Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MITACEK Jirka
|
Předmět: Volant GENIUS TwinWheel |
|
|
Potřeboval bych poradit, jestli tento (naprvní pohled krásný) volant někdo z vás náhodou nevlastní...
Doposud jsem měl Logitech WingMan Formula GP, který mi po pár letech pochopitelně odešel a přemýšlím o tomto volantu...
Byl bych rád,kdyby se mi někdo ozval, kdo má s tímto volantem zkušenosti a mohl mi poradit...
Nebo byste mi doporučili jiný volant?! |
|
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 20:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: Volant GENIUS TwinWheel |
|
|
Osobně bych již nikdy nešel do Geniusu. Nejlepší volba je Logitech ,spousta kluků má EX a je spokojena (asi nejlacinější volba). Já osobně mám Momo Force a dokud neodejde ,jakože to zatím nevypadá tak jedině do G25 od Logitechu.
Strýko měl Geniuse - sice starší model ,ale nic horšího jsme zatím neviděl. |
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 20:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
Předmět: |
|
|
DO geniusu nechod, vsechny na pohled maji stejny pedaly( pochybuju ze jsou uvnitr jiny) a pedaly se rady kazijou, problem je v potenciometrech to se me stalo casem i u volantu. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út červenec 10, 2007 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
Předmět: GENIUS NEE |
|
|
Bracha ma geniusa a odjel sem na nem jednu rally a ODESEL, pedlaly uplne v pi** a volant zataci sam od sebe nastavovani nepomohlo, ted jezdim na klavesnici nejsou finance |
|
|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 19:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
|
Hehe sice pozdě,ale přiliju si..Mám výše zmiňovaný twinwheel a jezdím s ním víceméně pravidelně už 3/4 roku. Měl jsem jej i rozdělaný a velkově senijak neliší od jiných modelů stejně cenové kategorie. S potenciometra u pedálů může sem tam nastat problém,ale to je otázka cca 50Kč a jsou vyměněný za nové(pokud se teda poserou-což se mi nestalo) Pokus se mi zdálo,že pedály měly nižší citlivost,stačilo vzín kontox a prostříknout je - 3 minuty práce a frčí se dál.Po 3/4 roce není na ozubených převodech (jsou ze silonu) není znát opotřebení.Force feedback šlape v RBR parádně. Takže za ty peníze co dneska stojí (1250Kč) je to velmi dobrá volba.A myslím si,že po usilovném hraní více než 2-3 roky nevydrží žádný volant - jedině že by byl vyroben v Rusku ..NAvíc se na tom volantu hrahje solidně i FIFA .
Takže to jsou moje zkušenosti-já sám když jsem kupoval volant jsme hledal nějaké rozumné názory- bohužel nikde nic,tak jsem to risknul.není nad osobní zkušenost - a vadný kus nebo nepovedený kus se může ubjevit u každého výrobce.
Jinak je to jen můj názor a zkušenost tak pleas nekamenovat - díky |
|
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRADIL Lukas
|
|
|
No já bych ti doporučil Logitech DFP jak už tu bylo někde řečeno cena vs.kvalita |
|
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 21:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
to Kubíček: Lukáši, jsou volanty, které vydrží 2-3 roky intenzivního hraní. Dokonce i mnohem dýl. Důkazem je můj Sidewinder. Já jenom tady na pluginu jezdím přes 2 roky a on už pamatuje i začátky v podobě Colina McRae. Co se týše Twinwheelu, tak jsem ho viděl v akci, zvyknout se snad dá na všecko, ale za katastrofální považuju jeho uchycení v podobě gumových špuntů. Já bych si s tím volantem při jízdě tutově vyliskal. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 23:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICEK Lukas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jira
|
|
|
Genius nikdy!!! jenom Logitech |
|
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 15:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
JEDINĚ DFP na toho jsem snad neslyšel špatný slovo. Na MOMO si každej druhej stěžuje, že si rozhazuje osy a má poruchový pedály. |
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 16:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Armin
|
|
|
Vim o chybe DFP, ale stalo se to asi trem lidem a je to snadno opravitelny. U Moma se zminovany chyby drive ci pozdeji objevi temer u vsech. |
|
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 18:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
To Jirka: Jestli chceš volant který vydrží a je na úrovni, tak radši přišetři a kup něco pořádnýho. Já bych teda nikdy nešelo do Geniusu, ale s železnou jistotou ti nějaký Logitech vydrží dýl než Genius. |
|
_________________ Capi <> €WRC.cz Capi
|
Zaslal: so prosinec 15, 2007 23:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATULA Lukas
|
|
|
no já mám Genius Twin Wheel FF tedy měl, asi po týdnu mi odešly pedály, takže uvidíme, asi přišetřím a pořídím si Logitech Formula Force |
|
|
Zaslal: út březen 11, 2008 21:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RBRdriver
|
|
|
ja bych doporučil v ceně do 1250 Kč, Logitech Formula Vibration Feedback, super volant za super cenu, nezaznamenl žádný opotřebení po 1 roku hraní RBR |
|
|
Zaslal: st březen 12, 2008 14:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATULA Lukas
|
|
|
PETERA Jirka napsal: |
ja bych doporučil v ceně do 1250 Kč, Logitech Formula Vibration Feedback, super volant za super cenu, nezaznamenl žádný opotřebení po 1 roku hraní RBR |
a jak má ten volant řazení? má to ze zadu páčky nebo jenom takové ty větší tlačítka jak má Logitech Formula Force EX? |
|
|
Zaslal: st březen 12, 2008 18:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|