Právě je st leden 15, 2025 18:00
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PACKA Jan
|
Předmět: Tesneni hlavy motoru |
|
|
Potřeboval bych poradit nevim co stim na každe erzet mi to prestane jet je to to těsneni motoru,mam nainstalovanej i ten soubor v rbr.ini. ,a stejne to prestane jet, brzdim levou nohou a nevim jestli je to kuli tomu,a když ano tak jak brzdite vy,mi mužete poradit DIK
Ja při přijezdu do zatačky brzdim na plno a lehce přidavam plyn a na výjezdu obracene a nebo jen plyn, |
|
|
Zaslal: st červen 27, 2007 21:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Tak to musíš mít v ini asi špatně
Mělo by to být nějak takhle: richardburnsrally.ini:
[RBRTMSettings]
AutoLoginName = MCKVAK Rampa
AutoLoginPassword = kacerov
Comments = default
CustomTournamentList = true
Fixgasketbug = true
ForceGearbox = manual
ForceSavingReplays = true
OnlineServer = rbr.onlineracing.cz
ShowSplitTimes = true
ShowTopSplitTable = true
PS Nedávej nadpis topicu velkými písmeny ani s vykřičníky a podobně. To je nejlepší způsob jak ostatní donutit to ignorovat |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt červen 28, 2007 0:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PACKA Jan
|
Předmět: |
|
|
Dik za radu večer to zkusim a jen k tomu brtdeni levou nohou delaš to taky nejak podobne,ja jen jestli nebrzdim a nepridavam moc,ale mnelo by to tak bejt, |
|
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 9:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|