Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUNDLAK Jan
|
Předmět: |
|
|
jj diky za odpoved |
|
|
Zaslal: st červen 20, 2007 13:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Chtěl jsem se zeptat, nynější výsledky jsou už ofiko nebo může ještě dojít k případným změnám..? Dík |
|
Zaslal: st červen 20, 2007 16:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Ještě dojde ke změnám bohužel. Jen co se dojedou replaye. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st červen 20, 2007 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
MONTEK jsem odjel na zakázanej setup. Tímto se chci omluvit všem, kteří kvůli mě nedokončili nebo měli nějaké jiné problémy; věřte, že mě to mrzí a nebyl v tom záměr. Doufám, že mě organizátoři co nejdříve vyškrtnou z výsledkové listiny. Děkuji |
|
_________________ Honey, I´m home |
Zaslal: st červen 20, 2007 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Muzete me prosim vysvetlit bodovani tymu.Treba v S1600 je to jasny tam se secetly body jezdcu a to dava body tymu , ale v celkovym to moc nechapu, jak mohly nekteri ziskat 127 bodu kdyz muzou bodovat jen dva jezdce a za 1 flek je 30 bodu. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st červen 20, 2007 22:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Jo v bodování je chyba, to už jsem se dneska doslechl, zítra to proberu s Vencou, krom toho, výsledky jsou konečné stejně až 5 dní po ukončení soutěže je to v pravidlech. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st červen 20, 2007 22:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Jasna jen me zarazilo to bodovani. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st červen 20, 2007 22:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Sulane ja se teda nezlobim, kdy jsi mi prihral snad dva body. Puvodne jsem na body vubec nepomyslel, tak jsem prijemne prekvapeny, kolik jich nakonec bude. Ale jak muze nekdo mit omylem zakazany setup To mi neni uplne jasny, ale asi uz jsem pomalejsi |
|
|
Zaslal: st červen 20, 2007 22:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Když jsme u toho setupu, tak stejně jako v Euru, apeluju na všechny nastavujte si auto ve hře, když nevíte, jaká má daná fyzika omezení. A nevěřte cizím setupům, speciálně z champu
Já teda Team rally neorganizuju, ale myslím to dobře
PS K novým fyzikám bude vydán i písemný seznam omezení fyzik. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st červen 20, 2007 22:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
KUCERA Martin napsal: |
Sulane ja se teda nezlobim, kdy jsi mi prihral snad dva body. Puvodne jsem na body vubec nepomyslel, tak jsem prijemne prekvapeny, kolik jich nakonec bude. Ale jak muze nekdo mit omylem zakazany setup To mi neni uplne jasny, ale asi uz jsem pomalejsi |
Prostě jsem nějakej stahnul už dřív a na něj jezdil, já se v tom nehrabu jako někdo, takže jsem neměl ani páru, že tam je něco blbě. Navíc ten samej "výbornej" setup jsem doporučil kolegovi Lukáši Kollerovi, takže bodovej příděl Tvůj i ostatních bude ještě lepší |
|
Zaslal: st červen 20, 2007 23:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
DEJMEK Vaclav napsal: |
Jo v bodování je chyba, to už jsem se dneska doslechl, zítra to proberu s Vencou, krom toho, výsledky jsou konečné stejně až 5 dní po ukončení soutěže je to v pravidlech. |
No, jednu chybku jsem nasel a opravil: HSF a S.A.D.A.C. dostali tolik bodu, ze se s tim system nedokazal vyrovnat Ted uz je to snad lepsi. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st červen 20, 2007 23:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADOLT Lukas
Založen: 01. 06. 2006 Příspěvky: 269 Bydliště: Frýdek-Místek
|
|
|
Když už jsme u toho bodování...Ja dojel 35. v Enkách,ale když se podívám na tabulku jezdců,jsem první pod čarou,tj. 16.místo...Nějak to nechápu... |
|
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 6:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Jan
|
|
|
No to je proto, že jsi nebodoval celkově (boduje prvních 15.) a tak jsi mezi všema ostatníma co se dělíme s 0 body o 16. místo |
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 7:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
SULAN Martin napsal: |
Prostě jsem nějakej stahnul už dřív a na něj jezdil, já se v tom nehrabu jako někdo, takže jsem neměl ani páru, že tam je něco blbě. Navíc ten samej "výbornej" setup jsem doporučil kolegovi Lukáši Kollerovi, takže bodovej příděl Tvůj i ostatních bude ještě lepší |
Aha, tak to je blby. A chudak Lukas, ten te necim prasti S tim jsem chvili i drzel krok a doufal jsem, ze ho treba i dostanu, ale ke konci, hlavne v australii mi zle ujel. |
|
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 9:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SULAN Martin
|
|
|
No on zastává v týmu fci séfinženýra, ptz autům rozumí, takže ho praštim já, že zanedbal přípravu vozů Ujel Ti asi kvůli tomu setupu. Pokud nás komise nevyloučí ze šampionátu,tak se uvidí, kde budeme s časama na jiných podnikach. |
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|