Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CHRASTINA Pavel
|
Předmět: |
|
|
Koupě desky s AGP je krok zpátky, to tu nikdo nepopírá, ale pokud teď koupil sedmičkovou Geforcu do AGP, tak nebude shánět board s PCIe. . Bohužel je to špatně od začátku a poradit si měl nechat dřív |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá březen 02, 2007 1:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Taky jsem o vánocích koupil FX5200 do AGP a už je pryč. RBR je všemocný. Ale já vlastně nevěděl, že to budu stavět od začátku. Ale stejně jsem vlastně do toho hraní RBR o dva měsíce dýl investoval asi 100,-. O tolik jsem jí prodal levněji . Teď mám co jsem chtěl a zase nedeje plugin. |
|
Zaslal: pá březen 02, 2007 18:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Tak mám také jeden problém. Instaloval jsem nový HDD a nechal nahrát znova celý systém (XP). Při té příležitosti jsem si stáhl nové ovladače na grafárnu (GF 7600GS) a zákl. desku. Mírně zvedl takt graf. a zákl. des. Nahrál o5 RBR a vše k tomu a teď k problému: při ježdění singl, či šejku je vše O.K., ale jak začnu jet sezónu, tak mi to někdy po RZ někdy i po 2-3 spadne do winů, nebo zamrzne obraz a zvuk a dělá to jen vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Pak nepomůže nic jiného než TVRDÝ restart PC Včem by mohl být problém? Dělá to jen v RBR a JEN V SEZÓNĚ. |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út březen 13, 2007 20:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
tdudis
|
|
|
A jaký ovladače si tam měl předtím, když ti to šlo? Já to pořád nerozchodil... |
|
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 22:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Tak to nevím,ale jelikož jsem v srpnu dával novou základovku i procák tak asi ten základ,grafárna byla nová asi od listopadu.. |
|
Zaslal: čt březen 15, 2007 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Tak snad jsem na to přišel,dal jsem odinstalaci celého RBR a chtěl vše nahrát znova,ale ouva,instalace nešla . Původní hru jsem blbě smazal a proto jsem musel do win registrů a zde smazat veškeré info o RBR. Pak již nová instalace šla, rozjel jsem sezonu,drtil to přes 1,5 hodiny a JEŠTĚ SE TO NESEKLO Tak snad to bude O.K. Poslední dobou se to sekalo vždy na sněhu Doufám,že byl problém JEN ve špatně odinstalované hře,vše na to zatím ukazuje |
|
Zaslal: po březen 26, 2007 9:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA David
|
|
|
Ahoj, v poslední době mám problém ohledně seknutí. Už 3x mi hra naprosto ztuhla před prvním brodem na Rally Škole a taky jednou na New Bobs, nejhorší je, že se mi to sekne i v plug-inu a nezbývá mi nic jiného, než tvrdě resetovat PC, tím pádem se mi ani nevytvoří DMP. Zkoušel jsem dát menší detaily, ale ejhle, zase se to kouslo. Mám ATI Radeon 9600 PRO Atlantis. Ale nevím, proč se mi to stává až poslední dobou |
|
|
Zaslal: st červen 06, 2007 16:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Jo, jo, taky mám slušně výkonné železo a občas se stane co říkáš, akorát, že můj komp to většinou tak po půl sekundě rozchodí a jde to dál.
Nejspíš by to chtělo zkontrolovat procesy, které Ti běží při hře. Antiviry a všechno jiné svinstvo. Grafikou to u tebe rozhodně nebude |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st červen 06, 2007 17:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LEHOCKY Mojmir
Založen: 24. 09. 2005 Příspěvky: 50 Bydliště: Banská Bystrica - Podlavice
|
|
|
skus si pretaktovat grafiku mne to rozhodne pomohlo, nesekne uz vobec a myslim ze je to aj stabilnejsie. na taktovanie pouzivam TRIX mal som to uz k grafike. inak mam presne tu istu grafarnu ale SAPPHIRE |
|
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 11:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
jackm
|
|
|
dal jsem si nejnižší požadavky mě to de a třeba za 1minutu se to sekne apak to zase de ale furt se to takhle seka pc:3.0ghz celeronD geforce 9600 a karta nebo co ati radeonporade??´já bych si koupil lepší graiku protože vím že je to asi grafikou jenže do toho hle pc us lepsi nejde. |
|
|
Zaslal: út červen 12, 2007 16:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
Prosím o radu, mám ATI Radeon 1950XTX512MB DDR4,2GB RAM,Atlon DualCore X2 3800+ . Všechno chodí na plný detaily a rozlišení 1280x1024x32 na 19LCD jak má. Ale někdy se mi před autem objevý napříč po zemi tenký černý čáry, který jedou celou RZ jako by předemnou. Kolem auta a za mnou už nejsou,jenom před autem a jenom na zemi. Po nahrání další RZ třeba zmizí a je to ok. Prostě to dělá jenom někdy ale na všech tratích. Nevíte někdo co s tim? |
|
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Jakube nevím jestli to tím může být, ale mě se tyhle čáry dělají při zapnutém vyhlazování vždycky, prostě AA s NVidii v RBR nefunguje, ale u ATI jsem o tom neslyšel, zkus to vypnout. |
|
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 9:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
Ano ,pro tuto hru AA vypnout . Taky jsem s tím bojoval. |
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 9:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEPANEK Jakub
Založen: 19. 04. 2006 Příspěvky: 142 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
|
|
Díííky, vypnul jsem to a super. Už to chodí jak má. |
|
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Hosi k tomu sekani.. asi pred dvema mesicema jsem eml uplne stejny problem tak jsem cmuchal po foru a nasel prispevek ktery tam psal Roman Barta(Pyros)... zajedte do RichardBurnsRally.ini a u setting prepiste WaitRetrace = z true na false,jo? Od te doby ani jedno seknuti!! |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: so červenec 14, 2007 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|