pripadne zmeny ve vysledkach. V okamziku, kdy se vysledky dostanouu do archivu, zadne zmeny uz nejsou z principu mozne. |
Naposledy upravil KORAL Vaclav dne ne duben 29, 2007 8:01, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: so duben 28, 2007 20:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Marcel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
Předmět: omezený počet uživatelů |
|
|
Prosim nechcete to pro letošní rok udělat zdarma?ja byc už chtěl taky něco zajet!!.... |
|
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 7:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Neboj zajezdis si. Jak se pise na hlavni strance v novinkach, server se ted testuje, a ten test je poloverejny - jen pro ty co prispeli. Az skonci testovaci provoz, budou moct jezdit vsichni - ovsem jen ti co prispeli budou moct zakladat turnaje.
A zadarmo to opravdu delat nebudem. Mozna te to prekvapi, ale novy server nebo pripojeni k internetu nam nikdo zadarmo taky nedal. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 8:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
jo ale po skonceni testovaci doby to budo moci jezdit bez poplatku ne?? a za jak dlouho skonci testovaci doba?? |
|
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 8:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Pro pomalejsi znova: Jo, pak budou moct jezdit uplne vsichni.
Ale kdy to bude ti zatim nereknu.
Pro ostatni: Diskusi na tohle tema beru jako uzavrenou, veskere radoby vtipne poznamky budu mazat. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 9:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Vašek: Mám jen prkotinu...
Mám Operu 9.02, když chci nahrát replay, tak když ho vyberu, tak okénko zůstává prázdné. Pokud to potvrdím, tak se replay přesto nahraje. Je to fakt jen blbost, ale bylo by fajn, kdyby v tom okénku bylo vidět, co jsem vybral |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: ne duben 29, 2007 11:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Mirku take mě to děla ale dělalo mi to i dříve asi od lonskeho leta fakt Myslel se že nejdou odesílat rpl ale oni se odeslali i když sem neviděl ktery odesílam ale není to nic duležiteho |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: ne duben 29, 2007 12:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Vašek: Mám jen prkotinu...
Mám Operu 9.02, když chci nahrát replay, tak když ho vyberu, tak okénko zůstává prázdné. Pokud to potvrdím, tak se replay přesto nahraje. Je to fakt jen blbost, ale bylo by fajn, kdyby v tom okénku bylo vidět, co jsem vybral |
Normalne zkousim stranky pod FF nebo IE. Az nekdy nebudu mit co delat, tak nainstalim Operu a vyzkousim. |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 13:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Mám takové menší hlášení:
Již dvakrát se mi nyní na novém serveru stalo to, že po nahrání RZty v okamžiku kdy se nahrávací obrázek má přepnout do hry, tak prostě RZta nenaskočí, je černo. DMP se vytvoří délky nula a musím to resetnout, nejde ani vyskočit do Win.
(na předchozím serveru se mi toto pokud vím nestalo nikdy)
HW: P3 800, GFX ASUS 9600 XT (ATI), Win XP. |
|
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 13:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Tomas
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
Mám takové menší hlášení:
Již dvakrát se mi nyní na novém serveru stalo to, že po nahrání RZty v okamžiku kdy se nahrávací obrázek má přepnout do hry, tak prostě RZta nenaskočí, je černo. DMP se vytvoří délky nula a musím to resetnout, nejde ani vyskočit do Win.
(na předchozím serveru se mi toto pokud vím nestalo nikdy)
HW: P3 800, GFX ASUS 9600 XT (ATI), Win XP. |
Mám ten samý problém!!! Bud to zčerná do nicoty nebo se zasekne načítání nové RZ... |
|
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 16:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|