Právě je so listopad 16, 2024 17:30
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Předmět: Prosim o radu |
|
|
Jelikož to hraju jen občas po večerech a hlavně můj synek přes den, tak vas ani nezatěžuju problémem jak se dostat k vám na turnaje. Ale mohl by mě prosim nekdo poradit, jestli se dá někde nastavovat druh pneu na určitý závod? Myslím tím jestli neexistuje nějakej prográmek ktery to umožní . Hrajeme totiž jen sezónu nebo rychlej závod nebo R.B.Chall. A to auto nesnesitelně nesedí a jediny co se tam dá na pneu nastavit je tlak. Včera jsem si stahl RBRSingleRallyPlugin a RBRQuickStagePlugin a tam se to dá nastavit, ale zase info o trati tam neni, takže nevím jaky ty pneu. Ale jednou jsem si dal pneu na asfalt na asfaltovou trat a je to uplne super proti rychlemu zavodu co se nabízí v zakl. menu. Kdyby to tak šlo nastavovat i tam ,misto toho tlaku v pneu. Tak prosim poradte jestli neco je, aby to fungovalo i tam, Díky |
|
|
Zaslal: út říjen 04, 2005 18:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
Předmět: |
|
|
Tam ti to to nasazuje gumy samo podle typu trati, ze to nesedi je asi tvuj pocit. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: út říjen 04, 2005 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
To neni CMR nebo něco podobnýho kde je to auto skoro jak přilepený. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út říjen 04, 2005 19:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
MICHAL Martin napsal: |
Tam ti to to nasazuje gumy samo podle typu trati, ze to nesedi je asi tvuj pocit. |
No právě kdyz dám rychlou rally tak to vubec nesedí a kdyz si to v pluginu nastavím tak je to uplne jina jizda. Myslím si ze jsem dost zrucnej ale abych jezdil driftem kazdou mírnou zatacku na asfaltu, tak to je moc. A colin to je úplná smrt, tam to chovaní aut je strasny.Po této strance je RBR nejlepsí, tady je to nejpřirozenější. Ale kdyz uz jsem tady, tak by me zajimalo proc nemam v pluginu na vyběr online a offline. |
|
|
Zaslal: út říjen 04, 2005 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
Kdyz jedes rychlou rally tak se to da taky nastavit, pred odstartovani na zkousku dej nastaveni a udelej si celej setup, pneumatiky mas zvoleny automaticky SPRAVNE na typ trati co jsi si vybral. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: út říjen 04, 2005 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
A ještě jedna věc, jaký je rozdíl mezi normalním spouštěcím eXE souborem a tim RichardBurnsRally_SSE.exe co me tam dohodil te patch 1.02 ? dik |
|
|
Zaslal: st říjen 05, 2005 18:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|